Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• <div class='quotetop'>QUOTE(jaken23 &#064; Apr 12 2008, 11&#58;36 PM)
    ?Σιγά το θέμα?; Sorry, αλλά όταν κάποιος βγάζει ψευδή νέα για θέμα που με καίει και βρίσκω τρία msn contacts μου να μου έχουν στείλει το link για το άρθρο...[/b]

[/b][/quote]

<_< <_< <_<

edit επειδή έκανα μ*****α και το μετάνιωσα...

Whatever, my bad και sorry...

Somari το get a life μάλλον εσύ το χρειάζεσαι και επειγόντως.

Comment

• Jacken επειδή το 23 στο nickname σου, ο γραπτός λόγος σου, καθώς και οι υπερήφανες αναφορές σου στην Ιαπωνική, με κάνουν να υποψιάζομαι ότι σε έxω συναντήσει και σε άλλο forum πιο προσανατολισμένο στην Νintendo, δεν θα συνεχίσω την κουβέντα, γνωρίζοντας τις εμμονές σου και την απαξίωση με την οποία περιβάλλεις πολλά πράγματα..
      Η αναστάτωση που σου προκάλεσε ένα νέο, δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους εκφράσεις, όταν στην τελική εσύ μόνος σου κατάλαβες το λάθος που είχε γίνει..ενημέρωσε και τα contact σου και το πρόβλημα λύθηκε..
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• edit επειδή έκανα μ*****α και το μετάνιωσα...

Whatever, my bad και sorry...

Somari το get a life μάλλον εσύ το χρειάζεσαι και επειγόντως.
        [/b]

In my defence though,I think that if there are bigger things that "burn" you than the region freedom of a game,that are capable of making you calling random people idiots,then,you indeed,have a life.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• [οφφ]
          υπερήφανες αναφορές σου στην Ιαπωνική[/b]
          ???
          Η αναστάτωση που σου προκάλεσε ένα νέο, δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους εκφράσεις, όταν στην τελική εσύ μόνος σου κατάλαβες το λάθος που είχε γίνει..ενημέρωσε και τα contact σου και το πρόβλημα λύθηκε..
          [/b]
          Συγγνώμη, αλλά το ?νέο? που δημοσίευσε ο εν λόγω ιστοτόπος, αν ήταν αλήθεια θα σήμαινε οτι:
          α) Θα έχανα 150? στο νερό για επισκευές
          β) Θα έχανα την κύρια κονσόλα μου για κανα δίμηνο
          γ) Και χειρότερα απ&#39; όλα, θα αναγκαζόμουν να ρίξω τα μούτρα μου για να ζητήσω ακόμα μία χάρη από άνθρωπο που έχω ήδη ταλαιπωρήσει αρκετά για το συγκεκριμένο Wii

Ακόμα, θα σήμαινε πως αυτό είναι το τρίτο πεθαμένο Wii drive στο ενεργητικό μου, με τα πρώτα 2 out of the box.
          Βέβαια αν στείλετε τα θεωρητικά έξοδα της επισκευής στο paypal account μου, τα ξεχνάω όλα. [/οφφ]
          Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• lol.Den mas endiaferoun oi prosopikes sas kontres.Sxoliaste to game an mporeite.Asxeta 8emata edo den exoun noima.Btw x8es me pownare o Rampidis 3-0 sto paixnidi.Vevaia edo na po oti oses pistes peiga na nikiso kati ginotan kai disconnect...Rampidi eksigisou&#33;Polla disconnect re man giati?
            edit:Episis 8eloume kapoios na filotimi8ei kai na sunexisei to 8ema me ta wiicodes allios na anoikso neo me friend codes gia to mario kart.Boy makous???
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Paixtis ειχα την εντυπωση οτι εσενα πεταγε η συνδεση. Εγω οταν παιζω online δεν εχω κανενα προβλημα.
              Do a barrel roll!

Comment

• Elege disconnect from the other player i kati tetoio.Tespa sou vgazo to kapelo gia tin ora eidika se mia pista pou mou efuges miso guro konta.Ali8ia ti ekanes?Trials akomi den epaikses e?An katseis kai asxoli8eis einai polu koltiko kai afto online&#33;

Comment

• Δεν εχω παιξει σχεδον καθολου 50 και 100 αλλα εχω παρει χρυσα σε ολα τα 150. Επισης εχω παιξει παρα πολυ online.

