Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon Age: Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    To σκεπτικο μου ηταν πως καλυτερα να πεθανει η μανα του παιδιου παρα να γυρισω και να δω ολη την πολη -ενδεχομενως- κατεστραμενη. Βεβαια πισω απο αυτο ο κυριος λογος ηταν οτι ηθελα να παω στο circle αργοτερα και να το δω με την ησυχια μου .

Εννοειται οτι το παιχνιδι φωναζει για πολλα playthrough, μονο και μονο οτι καθε class εχει δικο του origin ανεβαζει το replay value στα υψη... επιπλεον ο τιτλος δεν ειναι στα προτυπα του mass effect με τις 3 βασικες απαντησεις, υπαρχει πολυ μεγαλυτερο βαθος (ποιοτικα και αριθμητικα) στις επιλογες κατι που περναει αμεσα στα πραγματα που θα δεις.

Ξαναλεω, το παιχνιδι ειναι καθαρο rpg και γι'αυτο γουσταρω τοσο...ηθελα πολυ εναν τιτλο που να σου δινει ατοφιο αυτο που ζητας. Επιπλεον μου αρεσει παρα πολυ και το setting.

Θενκσ για τις πληροφοριες btw ;).

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Χμ, προτίμησες δηλαδή όχι μόνο να καταφύγεις σε Blood Magic αλλά να σκοτώσεις τη μητέρα του παιδιού και να πρέπει να το πεις μετά στον Arl Eamon...Το παιχνίδι έχει αρκετούς τρόπους να σε κάνει να μετανιώσεις είτε παίζεις κακός είτε καλός, ειδικά αν χρησιμοποίησες το Jowan

Ο μόνος λόγος που πήγα στο Circle of Mages ήταν επειδή ήταν πολύ βαρύ να σκοτώσω τη μητέρα του παιδιού - αν και αν ο Arl Eamon την πέταγε σε κανά μπουντρούμι δε θα διαμαρτυρόμουν.

Το παιχνίδι πάντως είναι χαλαρά για δεύτερο playthrough, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς την επόμενη φορά. Για δεύτερο playthrough συνιστώ μάγο δαγκωτό.

Ground έχεις δίκιο για τα κουνάρια, το είχα ξεχάσει. Ελπίζω να δω το Sten πουθενά.

EDIT - Αφού παίζεις rogue, ορίστε πού μπορείς να βρεις την καλύτερη πανοπλία του παιχνιδιού για κλέφτη. Είναι αρκετά πιθανό να τη χάσεις απλά επειδή δε βρέθηκες στο σωστό τόπο τη σωστή στιγμή, πράγμα άδικο.

Wade's Emporium at the Denerim Market District - [...]but after gaining two allies for the Grey Wardens, Herrin's selection will include The Felon's Coat

http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/s...O_Items.id=978

Leave a comment:

• nooto
    replied
    A ωραιος gound , οποτε συνεχιζω στο Denerim!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den yparxoun xronika perithoria gia kamia apostolh, mporeis na tis pareis opote thes kai na tis teleiwseis opote thes.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    @Titus στο Redcliffe δεν πηγα απο το circle of mages, εκανα το ritual και μπηκα με την Morrigan μεσα στο Fade. Βασικα φοβηθηκα την πιθανοτητα να τα βρω ολα κατεστραμενα κατα την επιστροφη μου απο το circle και ετσι δεν το διαλεξα. Τα ashes τα εχω αφησει να εκκρεμουν, εκανα το quest του stone prisoner απο το δωρεαν dlc (πολυ ωραιο btw) και ισως αρχισω το ψαξιμο τωρα.

Το παιζω στο normal, μου φαινεται ικανοποιητικο σαν επιπεδο δυσκολιας. Human Rogue btw.

@Vanyard αν ηξερα οτι παιχνιδι ειναι τοσο καλο θα το ξεκινουσα πολυ νωριτερα, απλα οταν το ειχα πρωτοβαλει μου φαινοταν μια απο τα ιδια και ελεγα αστο για πιο χαλαρες περιοδους. Στο τσακ ημουν παντως να μην το ξεκινησω ουτε τωρα .

Για το οπτικο δεν επιμενω απο τη στιγμη που εχεις ασχοληθει και τις δυο εκδοσεις ;).

@Ren LoL

Να ρωτησω κατι, τις αποστολες πρεπει να τις κανεις μεσα σε καποια χρονικα πλαισια (πχ το urn of ashes)? Ρωταω γιατι ετσι οπως εκανα τις βολτες, μου ειδα το Lothering να εχει γινει καπνος χωρις να το παρω χαμπαρι . Μετα ρωτησα τον νανο στο team camp και μου ειπε οτι εγινε μια επιθεση και δεν εμεινε τιποτα. Τωρα ελεγα να ασχοληθω με το Denerim (απο εκει ειναι και οι φωτογραφιες), δεν πιστευω οταν γυρισω στο Redcliffe να εχει συμβει αυτο που φανταζομαι ?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai egw prwto playthrough phga apo ta elves sthn arxh kai meta phga redcliff, alla kalitera einai na ksekinas panta apo circle of mages, giati ekeinp to arc sou dinei dwrean statistika xwris na kaneis lvl up + kapoious xarakthres (teliomenous anapthres) , pou vohthoun dramatika sthn afksanomenh dyskolia tou game se oti epipedo dyskolias kai na dialekseis.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Nooto στο Redcliffe τι ακριβώς έκανες? Στο quest του εμπλέκονται και ο Circle of Mages και το Urn of Sacred Ashes. Και σε τι επίπεδο δυσκολίας παίζεις?

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    βλεπω πολυ κοσμο να παιζει το dragonage αυτες τις μερες περιεργο

τετοια games πρεπει να παιζονται day one οχι 8-9 μηνες μετα

@Vaynard απο τη στιγμη που τα patches βελτιωνουν το framerate στην ps3 version υποθετω οτι αναλογη δουλεια και διορθωσεις θα εχουν γινει στις υφες στο 360 (και εκει τα updates ηταν πολλα). Βαζω παντα το ''υποθετω'' γιατι δεν εχω προσωπικη εικονα απο το πως εχει διαμορφωθει το παιχνιδι στο σημερα (περα απο την εκδοση που παιζω εγω-βεβαια ουτε εκει μπορω να γνωριζω τι αλλαγες εγιναν γιατι τωρα το ξεκινησα κανονικα

διαθετω και τις δυο εκδοσεις στις κονσολες , αισθητη-ορατη διαφορα στα γραφικα δεν βλεπω ακομα και με τα patches στην εκδοση του xbox
    (η εκδοση του ps3 εξακολουθει να φαινεται καλυτερη)

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Φαίνεται ο σωστός ο gamer (Elven Armor FTW!).Κράτα την να συμπληρώσεις το set. Η BioWare είναι εταιρειάρα αφού αποτελείται από πρώην γιατρούς και όχι κατσικοκλέφτες.

Καλή συνέχεια στο λιώσιμο. Το αξίζει ο τίτλος και με το παραπάνω.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Και με μερικες φωτογραφιες που τραβηξα απο τον Grey Warden που εφτιαξα, spam αλλα anyway . LoL εχει αρχισει μια ιστορια αγαπης με την Bioware μετα απο αυτο το παιχνιδι. Συντομα θα ποσταρω κατι αντιστοιχo και για το mass effect 2.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    To παιχνιδι ειναι τελειο, τελειωσα το camp με τα ξωτικα και την επισκεψη μου στο Redclieffe. Χαμος στους διαλογους, στις επιλογες, στους εξοπλισμους, στις μαχες, παντου! Γενικα το πως διαλεγεις να παιξεις αλλαζει παρα πολυ το συμβαινει γυρω σου, δηλωνω κατενθουσιασμενος. Εχω αρχισει και καταλαβαινω καλυτερα το πως λειτουργουν οι μηχανισμοι του τιτλου και το πραγμα αποκτα συνεχεια ολο και μεγαλυτερο ανδιαφερον.

Τα μονα που με χαλανε καπως ειναι η απουσια των checkpoints (βασικα το παιχνιδι σωζει μονο του σε κομβικα σημεια και παραλληλα μπορεις να σωζεις και εσυ οπου θες, απλα αρκετες φορες εχω ξεχαστει και παιζω σχετικα μεγαλα κομματια απο την αρχη ) και το codex που δυσκολευομαι να το παρακολουθησω λογω του τεραστιου ογκου πληροφοριων.

Anyway συνεχιζω δυνατα, κριμα που το ειχα αφησει τοσο καιρο στη βιβλιοθηκη...

@Vaynard απο τη στιγμη που τα patches βελτιωνουν το framerate στην ps3 version υποθετω οτι αναλογη δουλεια και διορθωσεις θα εχουν γινει στις υφες στο 360 (και εκει τα updates ηταν πολλα). Βαζω παντα το ''υποθετω'' γιατι δεν εχω προσωπικη εικονα απο το πως εχει διαμορφωθει το παιχνιδι στο σημερα (περα απο την εκδοση που παιζω εγω-βεβαια ουτε εκει μπορω να γνωριζω τι αλλαγες εγιναν γιατι τωρα το ξεκινησα κανονικα ). Συνεχιζω ωστοσο να πιστευω οτι η pc version ειναι μακραν καλυτερη κυριως λογω interface...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ανμπιλίβαμπλ, αξιώθηκαν να βγάλουν patch για το Awakening. Διορθώνονται κάποια προβλήματα του Origins και κάποια του expansion. Το τι κράξιμο φάγανε για αυτό το patch δε λέγεται. Λινκ και λίστα εδώ.

Μετάφραση - στο Awakening δε διορθώσανε σχεδόν τίποτα. Έχουν δουλειές οι άνθρωποι...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το framerate στο ps3 διωρθωνεται αισθητα με τα νεοτερα patches και ειναι στα ιδια επιπεδα με του xbox

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Στο ps3 παντως παροτι εχει καλυτερα γραφικα, απ'οτι εχω δει εχει πολυ χειροτερο framerate, οποτε για την console version θεωρω οτι πηγαινει αναλογα με το γουστο. Σε pc ειναι και το interface που αλλαζει πολυ το παιχνιδι (προς το καλυτερο).

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    να συμπληρωσω σε αυτο που ειπε ο ground οτι η εκδοση του xbox ειναι μακραν η χειροτερη, σχεδον αλλο game

Leave a comment:

Working...
X