Έχω τελειώσει πλέον και την τρίτη πίστα. Το παιχνίδι μέχρι τώρα έχει απίστευτο ρυθμό και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και σε σενάριο αλλά και σε δράση. Πάντα γίνεται ένας μικρός (ή και μεγάλος) χαμός. Μέσα στις πίστες έχει και μικρές υποπίστες-μίνι παιχνίδια όπου πρέπει να σκοτώσεις κάποιους εχθρούς με συγκεκριμένο τρόπο (συγκεκριμένο αριθμό κλωτσιών και μπουνιών, συγκεκριμένα όπλα κλπ) και έχουν αρκετό ενδιαφέρον.
Η ποπ μουσική περιορίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις μάχες ή σε ποζερίστικες σκηνές. Στις στιγμές "εξερεύνησης" ή στα "σοβαρά" cutscenes είναι κυρίως ορχηστρική-εκκλησιαστική.
Μια που ανέφερα τα cutscenes να πω πως περιλαμβάνουν button-presses κάποιες φορές και είναι εκεί που έχω φάει τα περισσότερα game over στο ίδιο σημείο.:petseta: To timing μου φάνηκε λίγο περίεργο.
Επίσης θα μου άρεσε να υπήρχε Practice mode. Υπάρχει κάτι παρόμοιο όταν φορτώνει το παιχνίδι (και όπως είπα αργεί πολύ να φορτώσει) αλλά δεν είναι το ίδιο χρήσιμο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bayonetta
Collapse
X
-
we 360users get tthe best vers yu stopid ps3fanbois ge get infirior ver ver
Leave a comment:
-
Tanno mhn trelenesai, den einai misou defteroleptou to lag, den ginetai na kanei tisidies akrivws kinhseis ingame kai sta 2 paixnidia, aplws teleiwnei diaforetika sto 360 apoti sto PS3.
Tha symfwnhsw oti fenetai poio tholo kai spaei polles fores sto PS3.
Den prokeitai na katalavw tipote apo afta omws otan tha to trexw sthn dikh mou konsola, kyriws epeidh den tha tis exw na paizoun dipla dipla alla kai epeidh paizw se crt.
Leave a comment:
-
Για τους φίλους της πιπίνας αυτής δείτε και το trailer σύγκρισης από εδώ
Έχει τρελό lag μισού δευτερολέπτου στο PS3... Και είναι και blurry στο PS3...
Leave a comment:
-
Για πλάκα το είπα, ο Αζραέλ φαντάζομαι κατάλαβε τι εννοώ.
Για αρχή έχει μόνο Normal, Easy, Very Easy με τα δύο τελευταία να είναι μόνο αυτόματα. Από ότι είδα μπορείς να αλλάξεις όποτε θες τη δυσκολία. Στο Νόρμαλ το άρχισα.
Μια χαρά μου φαίνεται μέχρι τώρα αν και κυρίως έπαιξα αυτά που υπάρχουν στα ντέμο (αν και στο κανονικό παιχνίδι είναι κάπως αλλαγμένα). Δε μου φάνηκε εύκολο (ούτε φοβερά δύσκολο, απλά κανονικό) αλλά δεν είμαι πολύ συνηθισμένος σε τέτοια παιχνίδια οπότε δεν είμαι καλός κριτής για αυτό το θέμα.
Στο θέμα τον γραφικών αναρωτιέμαι που βρέθηκε όλη αυτή η ομίχλη που είχε στο βιντεάκι που έβαλες. Εγώ δεν την είδα όταν έπαιζα. Για την ακρίβεια το παιχνίδι φαίνεται πιο "καθαρό" και από την έκδοση του ΧΒΟΧ στο βιντεάκι... Κοινώς μπορώ να πω με αρκετά σιγουριά ότι δε μοιάζει με Ν64 παρά μόνο σε κάποια cutscenes που έχουν κάποια έξτρα εφέ.
