Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Το GTA 4 και μόνο για τη δουλειά που έχει γίνει στον τίτλο και την προσοχή στη λεπτομέρεια το αξίζει το 10άρι,άσχετα αν εμένα κάπου με κούρασε.Ενθαρρυντική η βαθμολογία του Φαμιτσου.Δεν ξέρω αν είναι άριστος ο τίτλος αλλά καρφί δε μου καίγεται μιας και είναι στη λίστα των αγορών μου από όταν πρωτοανακοιώθηκε.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Και όχι μόνο το 10, αλλά και το 9 (το οποίο αναπόφευκτα επηρεάζει το 10).

Δυστυχώς το χει χάσει .

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Και το EDGE το έχει παραξυλώσει τελευταία.
    Δεκάρι σε SMG, Halo 3, GTAIV, θεωρώ πως δεν το άξιζαν (με τα υποτιθέμενα τέλος πάντων δεδομένα του EDGE)

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    10 κι απ’ το EDGE είχε το GTA4.
    Τέλος πάντων…

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Βασικά και το Demon's souls είχε πάρει ένα ωραιότατο 6/10 από τον πιο casual δημοσιογράφο.( τον 1 εκ των 4 του Famitsu) Αλλά οκ σοβαρό το 40/40 δεν είναι( μιας και imo δεν είδα κάτι το επαναστατικό στο game από το DMC του ίδιου) αλλά μας λέει πως το game θα είναι καλό.

Btw Jedah το GTA 4 παντού βαθμάρες και hype μέχρι το Θεό είχε. Δεν ήταν μόνο το Famitsu υπερβολικό.

Προσωπικά από όσο έχω δει/ έχω παίξει φαίνεται σαν μια πολύ καλή εναλλακτική για DMC και NG.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Και δεν το αξίζει κιόλας...

Εξ'ου και τα αποσιωποιητικά.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καποτε ενας μεγαλος δημοσιογραφος* ειχε πει "το famitsu ειναι για το π... και οι βαθμολογιες του για τα σκουπιδια".

*ο ferryman

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Και δεν το αξίζει κιόλας...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το Famitsu και οι βαθμολογίες του ανήκουν σε άλλο κόσμο. Τελείως διαφορετική νοοτροπία απο τη δικιά μας. Πολύ ξενόφοβη επίσης. Μόνο ένα ξένο παιχνίδι έχει πάρει όχι καν 40, μα 39. Μόνο ένα.

Το Grand Theft Auto IV...

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    40 γιατί το Famitsu είναι γεμάτο spankers που την βρόντηξαν πολλές φορές όταν τα μαλλιά της πρωταγωνίστριας αναλάμβαναν άλλους ρόλους από το να κρύβουν το γυμνό σώμα της. Για γέλια είναι το reviewing του Famitsu, μην το παίρνετε στα σοβαρά. Στα news είναι μόνο πρώτοι και πάντα σε ότι αφορά Ιαπωνικές εταιρείες...

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    40 giati kai to famitsu dioikite apo antres.

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    40 απο Famitsu αν δεν εχει ηδη γραφτει αλλου...
    Discuss.
    Δεν το περίμενα να πάρει το τέλειο σκορ... Ήταν λίγο outsider παιχνίδι

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    40 απο Famitsu αν δεν εχει ηδη γραφτει αλλου...
    Discuss.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Nαι καναν ενα mode για να μπορει να το παιξει ο οποιοσδηποτε.Εβλεπα στο βιντεο που το εξηγουσαν αυτο επαιζε ενας με ενα χερι πατωντας μονο ενα πληκτρο.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πω πω τι 80's σκηνικά τα βίντεα που έβαλες!
    Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ αλλαγή συναισθημάτων όσον αφορά τη μέταλ. Όταν ήμουν μικρός δε μου άρεσε και συνεχίζει να μη μου αρέσει. Περιέργως πολλά από τα άτομα που έκανα παρέα ήταν φανατικοί μεταλλάδες. Όχι μαλλιά, αλυσίδες κτλ αλλά όπου φεστιβάλ και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, η μουσική της Μπαγιονέττας τα σπάει. Ταιριάζει πάρα πολύ με την επιτηδευμένη σεξουαλικότητα της πρωταγωνίστριας και στο χιουμοριστικό στυλ του παιχνιδιού.
    Και παρεμπιπτόντως συνεχίζω να πιστεύω πως παρόλο που η έκδοση του PS3 είναι κάπως τσαπατσούλικη το παιχνίδι είναι μια χαρά και απίστευτα διασκεδαστικό (έχω παίξει το ντέμο 6-7 φορές). Σήμερα δοκίμασα και το Easy Mode αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο. Πατάς το ίδιο κουμπί και κάνει διάφορες κινήσεις (μέχρι και evasion κάνει...). Δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς χρησιμεύει.

Leave a comment:

Working...
X