Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mεσα λεει η Ubisoft εχει 500 ατομα για το assasin's creed.
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• 500 σαπάκια...
      Insert Coin

Comment

• Εντάξει, τι κάνανε 500 άτομα με το ASSassin's Creed και τι κάνανε 85 άτομα με το Uncharted 2.
        Άλλο Ubi, άλλο Naughty...

Comment

• Το θεμα ειναι και τι κανουν αυτα τα 500 ατομα, δυσκολα πιστευω οτι ολοι αυτοι μαζι εργαζονται επι της ουσιας στο παιχνιδι. Ειναι πολλα ατομα αν το σκεφτειτε.
          Do a barrel roll!

Comment

• Νταξει το game ειναι γαματο
            αλλα αυτο που το κανει πιο γαματο ειναι οτι εχει και ελλαδα μεσα

Στο πρωτο playthrough δεν το ειχα παρει χαμπαρι
            αν και ειχα δει στο journal του Drake που ελεγε για Χαλκιδικη και για kassandra beach hotel (βαζω σε tags την εικονα γιατι ειναι αρκετα μεγαλη)

αλλα τωρα που ειδα για ακομα μια φορα το πρωτο cutscene βλεπω
            να γραφει σε εναν μαυροπινακα "πολύτλας διος Νάθαν"
            ψαχνοντας στο google ειδα οτι ενας στο gameover το απεδωσε ως ο πολυπαθος Nathan
            πολυ μπροστα η naughty dog

στο 1:50

Comment

• Το κρανίο κάτω απο την εικόνα κάνει τσιγαριλίκι;

Comment

• Οχι πουρο ειναι
                αστειο του Drake για τον Sullivan aka Sully----Skully

Comment

• Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Παίζω Uncharted 2, μπουχαχα (sps).

Το νοίκιασα σήμερα το πρωί και έπαιξα 6 ώρες συνολικά, πιστεύω αρκεί για σήμερα. Το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα, δεν του βρίσκω κανένα αρνητικό ως τώρα. Το μόνο που φοβόμουν ήταν το shooting κομμάτι, αλλά έγιναν πολλές μικρές και ουσιαστικές αλλαγές. Μερικές νέες κινήσεις στο cover σύστημα, γρηγορότερη εναλλαγή όπλων με R1+τριγωνο, χειροβομβίδα με R2 και αλλαγή της πλευράς του τοίχου που κρύβεσαι με έναν απλό συνδυασμό κουμπιών. Το καλύτερο όμως είναι ότι πλέον δεν είναι όλα τόσο scripted, το ΑΙ είναι υπαρκτό και κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς συγκεκριμένα μονοπάτια για να νικάς, μπορείς να εκμεταλλεύεσαι ικανοποιητικά το περιβάλλον και υπάρχει δυνατότητα διαφορετικής προσέγγισης ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης των εχθρών. ΟΚ αυτό φτάνει για να γίνει η σχεδόν τέλεια συνταγή του πρώτου παιχνιδιού τέλεια.

Έχοντας λύσει το πρόβλημα με το action στοιχείο, μένει το platforming. Στα ίδια επίπεδα το είδα, απλό, διασκεδαστικό, με μικρούς αλλά ευχάριστους γρίφους που και που. Τα περιβάλλοντα είναι όμορφα και τα επίπεδα γενικά ωραία δομημένα, οπότε το platforming το χαίρεσαι και με το παραπάνω. Υπάρχουν και σημεία που πρέπει να προσέχεις το τι γίνεται γύρω σου (όπως στο τρένο) και αυτό προσθέτει και κάποια πρόκληση στο πώς θα κινηθείς και τι θα κάνεις.

Το σενάριο φαίνεται πολύ ευχάριστο, παράπονο δεν έχω. Φοβόμουν ότι θα το πήγαιναν κάπου αλλού, αλλά όχι, μιλάμε για το Uncharted που αγαπήσαμε. Βέβαια είμαι λίγο fan της Elena και όχι της Chloe, αλλά δε βαριέσαι. Σίγουρα στο τέλος πάλι την Elena θα προτιμήσει (ή και τις δύο).

Γραφικά... Θα μου επιτρέψει ο αρχηγός να τον μιμηθώ. Έμεινα έτσι:

:jd:

Παιδιά εντάξει δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε κονσόλα και πιστεύω ότι έχω παίξει όλα τα παιχνίδια κονσολών που φημίζονται για τα γραφικά τους. Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ λεπτομέρειες. Τα πάντα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, οι λεπτομέρειες τραγικά πολλές, η φυσική μηχανή άψογη για αυτό που κάνει, η κίνηση στην οθόνη ομαλότατη και γίνεται ΧΑΜΟΣ. Τα μειονεκτήματα του πρώτου, όπως οι αστείες εκρήξεις, έχουν αντικατασταθεί από ωραία εφέ, το animation έχει γίνει πολύ καλύτερο, τι να πω δεν ξέρω που να σταματήσω. Η εναλλαγή ingame σε cut scenes είναι αξιοθαύμαστη, πολλές φορές μάλιστα πετάγεσαι αμέσως στη δράση χωρίς καν να σβήσει η οθόνη. Τα δε cut scenes που δε χρησιμοποιούν ingame γραφικά είναι από άλλο πλανήτη, για τα δεδομένα των κονσολών πάντα. Αφήνει το Gears of War και το Resident Evil 5 αιώνες πίσω, όπως και το MGS4.

Παιδιά μιλάμε για must play, πατάει πάνω στο πρώτο, αλλά εκεί που εκείνο υστερούσε, αυτό διαπρέπει και ταυτόχρονα καλυτερεύει και τα ήδη πολύ καλά στοιχεία του.

Για το multi τα είχα πει και παλιότερα. Να σημειωθεί πάντως ότι η πρόοδος της beta ΔΕΝ περνάει στο ολόκληρο παιχνίδι.

Edit: Κάτι τελευταίο. Στο Alone in the Dark υπάρχει ένα in-game κομμάτι όπου ο όροφος μέσα στον οποίο είσαι καταρρέει. Στο AinD η σκηνή αυτή ήταν απαίσια, τα πάντα κολλούσαν, άπειρο frame drop, άπειρο clipping, όλα χάλια μαύρα και μέσα στα bugs. Υπάρχει παρόμοια σκηνή (επίσης in-game) στο Uncharted 2, όπου τα πάντα τρέχουν τέλεια, μέσα στον όροφο υπάρχουν γραφεία, καρέκλες, τραπέζια, βιβλιοθήκες, υπολογιστές, οθόνες, πληκτρολόγια, γλάστρες, εσύ και εχθροί. Όλα κινούνται τέλεια, η δράση παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα, το animation ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (σε κάθα ταρακούνημα ο Nate κινείται διαφορετικά), ενώ το frame rate αμείωτο. Απλώς πρέπει να το δείτε. Η Naughty Dog έκανε απίστευτη δουλειά.

Comment

• Αφου δεν μπορούμε- προς το παρόν- Demon's Souls ας δοκιμάσουμε Uncharted. Ε λογικό να μην περνάει η πρόοδος από την beta. 6 ώρες... Τέλεια!! Να ρωτήσω στο normal το ξεκίνησες??

Δεν ξέρω τις τελευταίες δύο μέρες αν και το θέλω πολύ να παίξω με πιάνει μια νύστα κοντά στη 1 και δεν την παλεύω. Με έχουν φάει και τα Demon's Souls και Retro Game Challenge... A γκρρρ.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Hard δαγκωτό, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Να παίξουμε co-op για να δούμε και τις άλλες πίστες .

BTW έφτασα 16ο chapter (τα γραφικά με εντυπωσίασαν δεν το συζητώ) και το save γράφει 54% completed. Υπολογίζω στις 12 ώρες να το έχω τερματίσει. Από τώρα το βλέπω το review μου, 10/10 επειδή μπορώ και επειδή πρέπει.

Έχω πραγματικά πάρα πολλά ακόμα πράγματα να πω αλλά κρατιέμαι. Βurai κάνε ένα διάλειμμα από Demon's Souls και παίξε Uncharted 2.

Comment

• Edit: Κάτι τελευταίο. Στο Alone in the Dark υπάρχει ένα in-game κομμάτι όπου ο όροφος μέσα στον οποίο είσαι καταρρέει. Στο AinD η σκηνή αυτή ήταν απαίσια, τα πάντα κολλούσαν, άπειρο frame drop, άπειρο clipping, όλα χάλια μαύρα και μέσα στα bugs. Υπάρχει παρόμοια σκηνή (επίσης in-game) στο Uncharted 2, όπου τα πάντα τρέχουν τέλεια, μέσα στον όροφο υπάρχουν γραφεία, καρέκλες, τραπέζια, βιβλιοθήκες, υπολογιστές, οθόνες, πληκτρολόγια, γλάστρες, εσύ και εχθροί. Όλα κινούνται τέλεια, η δράση παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα, το animation ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (σε κάθα ταρακούνημα ο Nate κινείται διαφορετικά), ενώ το frame rate αμείωτο. Απλώς πρέπει να το δείτε. Η Naughty Dog έκανε απίστευτη δουλειά.

Αυτη τη σκηνη την εχω δει,ηταν στο demo της E3 και πραγματικα ειναι οτι ποιο εντυπωσιακο ειδα σε vg.Το animation και η φυσικη δεν υπαρχουν και το κουλο ειναι πως φαινεται να ρεει αψογα.Επισης απ οτι εχω δει τετοιες σκηνες υπαρχουν πολλες μεσα στο παιχνιδι.

Evans ισχυει αυτο που διαβαζω απο παντου πως οσο προχωρας γινεται καλυτερο;Απο τη μεση και μετα λενε ανεβαινει πολλα επιπεδα παραπανω.

Απο ποικιλια περιοχων πως παει;Το design αψογο ετσι;
                          Ground_Zero:

Comment

• Κοίτα είμαι ακριβώς στη μέση, οπότε από αύριο θα μπορώ να σου απαντήσω. Ως τώρα πάντως ναι, ισχύει αυτό, όσο προχωράς γίνεται καλύτερο και αυτό πρέπει να ισχύει σε όλα τα παιχνίδια. Ανεβαίνει η δυσκολία, η ποικιλία των περιοχών και η πολυπλοκότητα του level design αυξάνεται, εμφανίζονται νέοι εχθροί και τα περιβάλλοντα μόνιμα αλλάζουν. Ήδη πέρασα από sewers και stealth gaming σε ζούγκλα, σε αρχαίους υπόγειους ναούς, σε πόλεις, σε τρένα με έντονη δράση πάνω στα βαγόνια (τα περιβάλλοντα απερίγραπτα), σε χιονισμένες περιοχές και τώρα βρίσκομαι σε ένα χωριουδάκι στο Θιβέτ. Τι να λέμε, τέλειοοοοοοο. Καμία σχέση με το 1, όπου και εκεί άλλαζε λίγο ο χώρος που βρισκόσουν, αλλά η δράση ήταν μόνιμα η ίδια, κάτι που καταντούσε βαρετό.

Comment

• Ωραια ευτυχως που δεν εδωσες spoilers για τις περιοχες.:xp:.Φταιω εγω τωρα να σου πω τιποτα για το τελευταιο boss?

Παντως αν εισαι στη μεση και ειδες ολες αυτες τις περιοχες,φαντασου πως εχει κι αλλες ακομα!!

Εdit--Θα ανοιξω το PS3 αργοτερα να παιξω λιγο MGO.Aν με δεις μεσα και παιζεις κατι πορωτικο,στειλε μηνυμα να με hypareis!!!
                              Ground_Zero:

Comment

• Καταραμένα exclusives.
                                Από το πρώτο κιόλας, ήταν ο τίτλος που ήθελα πιο πολύ από κάθε άλλον, μαζί με το Galaxy, να παίξω σ’ αυτή τη γενιά.

To post του Evans με έκαψε.
                                Burai περιμένω κι από εσένα όταν με το καλό προχωρήσεις.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X