Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Azrael View Post
    Τι πουταναριο στην οθονη ειναι αυτο;;Δειτε σε ενα σημειο που το θεομουνο κανει ενα spell και ερχεται ενας δρακος και πελατιαζει τα τερατα.
    Τέτοιες εκφράσεις λείπουν απο τούτο εδώ το forum. Εύγε!

Μου θυμιζει εντονα το DMC σε level design και απ οτι μπορω να καταλαβω απο το βιντεο σε στυλ χειρισμου.
    Ο Hideki Kamiya, είναι ο director του DMC 1, οπότε λογικό.

Απο την αλλη,ειναι confirm πλεον οτι η εκδοση για το PS3 ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας κατι αδιανοτητο οταν ειμαστε στο 2009,ημαρτον.Θα περιμενω και θα δω,αν εχει τιποτα Bugs χεστο.Βεβαια απ οτι βλεπω και διαβαζω τα frames ειναι σταθερα εκτος απο καποια σημεια(τα οποια λογικα θα βελτιωθουν μεχρι να κυκλοφορησει)αλλα σε θεμα γραφικων textures κτλ ειναι πισω αισθητα απο την εκδοση του 360.
    Είχα ποστάρει τις ανησυχίες μου. Τις έκαναν πράξη....

Επισης αυτο που μου τη σπαει ειναι η ηρωιδα,η οποια αν και σεξυ δε μου κολλαει για τετοιο action.Προτιμω καναν badass σαν τον ιδρωμενο καραφλο Kratos(wait!wat?).
    Όταν φτιάχνεις κάτι που μοιάζει τόσο πολύ με κάτι άλλο, καμιά φορά πρέπει να πάρεις δραστικές αποφάσεις για να το διαφοροποιήσεις. Εκτός αν είσαι σαν και εμένα, που και ιπτάμενη νεροκολοκύθα να έλεγχα δεν θα είχα και μεγάλο πρόβλημα ΑΝ το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν τρομερό.

Το αλλο σπαστικο ειναι η μουσικη η οποιο ειναι η χειροτερη ever.Μα ιαπωνικη pop??Και pop ΚΑΙ ιαπωνικη,γιατι ρε παλικαρια.Βεβαια αυτο αλλαζει,απλα την βαζες στο off και κανεις ενα δικο σου playlist.Α ξεχασα στο PS3 δε γινεται αυτο.

Please people,ONE ridiculous problem at a time!
    Μετά την απίστευτη επιτυχία της Capcom στο SFIV, είπανε να ακολουθήσουν την πεπατημένη... ;)
    Insert Coin

Comment

Έπαιξα και γω το ντέμο στο PS3 και μπορώ να πω πως έμεινα πλήρως ικανοποιημένος (μην πω και πιο πολύ από ότι περίμενα) οπότε λογικά θα το αγοράσω με το που βγει.
      Τα γραφικά πανέμορφα και στα περιβάλλοντα αλλά και στους χαρακτήρες. Η δράση φοβερή και ασταμάτητη. Μου άρεσε πολύ που δεν υπάρχει πλήκτρο άμυνας (τουλάχιστον στο ντέμο δεν είχε) και αντ' αυτού έχει evasion που συμβάλει πολύ στην ομαλότητα της δράσης (και αν το κάνεις την τελευταία στιγμή σου δίνει και ένα bullet-time εφέ). Ένα άλλο καλό είναι πως τα πιστόλια είναι πολύ καλύτερα ενσωματωμένα στη δράση (δεν είμαι ειδικός στο DMC αλλά μου φαινόταν πως τα πιστόλια έκοβαν τον ειρμό). Μου άρεσε πολύ, επίσης, που είναι πάρα πολύ ευκίνητη και πηδάει πάρα πολύ ψηλά. Ξέρω δεν είναι κεντρικό στοιχείο της δράσης αλλά συμβάλει σε μια ευχάριστη εμπειρία. Η μουσική δε με χάλασε καθόλου, ταιριάζει μια χαρά στο στυλ του παιχνιδιού και δεν είναι τόσο Jpop. Μιά φορά καλύτερη από του Brutal που με πονοκεφάλιασε...
      Παρεμπιτπόντως ο δράκος που μοιάζει με τον Blue Dragon αλλά είναι μαύρος και "πελατιάζει" τα τέρατα είναι υποχρεωτικός για να αποτελειώσει τους αρχηγούς, δε νομίζω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά βούληση.
      Δοκίμασα και το NG2Σ αλλά δε μπορώ να πω πως με ξετρέλανε και σίγουρα δεν είναι αυτό που ψάχνω. Και μόνο το setting (ουρανοξύστες με παγόδες στην κορυφή, τι σκεφτόντουσαν;) δε με τραβάει με τίποτα όσο το μεσαιωνικό της Bayonettaς. Για να μην αναφερθώ στην άθλια κάμερα (δεν είναι τέλεια ούτε στη Bayonetta αλλά δεν δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί βρίσκεται πιο μακρυά από το χαρακτήρα) και στον δυσκίνητο Ryu.

ΕΝΤΙΤ: Δεν παρατήρησα κάποιο slowdown όσο έπαιξα.
      ΕΝΤΙΤ2: Προσέξατε το target indicator;
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Aπο NeoGaf. http://www.neogaf.com/forum/showthre...376450&page=12

BAYONETTA DEMO Capture1

360 http://zoome.jp/ps360/diary/422/
        PS3 http://zoome.jp/ps360/diary/423/

360 Average(47.973) Tearing(28.776%) Min-Max(30.0-60.0)
        PS3 Average(33.443) Tearing(52.804%) Min-Max(20.0-51.5)

PS3 http://zoome.jp/ps360/diary/424/
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Πάντως και στα 2 μηχανήματα, η αποτυχία σταθερού framerate είναι γεγονός.
          Insert Coin

Comment

Γιατι το λες αυτο ρε.Μπηκαμε στην HD era με dual 1080p και 120fps.

Χωρις πλακα,ενα game με 60 σε 360/PS3 ξερεις;Caps ομως.Moνο το DMC4 εχω δει.Ακομη και τo ninja gaiden sigma 2 πεφτει στα 55 καποιες φορες.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Forza 2, SF IV.
              Insert Coin

Comment

Όπως είπα δεν παρατήρησα κάποιο slowdown. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φυσικά αλλά δεν είδα τίποτα που να με ενοχλούσε προσωπικά. Αλήθεια πώς καταλαβαίνεις αν ένα παιχνίδι έχει 60φπς ή όχι απλά και μόνο παίζοντάς το; Όπως και να έχει, επειδή δεν έχω Xbox360 εδώ θα αρκεστώ στην έκδοση για PS3 (που έχει και καλύτερο χειριστήριο). Ό,τι είδα δε με χάλασε καθόλου. Άλλωστε ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι το Shadow of the Colossus που δε φημίζεται για τα 60φπς του...

ΥΓ. Αυτό που έγραψε κάποιος για τα φυτά ισχύει. Είναι λίγο μούφα.
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Από ότι ξέρω πάντως το WipEout HD τρέχει σε 1080p με σταθερά 60 fps.

Comment

Για την Ιαπωνική Pop, δεν έχω σχόλια, αλλά μάλλον για τους Δυτικούς θα βάλουν άλλη μουσική... Σιγά μην βάλουν και στην Δύση Ιαπωνικό Pop. Για το συγκεκριμένο demo ήταν για την Ιαπωνική έκδοση του.

Προφανώς πάλι κάποιο λάθος του προγραμματιστή θα είναι και γιαυτό έβγαλε τόσα χάλια... Ευελπιστώ για όλους σας να βγει κάτι καλύτερο από την βλακεία του προγραμματιστή που το export-αρε έτσι...

Όσο για το πιπινάριο, δεν έχω σχόλια... Απλά θέλει να δείχνει σέξυ και να βασανίζει τους άντρες που την κυνηγάνε...

Θα πάρω του 360...
                    sigpic

Comment

Hillarius video

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Gothic μουσική θα ταίριαζε. Τόσο απλά. Πάντως όχι pop.
                        Insert Coin

Comment

Με τον όρο gothic φαντάζομαι εννοείς κάτι τύπου Castlevania και όχι Clan of Xymox, Nosferatu και Paralysed Age

Comment

Εεεε, ναι, αυτούς που αναφέρεις δεν τους ξέρω καν. Γενικά είμαι άσχετος από gothic αλλά χαίρομαι που με κατάλαβες. Οπότε αυτό που χρειάζεται το παιχνίδι είναι Castlevania, DMC like μουσική. Πάντως ΟΧΙ pop.
                            Insert Coin

Comment

Gothic μουσική θα ταίριαζε. Τόσο απλά. Πάντως όχι pop.
                              Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Η μουσική αυτή είναι ποπ; Έχει αρκετή ποικιλία στη μουσική αλλά σαν σύνολο θα έλεγα θυμίζει αρκετά Castlevania από όσα έχω ακούσει.
                              Originally posted by 丹野

Comment

Εμένα πάντως η μουσική του μου αρέσει πάρα πολύ, μπράβο που έβαλαν κάτι τέτοιο.

BTW WTF με τα δαχτυλίδια. Μήπως αυτό είναι το νέο Sonic ; Reinvent όντως :xp: .

Comment

Working...
                                X