Σαν ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα και συνάμα πολύ κάφρικη. Συνδυάζει σοβαρές σκηνές με εντελώς (επιτηδευμένα) γελοίες και του δίνει πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ειδικά το βιντεάκι που σου παρουσιάζει τη Μπατονέττα είναι όλα τα λεφτά με διάφορες γωνίες λήψης κάτω από τα πόδια της κλπ, τη Μπατονέττα να γλείφει γλειφιτζούρι και να δείχνει τη γλώσσα της και διάφορα τέτοια.
Μέχρι τώρα πολύ καλές εντυπώσεις.
Το μόνο αρνητικό που εντόπισα και μου είπε και το παιδί που μου το αγόρασε είναι τα loading times. Το παιχνίδι δεν κάνει install στον σκληρό με συνέπεια να είναι αρκετά μεγάλα... Δεν χαλάει το παιχνίδι αλλά δεν περνάει και απαρατήρητο.
Leave a comment:
-
Ρε το automatic ειναι μονο για τις δυσκολες μερες
.
Y.Γ. Ποσα difficulty levels εχει ; σε ποιο το αρχισες ; και πως σου φαινεται ως τωρα ;
Leave a comment:
-
Όμως με ένα χέρι ρε πώς να το παίξω στο Νόρμαλ!!!Οχι στο easy ομως ε!!
Leave a comment:
-
Καλα εκανες,εμενα μου αρεσε,να το παιξεις και να μας πεις εντυπωσεις.Οχι στο easy ομως ε!!
Leave a comment:
-
Το είδα το βίντεο που έβαλες (παρεμπιπτόντως και τα δύο χάλια φαίνονται σε αυτό το βιντεάκι). Και είχα δει και άλλα πιο παλιά. Το ξέρω πως είναι χειρότερη έκδοση αλλά αφού δεν έχω πρόσβαση σε ΧΒΟΧ 360 και εφόσον η PS3 έκδοση είναι μια χαρά playable (δεν έχω καν HD άλλωστε) για τις δικές μου απαιτήσεις δε βρίσκω λόγο να το ψειρίζω πολύ το θέμα.straier καλο καψιμο ρε (μη δεις το βιντεο που εβαλα
)
Απλά τα πράγματα: όποιος έχει και τις δύο κονσόλες το παίρνει στο ΧΒΟΧ αν δεν έχει πρόβλημα με χειριστήριο, όποιος έχει μόνο τη μία αποφασίζει αν τον ικανοποιεί αυτό που βλέπει και πράττει αναλόγως.
Γύρω στα 50 ευρώ το πήρα. Από άμαζον αλλά το πήρε ένα άλλο παιδί για μένα.Αν επιτρέπεται από πού η αγορά? Τσέκαρα online import καταστήματα και η τιμή μου φαίνεται υπερβολική( μέχρι και 75€ είδα... ouch!)
Leave a comment:
-
Αν επιτρέπεται από πού η αγορά? Τσέκαρα online import καταστήματα και η τιμή μου φαίνεται υπερβολική( μέχρι και 75€ είδα... ouch!)
Leave a comment:
-
straier καλο καψιμο ρε (μη δεις το βιντεο που εβαλα
)
περιμενω εντυπωσεις
Leave a comment:
-
Kαλό σου κάψιμο και γράψε και εντυπώσεις. Οκ αυτονόητο αυτό το τελευταίο αλλά επιβάλλεται να το θυμίσω
Leave a comment:
-
Εμένα πάντως μου ήρθε σήμερα η Μπατονέττα (PS3) μαζί με τις Πυλες της Κολάσεως (σιντί με 6 τραγούδια). Καλό μου κάψιμο!
Leave a comment:
-
Οκ, αν ζει μέχρι τότε το 360 μου, είναι εύλογο ποια έκδοση θα προτιμήσω. Well done ρε SEGA
Leave a comment:
-
Ρε δειτε διαφορα 360 με ps3
μιλαμε στο ps3 εκτος απο προβληματικο framerate εχει και την θολουρα του N64 :kill:
Υ.Γ.
Δεν πρεπει να ξαναδω την εκδοση του 360
Δεν πρεπει να ξαναδω την εκδοση του 360..........
Leave a comment:
Leave a comment: