Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Age: Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Egw phga me female warrior pou ton metetrepsa se dual weilder.
    To shmantikotero sto game einai na exeis ena swsto tank kai na stackareis resistances apo ekei kai hstera enas magos aneksarthta an aftos eisai esy h h Morrigan stanarei-pagwnei-zalizei-oti thes kai oi brutal xarakthres apoteleiwnoun.

To epaiksa kai sto normal kai sto hard kai den mou fanhke megalh h diafora, opote tha symfonhsw oti to normal einai challenging.
    To thema einai na ksereis ti kaneis, an ksereis kai to hard peripatos einai.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    τι να πω, το επαιξα στο hard και μου φανηκε οκ η δυσκολια , γι αυτο υποθετω οτι στο normal παιζει και να σε παιρνει ο υπνος σε non boss encounters ειδικα αν χειριζεσαι και mage δεν χρειαζεται ουτε να ανησυχεις για το αν πετυχαινεις δικους σου

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ε όχι και για γέλια η δυσκολία ρε.

Εμένα μου είχε φανεί αρκετά δύσκολο στο normal και έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία απο τέτοιου είδους παιχνίδια. Έπρεπε να πατάω pause αρκετές φορές ακόμα και σε random encounters, πόσο μάλλον σε μερικά Boss Fights που τα έβγαζα κυριολεκτικά με έναν ζωντανό με 30 Life.
    Ήταν όσο δύσκολο όσο χρειαζόταν για να έχει πρόκληση imo.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αν θες challenge βαλτο στο hard, το normal ειναι για γελια

σε καποιο σημειο μπορεις να πετυχεις και forthsome, μιλαμε για επικα σκηνικα

καλυτερα να εκανες mage παντως =broken,

αν θες να συνεχισεις σε rogue πιστευω πως assasin/duelist ειναι απολαυστικος συνδυασμος

anyway ελπιζω να το ευχαριστηθεις και ιδιαιτερα την ατμοσφαιρα και το εξυπνο script, λογικα θα σε απορροφησει

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by MrOfficer View Post
    δεν έχω πιστωτική(ΚΑΤΑΡΑ):kill: δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
    Δε χρειάζεσαι πιστωτική. Μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα (prepaid ή gift card) από κάπου και να κάνεις τη δουλειά σου. Παίρνεις κανονικά την πλαστική κάρτα αλλά της βάζεις χρήματα όπως θα έβαζες σε ένα λογαριασμό και μπορείς να τη χρησιμοποιείς οπουδήποτε. Επίσης δεν ανυσηχείς για υπερχρέωση ή πληρωμή λογαριασμού. Η τράπεζα Αττικής έχει giftcards και σε εξυπηρετεί μια χαρά.

Έβανς το Dragon Age είναι αρκετά καλή επιλογή για 2-weapon build, ειδικά με rogue. O rogue χρειάζεται με αυτή τη σειρά dexterity, strength και cunning. Το dexterity ξεκλειδώνει τα skills, αυξάνει το defence και το attack και το damage με piercing όπλα όπως daggers (μην τα υποτιμήσεις καθόλου, ένα από τα καλύτερα όπλα του παιχνιδιού είναι dagger). Το strength αυξάνει το attack και το damage με σπαθιά, ενώ το cunning βοηθάει στα social checks και αυξάνει ζημιά σε backstab - critical. Η λογική του rogue είναι πως αν δε σε ακουμπάνε δε σου κάνουν ζημιά, οπότε το constitution είναι κάπως άχρηστο. Το willpower αυξάνει και με τεχνητά μέσα αλλά αν σου περισσέψουν πόντοι βάλτους. Γενικά θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος από το class σου, κάνει τα πάντα και συμφέρει. Διάβασε επίσης το θέμα για γενικές συμβουλές για αντικείμενα και builds. Είχα ποστάρει κάπου για την καλύτερη πανοπλία για rogue που δε λέει να τη χάσεις.

Παραξενεύομαι που σου άρεσε από την αρχή, όταν το είχα πρωτοδεί χωρίς υπερβολή είχα βαρεθεί.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το ξεκίνησα λοιπόν!!

Μου ήρθε την προηγούμενη Τετάρτη το Ultimate Pack από zavvi (22€), το εγκατέστησα, έβαλα όλα τα DLCs και το ξεκίνησα σήμερα. Ο χαρακτήρας που έφτιαξα είναι rogue, το build όπως είναι στο τρίτο level που είμαι τώρα θα το παραθέσω αργότερα. Γενικά θέλω να δώσω λίγη βαρύτητα σε strength, constitution και willpower, ενώ θέλω να ανεβάσω πολύ cunning, dexterity και το άλλο που μένει. Σαν fighting style για dual weapons με βλέπω, πάντα ήθελα να παίξω έτσι ένα παιχνίδι (και μου έχει μείνει απωθημένο από το FF XII).

Human Rogue λοιπόν και ξεκίνησα ως noble. Ωραίο το εισαγωγικό κομμάτι και πολύ ωραία η συνέχεια. Γενικά πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις και μου αρέσει ιδιαίτερα η τάση που έχει η Bioware να απλοποιεί τους μηχανισμούς των παιχνιδιών της, διατηρώντας κάποια ποικιλία.

Τα γραφικά μου άρεσαν αρκετά πάντως και αισθητικά το βρίσκω πολύ ευχάριστο. Το lore επίσης είναι αρκετά ενδιαφέρον και το codex, ως τώρα, δε με κουράζει να το διαβάζω. Δε γίνονται και τόσο τραγικά πολλές προσθήκες, όπως το ME (όπου αρκετές ήταν για τα πανηγύρια). Αν έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή, feel free. Άντε να δούμε τι έχει να μας προσφέρει παρακάτω.

Leave a comment:

• MrOfficer
    replied
    Μάλιστα....δεν το βρήκα πουθενά.Επίσης παίζει ένα σημαντικό πρόβλημα με την αγορά του στο internet...δεν έχω πιστωτική(ΚΑΤΑΡΑ):kill: δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Κρίμα όμως γιατί είναι ευκαιρία

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Στα δύο sites που έδωσα παραπάνω, όπως και σε άλλα μεγάλα τύπου amazon ή blahdvd, δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλοι εδώ στο Gamers Odyssey αγοράζουμε κατά συρροή πράγματα μέσω Internet και οι φορές που είχαμε πρόβλημα ήταν πολύ σπάνιες. Δε χρειάζεται να σε ανησυχεί κάτι. Το πακέτο Ultimate αξίζει πολύ, μην ξοδέψεις λεφτά για κάτι σκέτο.

Leave a comment:

• MrOfficer
    replied
    ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Όσον αφορά για το internet δεν ξέρω γιατί δεν το εμπιστεύομαι και τόσο για αγορές αν και μπορεί να το δοκιμάσω.Μέχρι τώρα έχω κοιτάξει (μέσω internet) στο Πλαίσιο,Public,Saturn, ακόμα και στο e-shop αλλά δεν είδα φως.Θα δω τη παίζει με multirama,metropolis και Media Markt και ο θεός βοηθός.Άντε να δούμε γιατί δεν θα αντέξω και θα παω να πάρω το awakening...

Υ.Γ Titus από Καλλιθέα;...για ρίξε το όνομα σου μήπως και γνωριζόμαστε

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Καλώς ήρθες! Άλλος ένας συντοπίτης από την ένδοξη Καλλιθέα!

Η πρώτη απάντηση που μου έρχεται στο νου είναι να το παραγγείλεις από το Internet όπως έχει κάνει πολυς κόσμος - η τιμή είναι 22 με 25 ευρώ ΓΙΑ PC και σίγουρα χαμηλότερη από την Ελλάδα. Δε στο συνιστώ σε καμία άλλη έκδοση απλά και μόνο λόγω χειρισμού.

Cashback from over 400 brands all on one platform. Shop with Rakuten & stack offers with discounts, voucher codes and cashback for great savings at top brands.

Αν δεν ξέρεις τη διαδικασία είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πιστωτική χρεωστική ή προπληρωμένη, ή κάποιον που έχει (και είναι αρκετοί). Για ελληνική κυκλοφορία δε γνωρίζω κάτι αλλά έχε το νου σου στα Metropolis, το Πλαίσιο και τα Multirama. Θα πληρώσεις πολλά χρήματα πάντως.

Επίσης το θέμα σου θα συγχωνευτεί με το μεγάλο θέμα του Dragon Age που υπάρχει εδώ και καιρό. Δεν το έκανα κατευθείαν επειδή ίσως νόμιζες πως διαγράφθηκε. αν και θα εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα, το link είναι εδώ

Και πάλι καλώς ήρθες!

