Με tactics όλα τέλεια, όσο μου ανοίγουν slots και κυρίως με τη προσθήκη της Wynne τώρα, το group είναι φονική μηχανή. Στη Wynne έχω βάλει τα εξής tactics:
Και μου λύθηκαν τα χέρια, τουλάχιστον εκεί που δεν υπάρχουν πάνω από 2 Elites. Έφτιαξα και ένα πιο επιθετικό built στον μάγο μου, με 2-3 support tactics με heal και rejuvenate, και μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να κάνω pause ή να παίξω manual κάποιον άλλο χαρακτήρα πλην αυτού που θέλω (ο Zervan στη περίπτωση αυτή, ο Alistair δεν μασάει).
Για τον μάγο μου, ξεκλείδωσα στο Redcliff τον Blood Mage και δεν βλέπω την ώρα να πάρω level να του το μάθω. Στο quest στο Warden's Keep βρήκα κι ένα potion που μου έμαθε επίσης 2 blood spells. Τον Arcane Warrior δεν ξέρω που τον βρίσκεις, πρέπει να τσεκάρω internets και σίγουρα θα του το μάθω. Shapeshifter είναι η Morrigan και Spirit Healer η Wynne οπότε μόνο αυτό μένει για τον μάγο μου.
Απλά πρέπει να κοιτάξω να βρω και κάνα κολπάκι για χρήματα ώστε να πάρω τα βιβλία γιατί καλό, χρυσό το stealing αλλά δεν βγαίνω έτσι.

)
Leave a comment: