Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Μετα τον Mario το χαος...

Leave a comment:

• straier
    replied
    .. ταδε εφη ενας κοινος σκεπτομενος ανθρωπος .
    Τα γνωμικά θέλουν ακρίβεια. Το σωστό είναι απλός. Άλλωστε η βασική ιδέα είναι πως δεν είναι κοινός αλλά εντούτοις παραμένει απλός και σκεπτόμενος.

Επιστρέφοντας στο θέμα σε 1-1.5 βδομάδα βγαίνει οπότε θα το δούμε και μόνοι μας πόσο καλό είναι το παιχνίδι.

Κάποτε ήταν όντως έτσι, εδώ και χρόνια όμως, το Famitsu χαρίζει βαθμούς για πλάκα.
    Αφού το είπες αυτό κοίταξα στη βικι. Εγώ είχα μείνει στο Galaxy. Από τότε μέχρι τώρα χαρίζει βαθμούς αβέρτα όντως. Πριν το Galaxy τα παιχνίδια ήταν όντως ένα κι ένα πάντως, δε ξέρω τι έγινε μετά...

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    το main point του ολου θεματος.
    Excactly!!!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε νταξει, δεν ισοπεδωσαμε και την αξια/σημασια της συζητησης, εγω απλα ηθελα να θυμησω το main point του ολου θεματος.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Συζήτηση κάνουμε, μπας και να κλείσουμε και το φόρουμ;

Κι εμείς το λιώσαμε το GTA IV. Έχει έλλειψη ποικιλίας στις αποστολές, που συνεπάγεται ότι κουράζει τον παίκτη.

Και εσείς το λιώσατε αλλά επεσήμανα οτι δε με κούρασε καθόλου, μολονότι ισχυρίζομαι οτι δεν αξίζει τέλειο βαθμό.

..Επιστρέφουμε στο θέμα. : )

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    .. ταδε εφη ενας κοινος σκεπτομενος ανθρωπος .

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Μηπως εχουμε φτασει σε ενα σημειο οπου η υπεραναλυση εχει επισκιασει την διασκεδαση;

Ή, ακομα χειροτερα, μηπως το να αναλυουμε εχει γινει πιο διασκεδαστικο απο το να παιζουμε;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εδω συμφωνω.
    Πολυ κουβεντα και αναλυση για το τιποτα.
    Δεν ξερω γιατι σχεδον ολοι μιλανε για το αν ειναι τελειο ή οχι και αν συγκρινεται με αλλα επη και αν ξεπεσε το Famitsu επειδη του εβαλε 40.

Εγω το 40 το μεταφραζω σαν μια ενδειξη οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, κατι ενθαρρυντικο δηλαδη αν μη τι αλλο.
    Nothing more, nothing less, μη χανετε το fun factor της υποθεσης..

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    Dhladh apokleite apla to game na gamaei trela ?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Οφείλω να πω πάντως πως το σαραντάρι δεν το δίνει εύκολα το Φαμίτσου. Για την ακρίβεια ελάχιστα παιχνίδια το έχουν καταφέρει και είναι ένα κι ένα. Ασχέτως αν συμφωνεί κάποιος με τον τρόπο βαθμολόγησης είναι σίγουρα δείκτης πως το παιχνίδι θα είναι καλό.
    Κάποτε ήταν όντως έτσι, εδώ και χρόνια όμως, το Famitsu χαρίζει βαθμούς για πλάκα.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Κι εμείς το λιώσαμε το GTA IV. Έχει έλλειψη ποικιλίας στις αποστολές, που συνεπάγεται ότι κουράζει τον παίκτη. Σε καμία περίπτωση 10. Τόσο απλά.

Εκτός θέματος πάλι. Ας επιστρέψουμε στο θέμα...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εγώ το GTAIV το λάτρεψα και το ευχαριστήθηκα απο την αρχή έως το τέλος. Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, γι'αυτό μου είναι λίγο περίπλοκο να εξηγήσω γιατί δεν αξίζει το "9". Ένα άρθρο, που είχε 'δημοσιευτεί' νομίζω στο topic του Uncharted 2, ασχολείται ακριβώς με αυτό το θέμα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το GTA 4 και μόνο για τη δουλειά που έχει γίνει στον τίτλο και την προσοχή στη λεπτομέρεια το αξίζει το 10άρι,άσχετα αν εμένα κάπου με κούρασε.
    Ακριβώς επειδή σε κούρασε δεν αξίζει το 10. Το ότι έπεσε πολύ δουλειά βοηθάει βέβαια αλλά δεν είναι το αυτόματο 10. Δηλαδή αν είναι έτσι μαζί με κάθε παιχνίδι να δίνουν και τις εργατοώρες να ξέρουμε για τι βαθμό είναι...
    Οφείλω να πω πάντως πως το σαραντάρι δεν το δίνει εύκολα το Φαμίτσου. Για την ακρίβεια ελάχιστα παιχνίδια το έχουν καταφέρει και είναι ένα κι ένα. Ασχέτως αν συμφωνεί κάποιος με τον τρόπο βαθμολόγησης είναι σίγουρα δείκτης πως το παιχνίδι θα είναι καλό.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Το GTA 4 και μόνο για τη δουλειά που έχει γίνει στον τίτλο και την προσοχή στη λεπτομέρεια το αξίζει το 10άρι,άσχετα αν εμένα κάπου με κούρασε.Ενθαρρυντική η βαθμολογία του Φαμιτσου.Δεν ξέρω αν είναι άριστος ο τίτλος αλλά καρφί δε μου καίγεται μιας και είναι στη λίστα των αγορών μου από όταν πρωτοανακοιώθηκε.
    Ε νταξει αφου σε κουρασε ας του βαλουμε 10, κι ας κρατησουμε το 11 για το επομενο...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Καλά κι εμένα το Sonic the Hedgehog μου άρεσε πάρα πολύ σαν demo και θεωρώ πως το 5άρι που βάλανε πολλοί είναι περα για πέρα ανούσιο. Για 8 ήταν ο τίτλος τουλάχιστον... Ρε παιδιά σοβαρολογούμε?

Leave a comment:

Working...
X