Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dragon Age: Origins
Collapse
X
-
Οκ thnx , οπότε θα ξεκινήσω με Awakening, θα συνεχίσω με Golems και τέλος Witch Hunt που κυκλοφόρησε τελευταίο από είδα και στο νετ.
-
Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά οπότε παίξε τα όπως θες. Θα σου πρότεινα Awakening - Golems - Witch Hunt για να πάρεις τα extra specializations και levels του expansion. Απλά να ξέρεις πως το Golems έχει την πιο δύσκολη μάχη σε όλο το Dragon Age 1, και αντικειμενικά είναι πολύ μεγάλο μανίκι σε hard - nightmare. Προετοιμάσου για υποδεέστερη εμπειρία σε σχέση με το Original Campaign, αλλά καλή διασκέδαση όπως και να'χει
Leave a comment:
-
Επειδή θέλω να ξεκινήσω το dragon Age 2, λέω πρώτα να τελειώσω με τα campaigns του origins πρώτα.
Οπότε έχουμε Leliana's Song,The Golems of Amgarrak,Awakening,Witch Hunt (το Darkspawn είναι alternative reality οπότε δεν θα ασχοληθώ). Με ποια σειρά πρέπει να τα παίξω ; ξέρω ότι το Leliana's Song είναι prequel αλλά τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως τοποθετούνται χρονολογικά .
Leave a comment:
-
Μετά από μία μικρή καθυστέρηση το ξεκίνησα και εγώ.
Main character Elf mage όπως πάντα και το παιχνίδι μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλό.
Είναι αρκετά εύκολο βέβαια(και τώρα με δεύτερο μάγο στα party μάλλον θα γίνει Piece of cake) αλλά αυτό δε με πειράζει.
Ήδη πάντως αυτή τη στιγμή έχω 6 skills που δεν τα έχω κάνει distribute ακόμα.
Leave a comment:
-
Το τελείωσα προ ολίγου μετά από 75 ώρες περίπου. 22 level Human Noble Warrior με full sword and shield( Τemplar και Champion) ο main και κατά τη διάρκεια του quest δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα- αν και μερικές μάχες ειδικά στην τελευταία απόστολή δοκίμασαν την υπομονή μου( κυρίως γιατί δεν καταλαβαίνα τι γινόταν και από πού ερχόταν τι) Main party στο 70% o Warrior μαζί με Wynne, Morrigan και Leliana. Ε για ποικιλία έβαζα πού και πού κανάν Alistair και Ohgren και νομίζω την Shale μόνο για το προσωπικό της sidequest.
Καλά πέρασα δεν μπορώ να πω αλλά μετά το πρώτο 20ωρο το ενδιαφέρον άρχισε να μειώνεται και σε πολλά σημεία μου φάνηκε πως "τράβαγε" πολύ χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος- το πιο πρόσφατο σημείο ήταν η Ozrammar όταν έψαχνες να βρεις την Paragon Branka. Η τελευταία απόστολή δε μου άρεσε όπως έχω ήδη γράψει. Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό, ίσως μια πιο επική μάχη με τον archdemon. Οκ ballistas η Leliana, η Wynne με τη Morrigan ρίχναν τα Spells και ο main( Siegfried xD) χτύπαγε πότε τα darkspawns πότε το δράκο. Το cut scene που σκοτώνεις τον Archdemon πάντως είναι γαματο.
Περίμενα ίσως κάτι με μεγαλύτερο αντίκτυπο. Η μάχη με το High Dragon στο Ruined Temple μου φάνηκε πιο επική και αγχωτική(Wynne, Morrigan, Leliana και main σαν tank και εκεί) Ειδικά σε κάποια φάση που άλλαξα τη Leliana από ranged σε melee( dual weapons με daggers) και την είδα να κάνει το killing animation έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Σε καμμία περίπτωση δε λέω πως δε μου άρεσε το game, απλώς πιστεύω πως θα μπορούσε να έχει κάπως καλύτερη και μεγαλύτερη συνοχή. Επίσης μερικά sidequests παραήταν βαρετά- φτιάξε και δώσε τοσα potions...
Στο τέλος ο Alistair- φλώρος βασιλιάς με την Anora. Η Morrigan με έσωσε αλλά έφυγα για ταξίδι με τη Leliana
Μου άρεσε που δόθηκε στον τερματισμό σημασία σε διάφορους npc όπως την Dwarf που ήθελε να μελετήσει στο Circle of Magi, αλλά ρε παιδια όχι στατικές εικόνες και κείμενο βάλτε κανά cut scene να δει ο κόσμος
Τo Awakening δεν ξέρω πότε θα το πιάσω γιατί στην παρούσα φάση κάηκα από Dragon Age. Τα Leliana's Song και Witch Hunt πάντως με ψήνουν γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι και σχετικά μικρά.