Leave a comment:

• MrOfficer
    replied
    Dragon age:Ultimate Edition

Βασικά καλησπέρα είμαι καινούριος στο Forum (καλώς με βρήκατε;)) και θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα.Πριν από καιρό τελείωσα το Dragon age:Origins και οπώς όλοι όσοι έχουν παίξει το συγκεκριμένο "Τίτλο" μου άρεσε πολύ.Αποφάσισα να πάρω και το awakening αλλά είδα πως η Βιοware έβγαλε το ultimate edition.Θέλω να το αγοράσω αλλα μέχρι τώρα δεν το έχω βρει σε κανένα κατάστημα αν και είχαν πει ότι θα ερχόταν 28 οκτωμβρίου στην Ελλάδα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω (εφόσον το έφερα μέσω Λαμίας το ζήτημα) είναι...το έχουν φέρει στην Ελλάδα,αν ναι από ποιο κατάστημα μπορώ να το αγοράσω και αν οχι πότε θα το φέρουν.Θα με υποχρεώσετε αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Dragon Age Origins (τελευταιος και καταιδρωμενος )...Ενα πραγματικα μαγευτικο ταξιδι που κρατησε 76 περιπου ωρες. Δεν εχω να πω πολλα, οσοι εχετε σχεση με το ειδος καντε μια χαρη στον εαυτο σας και ξεκινηστε το.

Το μονο σχολιο που θα κανω ειναι οτι εμενα μου επεσε λιγο βαρυ ...το εχω ξαναπει οτι το codex του απο ενα σημειο και μετα δεν πελευεται...

Anyway παμε για αλλα...

Τωρα σκεπτομαι να ξεκινησω το kingdom hearts 2 (ενεκα bbs) ή το Halo Reach. Θα δειξει!!

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ξαναεβαλα και εγω το παιχνιδι, ολοκληρωσα το quest του Shale (lol δεν ηξερα οτι το stone prisoner ειχε και συνεχεια) και εσφαξα τον High Dragon που τον ειχα αφησει ζωντανο απο το quest urn of ashes . Μου εχουν μεινει μερικες υποαποστολες ακομα αλλα ειναι του τυπου ''στειλε το ταδε γραμμα σε αυτες τις περιοχες'' και επειδη τον τελευταιο μηνα εκανα αποχη γενικοτερα απο το gaming δεν πολυθυμαμαι τι εχω κανει και τι οχι οποτε θελει ψαξιμο.

Ερωτηση: Ειμαι ακριβως στο σημειο που πρεπει να παω στον Eamon για να καλεσει το Landsmeet. Αν παω, εχω το δικαιωμα να συνεχισω πιο μετα τις υποαποστολες που μου μενουν ή το παιχνιδι μπαινει στην τελικη ευθεια?

Titus φοβερο το προηγουμενο post, πολυ ωραιες πληροφοριες ;);).

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Arcane Warrior γίνεσαι στο quest για τα Dalish Elves, έχε το νου σου για ένα δωμάτιο με κάτ φιαλίδια σε ένα βαθύ μπουντρούμι.

Έχε επίσης το νου σου στο Mage's Tower για το Glass Phylactery που απελευθερώνει ένα revenant για τη quest με τα black vials (κάνε κλικ στο πεσμένο άγαλμα στη Great Hall). Είναι σπαστικό quest, αν δεν πατάς tab παντού αποκλείεται να το τελειώσεις.

The Black Vials are six glass phylacteries that can be found around Ferelden and can be tackled in any order. Each is a small glass vial which contains dark shapes which swirl around a slip of paper. When The Warden takes a vial, it fractures and releases the Revenant trapped in stasis. Each Black Vials Revenant drops a scrap of vellum that, when burned, is added to the Codex Entry: The Black Vials.

Locations

• Cale Viazagat, The First Corpse Walker:

• Nethamas Bigal, The Second Corpse Walker:
      • Glass Phylactery in back room in Orzammar Royal Palace (top-right room in the hall to the right of the Throne Room).

• Argruth Massaad, The Third Corpse Walker:

• Shamas Goodson, The Fifth Corpse Walker:
      • Glass Phylactery in Werewolf Lair, the top left room in the middle of the map.

• Anton Wither, The Sixth Corpse Walker:
      • Glass Phylactery in one of the Back Alley random encounters in Denerim. In this encounter you start on a stone platform up a set of steps and the Glass Phylactery is on the platform with you. It is the same encounter during which bandits trap one of your party members by dropping a portcullis that must be lifted using a lever. (This vial can only be found during this one and only random encounter, so be sure to pick it up!)

και πρόσεξε μη χάσεις το Unbound quest. Θα βρεις δύο πτώματα, ένα στο Brethilian Forest κι ένα στο ναό του Urn of Sacred Ashes, και πρέπει να μιλήσεις με το nervous adventurer στην ταβέρνα στην Orzammar.

Leave a comment:

Working...
X