Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2 απο τις 5. Αλλα ακομη κι αυτες δεν ειναι τελειως ασχετες γιατι γνωριζεις εναν πολυ βασικο χαρακτηρα. Δε θελω να δωσω περισσοτερα spoilers.
    Do a barrel roll!

Comment

• Οκ μ'έφτιαξες.
      Carpe diem

Comment

• Τερμάτισα το Justice For All και με τους 2 τερματισμούς.Ο κακός τερματισμός απίστευτα μελαγχολικός.Ο καλός τερματισμός,στη σκηνή που συναντάς τη Maya δάκρυσα.

Γενικά ο τίτλος μου φάνηκε μέτριος σε σχέση με τον πρώτο.Τουλάχιστον οι 3 πρώτες υποθέσεις γιατί η τέταρτη ήταν πραγματικά φοβερή.
        Carpe diem

Comment

• Ανοησιες, η καλυτερη υποθεση ηταν η 2η με την τυπισσα που ειχε παρει τη θεση της αδερφης της. Και ειναι η μονη που συνδεεται με την επικη 5η case του τριτου παιχνιδιου.
          Do a barrel roll!

Comment

• Κάτσε μωρέ τρελέ.Δεν το έχω παίξει το τρίτο ακόμα.Παλιοσποϊλέρι.
            Carpe diem

Comment

• Δεν ειπαμε τιποτα, ενα απλο teaser. Ειναι επος το 3, ισως σε κουρασουν λιγο οι υποθεσεις 2,3.
              Do a barrel roll!

Comment

• Καλά και να'λεγές σιγά.Παλιός τίτλος είναι.
                Πάντως με κόβω να το αργώ λίγο το τρίτο,θα δείξει.
                Carpe diem

Comment

• Είμαι στην τρίτη υπόθεση του Triads And Tribulations. Η πρώτη υπόθεση ωραία.Η δεύτερη αρκετά καλή,μ'αρεσε που επιτέλους δεν είχε να κάνει με φόνο,τλχ στην αρχή.Η τρίτη φαίνεται πολύ ωραία,αλλά μου την σπάει ο gay μάγειρας.Για να δούμε πως θα συνεχίσει.
                  Carpe diem

Comment

• Trials το λενε triaaaaals .
                    Κατα τ' αλλα σ αυτο το παιχνιδι καμια υποθεση δε γινεται να μην αρεσει σε καποιον, χαλαρα το καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο μερος της σειρας.
                    Αντε φτασε στην 5η case να χασεις τη μπαλα, οχι πως οι υπολοιπες δεν ειναι εξαιρετικες (case 4 ftw επισης).

Comment

• Η 2η ήταν χάλια . Ήμουν έτοιμος να παρατήσω τη σειρά εξαιτίας της. Το καλύτερο μέρος της σειράς θεωρώ ότι είναι το Apollo Justice πάντως, αν και το Trials μου άρεσε περισσότερο λόγω σεναρίου.

Comment

• Όντως,Trials είναι.Πως τόσο καιρό το διάβαζα Triads;FAIL!
                        Χαίρομαι Evans Που θεωρείς την δεύτερη τη χειρότερη.Άρα δεν έχω άλλες χαζές υποθέσεις ε;
                        Carpe diem

Comment

• Συμφωνω με Evans πανω-κατω, το trials ειχε το καλυτερο σεναριο αλλα σε gameplay προτιμω το Apollo καθως βρηκα πολυ πιο ξεκουραστες τις υποθεσεις του.

ΥΓ: Altair υπομονη να τελειωσει και η 3η υποθεση, το παιχνιδι μετα ανεβαινει κατακορυφα μεχρι το τελος.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Είμαι λίγο πριν το τέλος της 4ης υπόθεσης.Ειλικρινά θεωρώ πως ως τώρα είναι κλάσεις ανώτερο από το 2 και αν συνεχίσει έτσι,μάλλον και από το 1.Λογικά μέχρι αύριο θα έχω ξεκινήσει και την 5η υπόθεση.
                            Carpe diem

Comment

• Στην 5η θα σου φύγει η μαγκιά . Εγώ με τίποτα δεν περίμενα αυτό που είδα. Γεγονότα και από τα 3 παιχνίδια επιστρέφουν και δένουν άψογα. Απόλαυσέ την όσο δεν πάει.

Comment

• Ξεκίνησα την 5η υπόθεση.OMG EPIC!!!
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X