Επίσης ωραία τα καινούργια εφφέ στο hadouken και στο flame shoryuken και cooL μουσικούλα. Ο Ryu λέει περισσότερες και καλύτερες ατάκες (το "you must defeat sheng long to stand a chance" μου έσπαγε τα νεύρα και ήταν και η μόνη) Xeno αν βρεις ποιο κουμπί είναι η άσπρη στολή πες μου. Βέβαια στο remix παίζει να μην έχει καθόλου, μόνο στο classic. Α! Και το classic έχει να κάνει ΜΟΝΟ με τον τρόπο παιξίματος (strict controls κτλ) όχι με τα γραφικά!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Collapse
X
-
Νομιζα πως υπηρχε και το παλιο καλο classic, αλλα δεν το δοκιμασα κιολας.
Οσο για ασπρη στολη δεν ειναι θεμα classic, στο ST ο Ryu δεν εχει ασπρη στολη (γεια σου ρε Capcom με τις καινοτομιες σου).
Για να μην ξεχνιομαστε οι βελτιωσεις που εχουν γινει ειναι οι εξης (wikipedia):
* Classic/Remix (Rebalanced) Arcade mode
* Online and offline multiplayer
* A training mode
* Hit box display
* Both remixed and classic music
* Voice chat
* A 'Quarter Match' mode which allows players to spectate and jump into online matches simulating the arcade environment
* 8 player tournament mode
* Worldwide rankings and leaderboards arranged by character and country (λολ, αντε να δουμε)
* In-depth statistics tracking
* A display mode that fits the game into a 16:9 aspect ratio without impacting gameplay
[/b]
The artists of the video game music tribute website OverClocked ReMix were chosen to handle the remixed soundtrack for HD Remix after producer Rey Jimenez heard the organization's 2006 Super Street Fighter II Turbo tribute album Blood on the Asphalt.[8] OC ReMix founder David "djpreztel" Lloyd directed the soundtrack and served as the organization's contact with Capcom "to ensure that working with a large fan community was as close as possible for Capcom to working with a single composer.[/b]
Great respect για το τελευταιο, δεν εχω κατι αλλο να πω.
Οσο για τα πρωτα θεωρητικα το πακετο ειναι υπερπληρες.
Comment
-
Για να μην ξεχνιομαστε οι βελτιωσεις που εχουν γινει ειναι οι εξης (wikipedia)
* Classic/Remix (Rebalanced) Arcade mode
* Online and offline multiplayer
* A training mode
* Hit box display
* Both remixed and classic music
* Voice chat
* A 'Quarter Match' mode which allows players to spectate and jump into online matches simulating the arcade environment
* 8 player tournament mode
* Worldwide rankings and leaderboards arranged by character and country (λολ, αντε να δουμε)
* In-depth statistics tracking
* A display mode that fits the game into a 16:9 aspect ratio without impacting gameplay
[/b], τα σχέδια είναι σε high resolution μέχρι 1080p!!!
Γιατί τα γραφικά ΜΕΤΡΑΝΕ!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Νεα συνεντευξη επι του θεματος:
http://streetfighterblog.blogspot.com/2008...rviews-rey.html
Απ οσο διαβασα σε διαφορες πηγες, αυτες τις μερες η Capcom στελνει για ελεγχο τις τελικες εκδοσεις σε Sony και MS. Η διαδικασια ελεγχου, εγκρισης κτλ κραταει 1 μηνα συνηθως το πολυ, οποτε αν ολα πανε καλα θα το εχουμε τελη Οκτωβριου.
Τελος στο Shoryuken, στο μεγαλυτερο 2d community σε σχετικο poll, το 63% λεει πως θα προτιμησει την εκδοση του 360, ενω το υπολοιπο 37% αυτην του PS3.
Ανησυχουσα πως δε θα εχει πολλους hardcore στο 360 μιας και οι περισσοτεροι παραδοσιακα εχουν PS για ευνοητους λογους, αλλα σε αυτη τη γενια σαν κατι να αλλαζει σιγα σιγα.
Jedah will you join the party?
Comment
-
Εγώ το έχω δηλώσει ότι το επόμενο μηχάνημα μου είναι 360. Όχι για το SF όμως. Το 4 θα το παίξω σε PC μάλλον γιατί Live και συνδρομές δεν μου αρέσουν. Έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο, δεν γίνεται να πληρώνω για κάτι που δεν χρησιμοποιώ. Το ίδιο θα πρότεινα σε όσους θέλουν να παίξουν online to SFIV. Ειδικά αν η Capcom το διαθέσει μέσω Steam, θα λιώσουμε...Insert Coin
Comment
-
To PC μου ουτε το Bionic Commando δεν τρεχει καλα οποτε μεχρι να παρω νεο pc θα μεινω στο 360. Σιγουρα παντως ειναι πολυ βολικο format μονο και μονο επειδη μπορεις να συνδεσεις ενα καρο pads/sticks σε αυτο.
Η συνδρομη του Live δε με ενοχλει καθολου και ουτε θα το δω "ιδεολογικα" για να πω γιατι να πληρωνω οταν ολα τα αλλα ειναι τσαμπα κτλ. 3ε το μηνα για μια παρα πολυ καλη υπηρεσια νομιζω ειναι οκ.
Ακομα μου κανει εντυπωση πως η πλειοψηφια του SRK πιστευει πως το 360 ειναι μακραν η definite επιλογη για το HD.
Κατι ο ανταγωνισμος, κατι το οτι προτιμω να παιζω παιχνιδια με το combo πολυθρονα+tv απ οτι με το αβολη καρεκλα+pc monitor ε δε θελει και πολλα για μενα.
Comment
-
Ακομα μου κανει εντυπωση πως η πλειοψηφια του SRK πιστευει πως το 360 ειναι μακραν η definite επιλογη για το HD.
Κατι ο ανταγωνισμος, κατι το οτι προτιμω να παιζω παιχνιδια με το combo πολυθρονα+tv απ οτι με το αβολη καρεκλα+pc monitor ε δε θελει και πολλα για μενα.
[/b]The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
-
Εχει σταματησει η open beta νομιζω.
Τεσπα δεν εχει σημασια πλεον, θα αγορασεις το τελικο μια και καλη.
Ακομα και να λειτουργει δε θα μου κανει εντυπωση αν δεν παιζει κανεις. Ο,τι ηταν να δουν το ειδαν, ο,τι bug ηταν να βρεθει βρεθηκε.. Οι φανατικοι θα γυρισαν στο full bundle του ggpo που ειναι καλυτερο απ τη beta των 2 παρεμφερων χαρακτηρων και της μιας πιστας.
Υ.Γ. Ασχετο λιγακι αλλα δειτε τι κανουν μερικοι ακομα και με keyboard:
http://www.youtube.com/watch?v=gzGDt-W3bgw
Αυτος μαλλον θα ψαχνει πως θα συνδεσει το keyboard του σε κονσολα για να παιξει HDR.
Comment
-
Η συνδρομη του Live δε με ενοχλει καθολου και ουτε θα το δω "ιδεολογικα" για να πω γιατι να πληρωνω οταν ολα τα αλλα ειναι τσαμπα κτλ. 3ε το μηνα για μια παρα πολυ καλη υπηρεσια νομιζω ειναι οκ.
[/b]
Insert Coin
Comment
-
Αν εννοεις πως δεν εχεις χρονο τοτε κι εγω να σου πω πως παιζω ελαχιστα, αλλα παντα θελω να εχω την επιλογη καλου κακου οποτε γουσταρω να παιξω.
Εστω και λιγα λεπτα την ημερα θα τα βρω για κατι τετοιο.
Δεν καταλαβα τι ακριβως προτιθεσαι να κανεις εν τελει παντως με το ολο θεμα.
Comment
Comment