Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

To 2HD;

Δυστυχως διαβασα post απο ενα απ τα πλεον εμπιστα ατομα που λεει πως το 2hd δε θα εχει το netcode του GGPO (αυτο θα γινει στο 4), αλλα αυτος που επιβλεπει τον κωδικα της Capcom/Backbone entertainment/whatever ειναι αυτος που εφτιαξε το GGPO.

Μη και τα θαλασωσουν γιατι τοτε το παιχνιδι αυτοματως αχρηστευεται.

Comment

To 2HD;

[/b]
      Oooops!
      Ahem! Ναι... Εεεε...

Δυστυχως διαβασα post απο ενα απ τα πλεον εμπιστα ατομα που λεει πως το 2hd δε θα εχει το netcode του GGPO (αυτο θα γινει στο 4), αλλα αυτος που επιβλεπει τον κωδικα της Capcom/Backbone entertainment/whatever ειναι αυτος που εφτιαξε το GGPO.

Μη και τα θαλασωσουν γιατι τοτε το παιχνιδι αυτοματως αχρηστευεται.
      [/b]
      Κοίτα το Internet είναι τεράστιο και δεν μπορείς να το δαμάσεις, όσο μάγκας κι αν είσαι. Προβληματάκια θα υπάρχουν, εδώ εμείς παίζουμε 3rd Strike και έχει lag με 30ms ping, πως γίνεται αυτο;;;
      Για online πιστεύω θα είναι πολύ καλή υπηρεσία, αλλά σίγουρα δεν θα είναι 100% το ίδιο με το local vs.

A! Επίσης, δεν πιστεύω ότι αχρηστεύεται το παιχνίδι σε περίπτωση που έχει lag, μόνο το online
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Απλά γίνεται turn based fighting!
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Λεγαμε χθες με καποιους απο εδω περα ποσο καλο ηταν το lobby system του 2 hd.
          2 παιζουν, αλλοι 4 κανουν spectate, ο νικητης συνεχιζει και ο χαμενος δινει τη θεση του στον επομενο ... Ολα αυτα μαζι με voice chat.

Υπαρχει ελπιδα να του δωσουμε μια 2η ευκαιρια για τη φαση;
          Πιστευω πως δεν ειναι τοσο δυσκολο να κλεισουμε 6αδα..

Οχι τιποτα αλλο, αλλα και lag-wise και απο αποψης επιλογων, το παιχνιδι αφηνει πολυ πισω το IV.

Comment

Για 2HD ειμαι κι εγω διαθεσιμος αν δε σας πειραζει να αντιμετωπισετε μια ανικητη Chun Li που κινειται στον αεριο χωρο με ταχυτητα του φωτος.
            Do a barrel roll!

Comment

Να το κανονίσουμε. Ας "θυσιάσουμε" ένα βράδυ online SF 4 γι'αυτό. Άλλωστε για την όλη φάση είναι το θέμα, μιας και προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με τον τίτλο όσο θα ήθελα και το VS είναι καλό κίνητρο.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Εμεις ειμαστε οι σιγουροι της υποθεσης.. Το θεμα ειναι ποιος αλλος θα ψηθει να χωθει και αν θα ψηθει να το αγορασει καποιος που δεν το εχει καν.
                Αντε Ferry, το ξερω πως ψηθηκες για ενα παιχνιδι στο οποιο ο Vega τα σπαει.

Comment

Από όσο θυμάμαι το έχει και ο sub και ο Jedah( τώρα δεν έχεις δικαιολογία για να είσαι χωρίς Gold :bleh και φυσικά ο Ferry επιβάλλεται να το αγοράσει γιατί εκεί με Vega θα κάνει ό,τι θέλει με λίγο training.

NiCk και εσύ επιβάλλεται να το αγοράσεις κάποια στιγμή ;)

Έχοντας παίξει πριν λίγο και το MvC 2 θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα remakes το ΗD που θα δούμε σε αυτή τη γενιά, τουλάχιστον σε fighting. Aν και αδικώ το MvC μιας και είναι περισσότερο port.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ναι ρε μεχρι κι εγω το πηρα που ειμαι πολυ δυσκολος στις αγορες μου. Ραμπιδης approved.
                    Do a barrel roll!

Comment

NiCk και εσύ επιβάλλεται να το αγοράσεις κάποια στιγμή
                      Μετά από υπόδειξη του Xeno, το πήρα και εγώ στα 8 ευρώ Κανονίστε αυτή την online νύκτα και θα είμαι available .. Πρέπει να μάθω λίγο τον "ρυθμό" του παιγνιδιού όμως

Comment

Μ' αυτα και μ' αυτα το πηρε και ο Ferry.
                        Οκ εδω που τα λεμε η προσαρμογη απο το ενα παιχνιδι στο αλλο δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα και οι περισσοτεροι μαλλον θα μπερδευτουν. Απ την αλλη εχει ενδιαφερον το ποσο ιδιο ειναι το 4 με το 2 στον πυρηνα του. Ιδιες αρχες με λιγοτερα combos, λιγοτερα mechanics (focus, dash, ex attacks, ultras) και η μονη αλλαγη σε ο,τι ειναι κοινο και στα 2 παιχνιδια ειναι το πώς γινεται η λαβη.

Δεν εχω την απιστευτη καψα για 2, αλλα τα lobbies ειναι ολα τα λεφτα γιατι αφενος δινουν αξια στην καθε νικη, αφου οποιος χασει περιμενει τη σειρα του για ποση ωρα και αφετερου βλεποντας μαθαινεις πολλα και το ομαδικο chat βοηθαει ιδιαιτερα στο σχολιασμο των οσων γινονται.

Sirlin+Backbone>Capcom Japan.

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                          Sirlin+Backbone>Capcom Japan.
                          Not in a lifetime, τουλάχιστον όχι σε όλους τους τομείς. Το HD Remix έχει τα lobbies και καλό netcode, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Sirlin κατάφερε να πάρει την Dreamcast έκδοση του ST που είχε σχεδιαστεί για το matching service και να την προσαρμόσει, όχι να την σχεδιάσει από την αρχή. Το Remix έχει σαν βασικό mode το online, ενώ το SFIV θα έλεγα ότι είναι για local tournament play. Επίσης να προσθέσω ότι το ST είναι παιχνίδι του 1994 και είναι λογικό να έχει πολύ λιγότερες απαιτήσεις μεταφοράς δεδομένων απο ότι ένα παιχνίδι σαν το SFIV. Ίσως στο SFIV να μην είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστούν οι αλγόριθμοι πρόβλεψης του GGPO, λόγω του διαφορετικού συστήματος παιχνιδιού. Για να καταλήξω, σέβομαι την προσπάθεια της Backbone, μετράει, αλλά οι άνθρωποι που έφτιαξαν το παιχνίδι είναι Ιαπωνία μεριά...
                          Insert Coin

Comment

Καλα προφανες ειναι αυτο και δε χρειαζεται να παιρνεις 100% μετρητοις αυτο που εκανες quote. Συγκεκριμενα ο,τι ειπα το ειπα για να συγκρινω το 4 και το 2hd σε συγκεκριμενους τομεις.
                            Οπως και να χει το SF 4 ΔΕΝ ειναι για local play. To λες σαν να το φτιαξαν με αυτο το σκεπτικο.
                            Οταν ο Sirlin μου δινει καλυτερο netcode, blind character select, καλυτερο button configuration, lobbies, tournament mode, τοτε δε μπορω να πω κατι περαν του οτι το 4 αποτελει ενα πισωγυρισμα οσον αφορα τα παραπανω.

Comment

Αχεμ!
                              Xbox Live deal of the week 22-28 Ιουνίου
                              33% Discount: Super Street Fighter II Turbo HD Remix 800/1200

Oσοι βιαστήκαν να το αγοράσουν ακολουθώντας την συμβουλη του ΚOTY (kapitalas Of The Year) xeno ας του ζητήσουν επιστροφές!

Oυπς! Τώρα είδα το πόστ του xeno στο Thread με τις προσφορές!! Διαγράψτε παρακαλώ την παραπάνω δήλωση απο τα πρακτικά!
                              I attack sharks
                              when i smell them bleed
                              I dont go swimming
                              water just wants to be around me.

Comment

Ιδια τιμη βγαινει περιπου και παλι.

Αυτες οι προσφορες θα πρεπε να ναι 50% για μας τους uber-vip-red carpet walkers gold users. :bleh:
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X