Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυριο πρωί θα μπω HD Remix.
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

Αυτο ειναι απειλη;

Comment

Ηταν απειλη αλλα πλεον εγινε μεγα λαθος γιατι θα μπω κι εγω.

Δωσε gamertag, επισης πρωι εννοεις μετα τις 11 ετσι.
        Do a barrel roll!

Comment

Μετά το HD Remix περάστε και από τα Media Markt Αργυρούπολης να σας δώσω ένα δώρο που θα σας μείνει αξέχαστο.

Το φοβερό και τρομερό Shaymin! yay

Comment

Ωραία όλη η ιστορία με το spectator mode. Παρόλα αυτά ακόμα και στο HD remix χρειάζομαι αιτήσεις για shoryuken. Καλά για την πλευρά του player 2 δεν το συζητώ, αν δε βρω βύσμα το περισσότερο που θα πάρω θα είναι μια σκέτη μπουνιά. Βεβαίως αυτό το πρόσεξα και στους συναγωνιζόμενους.

Comment

Shoryukens βγαζω ευκολα γενικα αν και το 4 με εκανε spoil στο συγκεκριμενο θεμα και εχω πεσει λιγο.
              Σε κατι φασεις δοκιμαζα reversal srk on wakeup και εκει ετρωγα τα μουτρα μου.. Σε κατι παιχνιδια το δοκιμαζα συνεχως απλα απο πεισμα να δω ποτε θα βγει. Οταν βγηκε πηρα τα πανω μου και την παλεψα λιγο παραπανω. Mεχρι να βγει εχασα ποσους γυρους βεβαια γιατι εσκαγε στην οθονη η φραση reversal, αλλα ηταν reversal hadoken και το hadoken δεν εβγαινε ποτε, αφου πρωτα ετρωγα jumpking hk.

Καλη φαση γενικα το ολο σκηνικο και ο Ryu την παλευει μια χαρα με το τρελο handicap του 360 pad.
              Next time ελπζιω να μαστε πανω απο 3.. Keep it up .

DeeJay ftw btw (λολ), πολυ fun to play. Οσο για τους shotos αρχιζω να τους σιχαινομαι.. Ολο αυτους τους αλητες πολεμαω με οποιον και να παιξω, νισαφι πια.

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                Mεχρι να βγει εχασα ποσους γυρους βεβαια γιατι εσκαγε στην οθονη η φραση reversal, αλλα ηταν reversal hadoken και το hadoken δεν εβγαινε ποτε, αφου πρωτα ετρωγα jumpking hk.
                Τα 2/3 των match που πήρα ήταν για αυτό το λόγο. Για αυτό αποφεύγω να παίζω II. Οπότε +2 και πάμε 4! Indeeeestructible!!!

Επίσης τα πρώτα match που παίξαμε με Ken scrubs ήταν τέλεια!!!

Comment

Καλα σε αυτα τα παιχνιδια ειχα λιωσει στο γελιο. Πρεπει να χουμε specators την αλλη φορα.
                  Ken scrubs ftw, indestrutuible τελειως.
                  Μονο HP Shoryuken και μονο HK Tatsumaki ολη την ωρα, μεγαλη σχολη λεμε.
                  Κατα τ' αλλα με chargers τα reversals μου φαινονται πιο ευκολα γιατι απλα κανω focus στο ποτε θα πατησω τα κουμπια, ενω στο srk πρεπει να χεις κατα νου και τις κατευθυνσεις που πατας.

4 παιζω anytime, αλλα αν ψηνεται κανεις να μαζευτουμε 4-5 ατομα σημερα βραδακι αργα ή πχ αυριο πρωι εγω δε θα πω οχι.

Comment

Nα το unused intro του παιχνιδιου. Δε μπηκε στην τελικη εκδοση αλλα ειχε ετοιμαστει και ειναι προφανως πιστο remake της αντιστοιχης εκδοσης του original Super Turbo.

Comment

Είναι χάλια, ευτυχώς που δεν σπαταλήθηκε χώρος για αυτό.
                      Insert Coin

Comment

Ναι ούτε εμένα με πείθει. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται remake!

Comment

Και το original χαλια ηταν, γι' αυτο δε σας αρεσει.

Αυτο ειναι το σωστο intro
                          Do a barrel roll!

Comment

Όχι γιατί έχει ρατσιστικό στοιχείο μέσα. Αναρωτιέμαι πόσο casual είσαι πλέον που δεν διακρίνεις το βαθύτερο νόημα του μπουκέτου που σκάει ο ξανθόψειρας στον μπαρμπα-Θωμά.
                            Insert Coin

Comment

Originally posted by Jedah View Post
                              Όχι γιατί έχει ρατσιστικό στοιχείο μέσα. Αναρωτιέμαι πόσο casual είσαι πλέον που δεν διακρίνεις το βαθύτερο νόημα του μπουκέτου που σκάει ο ξανθόψειρας στον μπαρμπα-Θωμά.
                              :xp:
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by Jedah View Post
                                Όχι γιατί έχει ρατσιστικό στοιχείο μέσα.
                                LOL
                                Τεσπα ουτε για γελια δεν ειναι πια αυτη η ιστορια, οπου μαυρος = ρατσισμος.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X