Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Κοντά στο 90% health combos; Νόμιζα ότι είχε εξομαλυνθεί το damage, αλλά από την άλλη ίσως είναι καλύτερα έτσι για να μείνει το γρήγορο στυλ του παιχνιδιού. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το juggle του Ken με Dragon punches δεν ήταν εφικτό στο original. Όπως και να έχει έυχομαι να κατάφερε τίποτα ο Sirlin και να μην χάλασε το feeling...
Σημερα βγηκε στο XBLA το Commando 3: Wolf of the battlefield, aka το παιχνιδι το οποιο παει πακετο με την SSF2T: HD beta.
H beta τελικα θα βγει στις 25 του μηνα.
Τωρα κατεβαζω το C3 να δω τι λεει.. αν ειναι ανω του μετριου ισως να το αγορασω για να το παιξω μετα και beta tester (τρομαρα μου).
Δυστυχως ναι (πιστα Ryu φυσικα - αυτη με τα κανονια - ξερει ο Link).
Να χε εστω 5 χαρακτηρες καλα θα ηταν.. Κατα τ' αλλα εχουμε το GGPO οποτε no thanks i 'll pass εκτος αν με σπονσοραρει κανεις που θελει να το δει (ή εστω να βρεθει καποιος για online play) .
Βιντεάκι από την beta έκδοση!
Φαίνεται καλύτερο από τα πρώτα βίντεο!
Ο βασικός λόγος που το βάζω είναι για να ακούσει ο Alexandros και ο Xeno ΤΙ λέει ο "εκφωνητής" στο 0:24, 1:17!
Εμ, αυτά παθαίνεις όταν πας να το παίξεις μάγκας, σε θέματα του Ryu, στον Ryu_gr!
Χαχαχαχαχαχα. Καλή προσπάθεια αλλά εμπιστεύεσαι την προφορά ενός αμερικάνου σε ιαπωνέζικη λέξη. Εδώ λένε την χιουντάι 'χαηούνταη'. Θέλω περισσότερες αποδείξεις
Τhanks to Somari, επαιξα κι εγω τη Beta (version 2.0 πλεον αφου φτιαξαν τα online issues).
Πραγματι νομιζω πως πηγαινε πολυ καλα και το matchmaking ηταν απλο και γρηγορο. Πολυ ενδιαφερον εχουν και τα τουρνουα των 8. Οποιος χασει, καναπε και ποπ κορν και χαζευει τους αλλους. Να ενας καλος λογος για να βελτιωθει κανεις.
Αισθητικα δεν εχει κατι ιδιαιτερο περα των αναμενομενων. Επιλογη για widescreen ή οχι, επιλογη για hd remix ή classic super turbo και τα συναφη.
Αντικειμενικα δε νομιζω να αξιζει να το παρει καποιος for fun, αλλα αν θελετε να παιξετε online ενα παιχνιδι το οποιο θα εχει κοσμο παντα τοτε ειναι μια καλη επιλογη για οσους γουσταρουν versus καταστασεις.
Α να μην ξεχναμε πως τετοια παιχνιδια θα σας βελτιωσουν και το finger dexterity, κατι που λειπει απο πολλους (και κατι που ακομα προσπαθω να βελτιωσω).
See you online οσοι το παρετε, I' ll be there from day 1.
Comment