2 απο τις 5. Αλλα ακομη κι αυτες δεν ειναι τελειως ασχετες γιατι γνωριζεις εναν πολυ βασικο χαρακτηρα. Δε θελω να δωσω περισσοτερα spoilers.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Phoenix Wright series
Collapse
X
-
-
Τερμάτισα το Justice For All και με τους 2 τερματισμούς.Ο κακός τερματισμός απίστευτα μελαγχολικός.Ο καλός τερματισμός,στη σκηνή που συναντάς τη Maya δάκρυσα.
Γενικά ο τίτλος μου φάνηκε μέτριος σε σχέση με τον πρώτο.Τουλάχιστον οι 3 πρώτες υποθέσεις γιατί η τέταρτη ήταν πραγματικά φοβερή.Carpe diem
Comment
-
Ανοησιες, η καλυτερη υποθεση ηταν η 2η με την τυπισσα που ειχε παρει τη θεση της αδερφης της. Και ειναι η μονη που συνδεεται με την επικη 5η case του τριτου παιχνιδιου.
Comment
-
Δεν ειπαμε τιποτα, ενα απλο teaser. Ειναι επος το 3, ισως σε κουρασουν λιγο οι υποθεσεις 2,3.
Comment
-
Είμαι στην τρίτη υπόθεση του Triads And Tribulations. Η πρώτη υπόθεση ωραία.Η δεύτερη αρκετά καλή,μ'αρεσε που επιτέλους δεν είχε να κάνει με φόνο,τλχ στην αρχή.Η τρίτη φαίνεται πολύ ωραία,αλλά μου την σπάει ο gay μάγειρας.Για να δούμε πως θα συνεχίσει.Carpe diem
Comment
-
Trials το λενε triaaaaals.
Κατα τ' αλλα σ αυτο το παιχνιδι καμια υποθεση δε γινεται να μην αρεσει σε καποιον, χαλαρα το καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο μερος της σειρας.
Αντε φτασε στην 5η case να χασεις τη μπαλα, οχι πως οι υπολοιπες δεν ειναι εξαιρετικες (case 4 ftw επισης).
Comment
-
Συμφωνω με Evans πανω-κατω, το trials ειχε το καλυτερο σεναριο αλλα σε gameplay προτιμω το Apollo καθως βρηκα πολυ πιο ξεκουραστες τις υποθεσεις του.
ΥΓ: Altair υπομονη να τελειωσει και η 3η υποθεση, το παιχνιδι μετα ανεβαινει κατακορυφα μεχρι το τελος.
Comment
Comment