Leave a comment:
-
Το Warden's Keep προσθετει ενα storage chest στο Soldier's Peak
Leave a comment:
-
έχει σεντούκι στο camp? εγώ το τερμάτισα και δεν το είδα ποτέ... :/ και ορισμένες φορές ήθελα να κάνω store items αλλά στην τελική τα πούλαγα όταν τίγκαρα στο backpack
Leave a comment:
-
Αυτά τα 3 είναι bonus quests, τα υπόλοιπα είναι ξεχωριστά σενάρια που συνεχίζουν την ιστορία, ή προσθέτουν πράγματα σε αυτήν. Εγώ τα έκανα τα πρώτα 3, παίρνεις τρελούς εξοπλισμούς (προσωπικά δεν τους χρησιμοποίησα γιατί με έκαναν imba) καθώς και βλέπεις ωραία πράγματα για το σενάριο.
Λογικά κι εγώ θα το συνεχίσω ξανά, τώρα που τελείωσα πρακτική και σχολή και είμαι σε φάση... που δεν κάνω τίποτα
.
Leave a comment:
-
Το αρχιζω και εγω .Καλιο αργα παρα ποτε
.
Θελω να ρωτησω τι παιζει με τα DLC , με το που εβαλα το game και ειδα οτι υπαρχει μπολικο πραμα ξενερωσα
κι ειχα χαρει που ειχα 2 free dlc οταν ανοιξα το κουτι :xp: .
Λοιπον με λιγο ψαξιμο αποφασισα να αρκεστω για αρχη στα The Stone Prisoner,Warden's Keep και Return to Ostagar, (που αν καταλαβα καλα ειναι bonus quest) καλα εκανα ; τα υπολοιπα τι λενε ; αξιζουν ;
Ειδα οτι καποια ειναι νεα Campaigns καποια expansion και αλλα prequal, WTF, ελεος δηλαδη 16 ευρω πηρα το game και πρεπει να δωσω τα διπλα-τριπλα για dlc
.
Τεσπα το game το αρχησα στο Hard με human warrior και παω για κλασικο sword and board τανκ.
Α ρε Bioware τι μου εκανες παλι, απο το λιγο που ασχοληθηκα θυμηθυκα τις παλιες καλες εποχες των Baldurs Gate και Torment
και με βλεπω να ξεφραγκιαζομαι παλι 
Leave a comment:
-
Παιδιά στο PC αντιμετωπίσατε κανένα πρόβλημα στο οποίο απλά σε πετάει στα καλά καθούμενα από το παιχνίδι; Μου έχει συμβεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και είμαι στα όρια μου - 3 φορές στη μάχη με τον Sloth Demon στο τέλος του Circle of Magi έφαγα πόρτα, ήμαρτον πια, τη μία μάλιστα το είχα σφάξει κι όλας...
Leave a comment:
-
Χαχαχαχα, όχι, αν και έχεις δίκιο για το easter egg. Το Demilich στο Baldur's Gate 2 λεγόταν Kangaxx. Αυτή η μάχη με είχε δυσκολέψει πολύ την πρώτη φορά που τη βρήκα, στο hard. Τη δεύτερη φορά την πέρασα πολύ πιο άνετα αλλά δε θυμάμαι αν ήταν nightmare ή hard (νομίζω ήταν nightmare). Σου προτείνω hexes και όση περισσότερη spirit / lightning damage έχεις, και καθόλου ice γιατί είναι immune.Originally posted by Vaynard View Postη πλακα ειναι οτι υπαρχει και ενα demilich με το ιδιο ονομα στο bg2
Leave a comment:
-
double post ftw
Gaxkang στο nightmare....εμπειρια ζωης...
πρωτη φορα ειδα tank να γινεται one shot
επεσε πολυ dispel, magebane και mana clash (ναι ειμαι ΤΟΣΟ καφρος
)
πηγα με 2 mages (τις γνωστες)+warrior (το ντροπαλο αγορι..τον alistair ντε
)+rogue (me)
η πλακα ειναι οτι υπαρχει και ενα demilich με το ιδιο ονομα στο bg2
Leave a comment:
-
το ξαναρχισα αυτη τη φορα στο ps3 με rogue και παω για assassin/duelist παιζω στο nightmare και μπορω να πω οτι ειναι ευκολοτερο απο οτι περιμενα, καλα αυτa τα κειμενα ειδικα οταν μιλας με τους υπολοιπους τις ομαδας σου ειναι οσο επικα και ''πικαντικα'' θυμομουν
ασχετο αλλα τι ΑΙΣΧΟΣ helmets εχουνε σχεδιασει? ενταξει η armors καπως παλευονται (που και αυτες μετριες ειναι) αλλα αυτα τα helmets....oh god my eyes are bleeding T_T
και το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει επιλογη να μην φαινονται πανω σου και αναγκαζομαι και παιζω χωρις helmets, δε πα να δινουνε και +100 σε stat δεν με νοιαζει
και οταν το ειχα παιξει στο pc δεν θυμαμαι πως τα αντεξα τοτε φανταζομαι τωρα θα εχουνε βγαλει κανα mod εκει
Leave a comment:
Leave a comment: