Eνταξει εισαι.Εμενα αυτο που μου τη σπαει ειναι οι και καλα "μεταλλαδες" οι οποιοι μολις πανε σε καμια σχολη φοιτητες και μαθουν τα μπουζουκια και δε συμμαζευεται,το κοροιδευουν σαν παιδικη ασθενεια και θεωρουν τους υπολοιπους που ακουν ακομα,ως ανωριμους και πολλα αλλα.Αυτοι ειναι ζωα.Εσυ αν απλα ειδες πως δε σου προσφερει κατι αλλο και εφυγες,εκανες πολυ καλα,γιατι αν δε μας εκφραζει κατι πρεπει να το αφηνουμε πισω.
Btw οντως ΔΕΝ ηταν death metal η προηγουμενη μπαντα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bayonetta
Collapse
X
-
Κάποτε μου άρεσε, αλλά την είχα για να την ακούω... Δυστυχώς επειδή δεν μπορούσα να ασχοληθώ να παίξω μουσική( Θα στα πω στο PM κάποια στιγμή... ), έτσι έμεινα να ακούω μουσική ως τα 20 μου και μετά άρχισα σοβαρά στην δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής...Originally posted by Jedah View PostΔηλαδή δεν σου άρεσε ποτέ η metal μουσική.
Αν θέλεις να ξέρεις... Μου αρέσει ακόμα και δεν έχω πρόβλημα... Άκουγα παλιά Iron Maiden, Manowar, Slipknot, Korn κ.α. ως και Marilyn Manson...
Leave a comment:
-
Sevasmos ston Burai, Detroid Rock City kai ta myalla sta kagela, ontws to afthentiko einai to kalytero!
Leave a comment:
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μπρίκι κολλώ....
:admin: [Τίτος] Ρε σεις, αυτό είναι πασίγνωστο και πανάρχαιο ;)

Μπρίκια κολλώ, μπρίκια κολλώ νταν νταν νταν... :admin:
Leave a comment:
-
Ωπα μισο απο το καινουριο ε;;;Tι εξωφυλλαρα αυτη παλι.Αντε να βγει.
Slayer ftw.
Εdit--Ο αδερφος μου οταν ηταν μικρος και βλεπαμε το παραπανω βιντεο του breaking the law νομιζε οτι ελεγε "μπρικι κολλω"

Μου το χει χαλασει το ρεφρεν απο τοτε.
Leave a comment:
-
-
Γιατί το αυθεντικό είναι πάντα καλύτερο.
Leave a comment:
-
1) Είναι ταινία...Originally posted by Azrael View PostΤι φρικια ειναι αυτα ρε,πω πω κατι τετοιοι βλακες χαλανε το ονομα τις μουσικης μας.Fail ουστ!!666!!!
2) Είναι Death Metal
3) Είναι απίστευτη μισή κωμωδία, αλλά τρελή αγριάδα και μπροστά τους οι Slipknot είναι τιποτένιοι...
Leave a comment:
-
Τι φρικια ειναι αυτα ρε,πω πω κατι τετοιοι βλακες χαλανε το ονομα τις μουσικης μας.Fail ουστ!!666!!!
Leave a comment:

Leave a comment: