Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Halo: Reach Standard Edition ($59.99)

Limited Edition($79,99)

In addition to the game disc and manual, the Limited edition includes:
    • Game disc housed in recovered ONI ”black box”
    • An exclusive in-game Elite armor set for use in multiplayer modes
    • Artifact bag containing Dr. Halsey’s personal journal and other classified documents and effects that unravel long held secrets from the Halo Universe
    Legendary Edition($149.99!!! WTF!!)

The complete Halo: Reach collection. In addition to the game disc, manual, and the complete contents also found in the Limited edition, the Legendary edition includes:
    • Noble Team statue expertly crafted by the artisans at McFarlane Toys. Individually molded, hand-painted and individually numbered, this statuette is a must have for any serious Halo fan
    • UNSC-themed custom packaging
    • An exclusive multiplayer Spartan armor effect
    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

Comment

• w00t :O
      Αρχίζω να μαζεύω από τώρα φράγκα

Comment

• Εγώ το βλέπω ίσως και για Limited. Θεωρώ τη Legendary (των 150€) για τους καμμένους και τους λεφτάδες.

Comment

• Όσο σκέφτομαι ότι μετά από κάνα χρόνο η Legendary θα πιάνει σκόνη στα ράφια των μαγαζιών και θα πέσει η τιμή τουλάχιστον 30%... Τέσπα , όσα δεν χάλασα για 1-2 games που ήθελα να αγοράσω θα τα χαλάσω για την L.E , και ας την πατήσω σαν τον Solid με την L.E του Halo 3

Comment

• Ναι, όπως η Legendary του 3, θα τη βρίσκεις με 30€...Έλα όμως που το θέλω μέσα στη πρώτη εβδομάδα..!

Comment

• Let the milking begin !!!!

Αν μεινω ικανοποιημενος απτην beta με κοβω για day one και legendary edition, αν οχι θα περιμενω κανα 6μηνο μεχρι να δω το παιχνιδι στο bargain bin

Το βιντεο ( http://download.halowaypoint.com/con...SRB_720pST.mov ) που ποσταρε ο bart μου αρεσε ΠΟΛΥ, φαινεται το gameplay αρκετα πιο γρηγορο και συνθετο ταυτοχρονα

Comment

• Originally posted by Raphael View Post
                Ναι, όπως η Legendary του 3, θα τη βρίσκεις με 30€...Έλα όμως που το θέλω μέσα στη πρώτη εβδομάδα..!
                Το έβρισκες και με 20€ .

Ήθελα να μπω να το post-άρω, αλλά είδα ότι το έκανε ο pilgrim. Πάντως η έκδοση είναι πολύ καλή, αλλά τα 150€ έχουν γίνει κακή συνήθεια. ΟΚ παιχνίδι είναι .

Comment

• Kαι την cortana γυμνή να μου δίνανε εγώ 150 ευρωπουλα για παιχνίδι δεν σκάω! Ισώς να χτυπήσω την LE αλλά ακομά δεν ξέρω. Βασικά το εχω ξαναπεί οτι χέστηκα για αυτές τις εκδόσεις, ας μου ρθει εμένα το παιχνίδι και ας είναι σε χάρτινη θήκη να πουμε.
                  I attack sharks
                  when i smell them bleed
                  I dont go swimming
                  water just wants to be around me.

Comment

• Ως κλασσικό θύμα μάλλον θα πάρω την Legendary...:kill:
                    Carpe diem

Comment

• Πάρτε να χετε http://www.joystiq.com/2010/04/26/ha...eplay-footage/
                      6 μέρες.......

Comment

• Έχουν βγει διάφορα ωραία videos, που παρουσιάζουν τα όπλα, τα game types, τα armor abilities.
                        Εντάξει, μιλάμε μάλλον για το πληρέστερο και πιο εμπεριστατωμένο Halo multiplayer έως τώρα. Πράγματι η Bungie σκοπεύει να κάνει το Reach το καλύτερο Halo. Θα γίνει χαμός, και με τη beta αλλά και το φθινόπωρο με το τελικό προϊόν.

Comment

• [YOUTUBEHD]rKHZf_4HTN8[/YOUTUBEHD]
                          Όπως είπε και ο DjSolid στο chat : "Ηalo Movie τώραααα "

Comment

• Μέχρι 19 Μαΐου η beta.

Comment

• Μέχρι τις 13 ότι προλάβω δηλαδή,και μετά στις 18+19 πάλι...
                              Carpe diem

Comment

• Α, και παίδες...
                                Θέλω αναλυτικότατη περιγραφή και εντυπώσεις!

Comment

Working...
                                X