Το disconnected from other players το βγαζει και σε μενα. Ειναι απλως αποτυχια συνδεσης, δε σημαινει απαραιτητα οτι καποιος εκανε disconnect.
                  Do a barrel roll!

Comment

• Malista ego molis prin ecgala ola sta 150.Exo vgalei kai ola sta 50 kai sta 100.Mexri stigmis den exo vrei kati apo ta oximata pou na po ouaou afto einai to oxima mou.Vevaia exo katastalaksei se mia mixani(san harley einai) tou wario kai paizo me ton king boo.To mono pou me xalaei einai oti offroad stamataei to spin alla einai polu kali toso se epitaxunsi oso kai se elegxo.Psaxno na vro ena kalo kart gia na mporo na kano kai ta kokkina mini turbo alla akomi tpt.Vevaia mexri stigmis 8eoro oti oi mixanes einai kata polu kaliteres ton karts(ta karts mporei na&#39;xoun to kokkino mini turbo alla oi mixanes exoun ti souza stis ef8eies pou dinei kai afto boost).
                    Molis vgalo kai to mirror 8a asxoli8o ektenestera me ta time trials.Prepei na paroume ta inia aptous ksenous sta top 10(vevaia mexri stigmis oi xronoi tous einai aftastoi alla me prospa8eia ola ginontai).

Comment

• Mario Kart Wii - battle videos
                      http://revver.com/u/WiiFolder/

EDGE REVIEW: Mario Kart Wii
                      http://www.next-gen.biz/index.php?option=c...=1&limitstart=1
                      Undercutting local multiplayer to benefit the online movement is a grievous error. Of all the multiplayer franchises, we struggle to think of a title in which four friends sat side by side seemed more natural. Having sacrificed racing integrity in Double Dash to side with social silliness, Nintendo has turned 180 degrees into an awkward halfway house. It?s a residence from where it has attempted to regain time-trial credentials with the loosest racing yet, and sees the company finally find its online feet by betraying one of its great pastimes. Perhaps first place in Mario Kart Wii isn?t the least enjoyable location in gaming after all.

6/10[/b]

Ρεκόρ πωλήσεων στην πρεμιέρα του Mario Kart Wii
                      http://www.videogamer.com/news/14-04-2008-8034.html
                      περισσότερο από τα Mario & Sonic, SMG, Mario Strikers, Mario Party 8 και Super Paper Mariο μαζί...:ph34r:

Mario Kart Wii - how to unlock everything
                      http://wiinintendo.net/2008/04/10/mario-ka...ock-everything/

NDS themes

Comment

• Oraia tora kseroume ti prepei na kanoume gia na kseklidosoume xaraktires kai karts&#33;Bravo re boy&#33;

Comment

• Ας καταθέσω και εγώ την ταπεινή μου άποψη δια το παίγνιον...
                          Έχοντας καταναλώσει πάρα πολλές ώρες τόσο στο Mario Kart SNES όσο και στο DD(το οποίο παρεμπιπτόντως μου αρέσει πολύ)με τον Sith και τον αδερφό μου,τρώγοντας αρκετή σκόνη ομολογουμένως ,θα γράψω τις πρώτες(μάλλον πρώιμες)εντυπώσεις.

Μου αρέσει η αφαίρεση του Snaking για αρχή.Δεν το μίσησα,δεν το χρησιμοποίησα ποτέ,πάντα στα μεταξύ μας games παίζαμε χωρίς αυτό απλά μου χάλασε την online εμπειρία στο DS.Εντελώς προσωπική μου άποψη αυτή.Δεν ξέρω τι θα συμβεί με το drifting και τα tricks στα οποία βασίζεται τώρα,αλλά για αρχή δίνει την αίσθηση ενός πιο γρήγορου παιχνιδιού και πιο ανοιχτού.

Δε μου αρέσει καθόλου,μα καθόλου η υποβάθμιση του battle mode...Δύο modes και αν δεν κάνω λάθος-μακάρι να ξεκλειδώνει αργότερα-δεν υπάρχει το απίστευτο bomb omb blast Και ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να χωρίζεσαι αναγκαστικά σε ομάδες??Πού πήγε το παλιό καλό τετραπλό όπου ο καθένας ήταν για την πάρτη του??Πρέπει να διορθωθεί(σιγά μη βγει και patch&#33;&#33;)αφαιρεί από την εμπειρία...Όπως αφαιρεί η απουσία επιλογής multiplayer στο GrandPrix Mode.Η πιο κλασική και αγαπημένη επιλογή για εμένα-και άλλους φαντάζομαι-σβήστηκε έτδι απλά.Δεν είμαστε όλοι lone wolves.Μεγάλο μέρος της διασκέδασης η multi προσπάθεια για τα κύπελλα,τους νέους χαρακτήρες κτλ.
                          Έχω παίξει 45 λεπτά και αυτά κυρίως trials.Αδυνατώ ακόμη να πιστέψω πως η σειρά πήγε ένα βήμα πίσω για χάρη του online.Μακάρι να αλλάξω γνώμη στην πορεία που θα ακολουθήσει και το 4πλο.

ΥΓ:Καλό το Wii Wheel αλλά με το NGC controller ή το classic δεν το αλλάζω.Αν και ποτέ δεν ξέρεις

Undercutting local multiplayer to benefit the online movement is a grievous error.[/b]
                          +1 εκ πρώτης όψεως πάντα.

EDIT:
                          Το online είναι μια χαρά.Έπαιξα δύο αγώνες continental στο Luigi&#39;s Circuit και βγήκα 3ος(μύτη με μύτη με έναν άλλο )και σε μία με κινούμενο έδαφος και λάβα(δεν την έχω ξεκλειδώσει ακόμη )και είχα φτάσει πρώτος μέχρι που έπεσα σε γκρεμό-είπαμε δεν την ήξερα&#33;&#33;&#33;-και βγήκα 5ος λίγο πριν το τέλος γμτ...
                          Προσωπικά το drift που μ έχει κάνει καλή εντύπωση γιατί είναι πιο εύκολο,ειδικά με οχήματα με καλό handling αλλά με οχήματα με μεγάλη ταχύτητα πιο σκούρα τα πράγματα.Btw οι μοτοσυκλέτες αξίζουν πάρα πολύ.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ναι για να οδηγήσεις μοτοσυκλέτες κυρίως με μεγάλη ταχύτητα θέλει λίγη εξάσκηση για να τα καταφέρεις αλλά από ένα σημείο και μετά θα είσαι άφταστος.Μπορείς να κάνεις πραγματικά καλούς χρόνους στα trials αν δεν χτυπήσεις κάπου βέβαια.Μέχρι στιγμής πίστευα ότι το πάνω χέρι στα mario kart το έχουν οχήματα με καλή επιτάχυνση.Στο νέο μπορώ να πω οτί ισχύει το αντίθετο(οχήματα με καλή ταχύτητα και κυρίως bikes) λόγω της απουσίας του snaking.

Comment

• Πάντως για να είμαι ειλικρινής προς το παρόν τουλάχιστον το έχω ευχαριστηθεί.Ευτυχώς αφαιρέσαν και το βασικότερο μειονέκτημα του DD,τα Specials για κάθε player μιας και καθιστούσαν κάποιους άχρηστους και κάποιους άλλους imba-Koopalings...

Μου αρέσει που δίνεται βάση τόσο στο racing όσο και στο item hunting(με το κλασικό και αγαπημένο "Είμαι πρώτος και μου βγάζει μπανάνες και κουτιά")και ευχαριστιέμαι και το time trial που παλιά ούτε απέξω,που λέει ο λόγος,δεν πέρναγα.Α ρε τι κάνει το οnline...Παλεύω την καταραμένη τη Luigi&#39;s circuit(δεν έχω ξεκλειδώσει τπτ από οχήματα μέχρι χαρακτήρες)και με την Baby Peach και την πιο speedατη μοτοσυκλέτα(από τις βασικές)έκανα 1:23:340κάτι νομίζω...Και ο πρώτος στην Ευρώπη είχε 1:08 νομίζω ή κάτι λιγότερο δε θυμάμαι
                              Aπογοήτευση λέμε...

Tελικά τείνω να διαφωνήσω με το 6 του EDGE και τα τελευταία του σχόλια αλλά θα το επεξεργαστεί πρώτα η οικογένεια και μετά θα αποφανθώ
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Eγω πηρα το game και παιζω αρκετα κοντευω να τελειωσω τα 100cc το online του το ειδα ικανοποιητικο αν και αργουσα να μπω σε αγωνες τις ποιο πολλες φορες και οι Ιαπωνεζοι με σκιζανε τεσπα που ποσταρω τον friend code ? για να παιξω και με αλλους &#33;&#33;&#33; και κατι τελευταιο Yoshi &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; FTW &#33;&#33;&#33;&#33;

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

Working...
                                X