Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ναι φυσικα ο χειρισμος με το mako ητανε απαραδεχτος οπως και το random στοιχειο στις εξερευνησεις καθε πλανητη που ητανε ακομψο και βαρετο η ο στρηφνος χερισμος στο shooting, τα long loading times, αυτα ειναι γνωστα προβληματα του τιτλου και ισως ξεχναω και μερικα μικρα ακομα, ομως ολα τα υπολοιπα ητανε ΑΑΑ και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για παιχνιδι του 2007 ετσι? εγω τοτε το επαιξα και δεν μπορω να ξeχασω ποιος ητανε ο ανταγωνισμος του τοτε, γιατι ειναι αδικο να το συγκρινεις με παιχνιδια του 2010, εντελει πιστευω οτι δεν εχει γερασει και τοσο ασχημα το ME1 που να θεωρειται ψηχαναγκασμος να το παιξει καποιος σημερα, προσπερνω το γεγονος οτι αυτος που δεν εχει ασχοληθει τοσα χρονια με τα mass effect και θεωρει τον ευατο του gamer θελέι σφαλιαρες

@burai αλλα εχεις κανει ενα φαουλ αρχηγε...θεωρεις τον ευατο σου fan της σειρας ενω απο οτι καταλαβα απο ενα προηγουμενο σου post ΔΕΝ εχεις παιξει ακομα το mass effect 2..ενα χρονο μετα?....oh please..

edit:μιας και ειδα το post του laharl, σοβαρα οσοι πιστευετε οτι ειναι unplayable το mass effect 1 για τα σημερινα δεδομενα αν δεν ειχε το απιστευτα πλουσιο universe του, ποτε το παιξατε? κοιταξτε τι reviews ειχε παρει

Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.

μην τρελαθουμε και ολας ετσι?

Comment

Originally posted by Vaynard View Post

edit:μιας και ειδα το post του laharl, σοβαρα οσοι πιστευετε οτι ειναι unplayable το mass effect 1 για τα σημερινα δεδομενα αν δεν ειχε το απιστευτα πλουσιο universe του, ποτε το παιξατε? κοιταξτε τι reviews ειχε παρει

Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.

μην τρελαθουμε και ολας ετσι?
      Κάτσε κάτσε ποιός μίλησε για unplayable?Εγω το διασκεδάζω ιδιαίτερα το game.Απλά έχει αρκετά ψεγάδια(αδιάφορα side quest,αδιάφορες εξερευνήσεις με mako,λιγάκι επαναλαμβανόμενο battle system) που όμως τις καλύπτει όλες το εξαιρετικό σύμπαν του.

Τώρα εγώ πάντως το παίζω πρώτη φορά

Comment

ah my bad ειπες πολυ μετριο παιχνιδι στις μερες μας το ''πολυ μετριο'' πολλες φορες ο εγγεφαλος μας το εκλαμβανει ασυναισθητα στα videogames ως unplayable

παιζεις το ME1 ειπες αγοραρε? το κανεις πολυ σωστα!! καπακι θα παιξεις γκαζομενος το 2, φυσιkα ειναι σχεδον αδυνατο να μην απορροφηθει καποιος απ το συμπαν του mass effect διαβαζοντας και το database (που επιβαλλεται imo) μεσα σε ολα τα αλλα

Comment

My bad,αν έλεγα μέτριο τότε θα ήταν του 4-5,το πολύ μέτριο για εμένα σημαίνει πάνω από μέτριο,soz

Ναι ρε το έγραφα και λίγες σελίδες πιο πίσω.Μόλις τελειώσω ένα μικρό διάλλειμα θα κάνω και μετά θα πίασω το 2ο.Πάντως ναι,σύμπαν>>all στο Mass Effect

Comment

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Αλλά κοίτα πώς πάει

Όταν βγήκε το 2 ήμουν υπηρέτης της μαμάς πατρίδος. Κατόπιν παίζω το πρώτο στο veteran και ετοιμάζομαι για το 2 ΑΛΛΑ είχα διαβάσματα, ανεύρεση εργασίας κτλ κτλ. Τώρα που πήγα να το αρχίσω στο 360 μετά την αλλαγή του σκληρού δε μου αναγνωρίζει τα περισσότερα dlcs. Κατάρα? Θα παιχτεί πάντως δεν υπάρχει περίπτωση.
            αυτος που δεν εχει ασχοληθει τοσα χρονια με τα mass effect και θεωρει τον ευατο του gamer θελέι σφαλιαρες
            Αυτό το θεωρώ κομματάκι υπερβολικό.

Όπως και το ότι δεν έχω ασχοληθεί ένα χρόνο μετά. Ο χρόνος καλώς ή κακώς είναι πολύ περιορισμένος και προτιμώ να αφιερώνω 2ωρα με 3ωρα sessions max όποτε μπορώ. Υπάρχουν εφημερίες, διάβασμα, έξοδοι- τα αυτονόητα λέω - που για μένα προέχουν. Και το PDS φέτος το έπαιξα πρώτη φορά δε θα με κρεμάσετε

ΕDIT:
            Βρε Ulysses δεν έλεγα για τα είδη από τα διαστημόπλοια. Αλλά όσο να πεις είναι ωραίο να διαβάζεις για την καταγωγή των ειδών, για τα γνωρισματά τους. Οι asari ας πούμε σαν κουλτούρα μου άρεσε πολύ και όντως υπάρχουν αναφορές και επιρροές από τις μητριαρχικές κοινωνίες κτλ. κτλ. Τώρα για τα υλικά των διαστημοπλοίων και των σταθμών και τις επιστημονικές και καλά εξηγήσεις των mass relays κι εγώ δε δίνω δεκάρα. xD
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

ενταξει αυτο που θεωρεις υπερβολικο το ειπα αναμεσα σε σοβαρο και αστειο μη με κρεμασεις και ολας

οπως και να τα κανουμε ειναι μερικα games που αν δεν τα παιξει καποιος που ειναι gamer ειναι κριμα για τον εαυτο του πανω απο ολα θεωρω οτι τα ME ειναι μερικα απο αυτα και λογω της εκτασης τους και λογω του universe τους μεσα σε ολα τα υπολοιπα

Comment

ενταξει αυτο που θεωρεις υπερβολικο το ειπα αναμεσα σε σοβαρο και αστειο μη με κρεμασεις και ολας
                Το κατάλαβα γι'αυτό είπα "κομματάκι" ;)

Αν και οκ όταν τελειώσω το 2 θα το διαπιστώσω. Αν και λογικά για να εκφράζεσαι με τόσο καλά λόγια δεν παίζει να απογοητευτώ.
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Αν σας αρέσει τόσο το universe του Mass Effect δείτε Babylon 5, το universe του οποίου έχει σχεδόν γίνει rip off στο Mass Effect. Θυμάμαι ότι ακόμα και κάποια side quests στο πρώτο ME, ήταν αναφορές σε κάποια filler σκηνικά του Babylon 5.

Βέβαια, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, το Babylon 5 είναι από μέτριο έως τραγικό σκηνοθετικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

η πλακα ειναι οτι ειχα δει μικρος τις 2 πρωτες season αλλα δεν θυμομουνα συγκεριμενα περιστατικα μεχρι που ενας φιλος πριν μερικα χρονια μου ειχε φερει αποσπασματα απο την 3η season νομιζω του babylon και ειχε οντως παρομοια χαραχτηριστικα και σκηνικα ειδικα με sidequests του 1, ομως απο πλευρας αισθητικης/σκηνοθεσιας ειναι μερα με την νυχτα, και δεν πιανω καν το mass effect 2 που εκει η διαφορα ξεφευγει και αλλο

Comment

Για μένα όσοι θεωρούν unplayable το πρώτο ME το κάνουν έχοντας στο μυαλό τους κυρίως το Mako και όχι κάτι άλλο. Συμβουλή: Παίχτε το main story που σπέρνει και χέστε τις εξερευνήσεις πλανητων με το Mako. Εντάξει το battle system δεν έχει την action ευελιξία του sequel αλλά μια χαρά παίζεται.

Τώρα σαν ιστορία, HUGE objection στο ότι δεν έχει αξιομνημόνευτες στιγμές. Σαν story βασικά και πιο focused απ΄το δεύτερο είναι και μεγαλύτερη κλιμάκωση έχει. Σε σκηνές, φάσεις συναισθηματικά φορτισμένες όπως με Rachni Queen, Saren, Wrex και Sovereign δεν έχει το 2.
                      sigpic

Comment

Originally posted by Loggo View Post
                        Αν σας αρέσει τόσο το universe του Mass Effect δείτε Babylon 5, το universe του οποίου έχει σχεδόν γίνει rip off στο Mass Effect. Θυμάμαι ότι ακόμα και κάποια side quests στο πρώτο ME, ήταν αναφορές σε κάποια filler σκηνικά του Babylon 5.

Βέβαια, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, το Babylon 5 είναι από μέτριο έως τραγικό σκηνοθετικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Χαχαχαχαχαχα αυτό το γράφω και στο review μου!!! :resp::resp::resp:

Το Babylon 5 δεν είναι άθλιο σκηνοθετικά, αλλά τα σκηνικά και η ποιότητα παραγωγής ήταν μέτρια. Είχε καλά εφέ για την εποχή του, που βλέπονται ακόμα και σήμερα, αλλά μιλάμε για μια εποχή προ Lost που δεν έπεφτε χρήμα στις τηλεοπτικές σειρές. Στο κάτω κάτω, σκηνοθετικά το Star Trek τι παραπάνω είχε πέρα από την καράφλα του Πικάρντ?
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Το πρώτο μας είναι ένα καλό παιχνίδι που έχει πολλά να δώσει αλλά έχει και πολλά προβλήματα.

Πέρα από όσα είπατε εμένα με ενόχλησε ιδιαίτερα η μη ποικιλία εχθρών(σε όλο το παιχνίδι ζήτημα είναι να πολεμάς 10 διαφορετικούς εχθρούς),το ότι τα χρήματα υπήρχαν μόνο για φιγούρα και οι επαναλαμβανόμενες αποστολές.

Πάντως unplayable δεν το λες αλλά σε σχέση με το 2(το οποίο το έχω παίξει λίγες ώρες και είναι καταπληκτικό)ΕΙΝΑΙ unplayable.

Πάντως θα συμφωνήσω με όσα είπατε για το σύμπαν και το σενάριο,η bioware έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

αναρωτιεμαι παντως αν οταν ολοκληρωσανε την αναπτυξη του ME1 ειχανε καποια σχεδια οι devs στο στο μυαλο τους η ακομα και χειροπιαστα για το 2, ειδικα το πως θα κινηθει το πραγμα storywise, γιατι προφανως στο θεμα του gameplay τους βγηκε αργοτερα η βαρυτητα που δωσανε στο shooting στοιχειο

αν κρινω απο την αρχη του 2 μαλλον οχι

Comment

To Mass Effect πήγαινε κατευθείαν για τριλογία, όταν το πρώτο μέρος ήταν ακόμα στο σχεδιαστήριο και στο νου των στελεχών της Bioware. Θυμάμαι μάλιστα τον εαυτό μου να σκέφτεται "τι μπούρδες πάει να κάνει αυτή η εταιρία, δεν κοιτάζει που έχει να βγάλει ριζοσπαστικό παιχνίδι από το KotoR 1, πάει και μπλέκει με τριλογίες?". Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία...
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

ic, παιζει να το ειχα διαβασει και να το προσπερασα αδιαφοροντας για το επερχομενο mass effect 1 τοτε την ιδια περιοδο/εποχη που εσυ σκεφτοσουνα τι μπουρδες κανει αυτη η εταιρεια

πως αλλαζουνε οι καιροι...

Comment

Working...
                                X