Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Αν προσπαθήσει κανείς να το δει από την μεριά του Big Boss δεν θα έχει άδικο.Το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας από τέτοιο είδους games αλλά και γενικότερα στα shooters.Θέλει έμφαση στα γραφικά των χαρακτήρων? Θέλει πιο λυσαλλέες μάχες? Πολλούς εχθρούς με δικό τους A.I? Εξαιρετικό animation στην κίνηση των χαρακτήρων? 'Αψογο draw distance? Gameplay με περισσότερες εκπλήξεις στην πορεία του ή τυχαία περιστατικά?Γουστάρει μηχανισμούς φυσικής όπως η Valve ξέρει να προσφέρει? Είναι κατεβατά που μπορεί να γράψει κανείς...
Shepherd τα Halo φτιάχτηκαν πάντα με την προυπόθεση να ικανοποιούν τόσο παίκτες που θέλουν απλά να παίξουν ένα καλό FPS αλλά και παίκτες που θέλουν να εντρυφήσουν παραπάνω.Εκεί βρίσκεται η δύναμή του στο να καλύπτει ένα μεγάλο σύνολο παικτών που αρέσκονται στα FPS.Άλλη δουλειά κάνει το Arma 2 και άλλη το Counter Strike.Πάντα όμως το Halo έδινε έμφαση στις μάχες και σε κάποια γρήγορα αντανακλαστικά ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας παρά σε μία πολύωρη, στρατηγική επέμβαση σε ποικίλλους στόχους όπως το Arma 2, τα Full Spectrum Warrior, America's Army, Operation Flashpoint...Είναι θέμα γούστου πάνω απ'όλα.
Το Halo 3 Legendary με skulls απαιτεί μεγάλη προσοχή και παρατηρικότητα από την μεριά του παίκτη κάνοντάς το να θυμίζει ένα πολύ πιο tactical shooter μέσα στο γρήγορο gameplay του από ότι είναι σε default δυσκολία.Το παραμικρό λάθος κοστίζει την ζωή σου και αν θέλεις ένα restart level from the beginning.Όπως σου έχω ξαναπεί στο παρελθον θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτό το mode.Ειδικά εσύ που γουστάρεις πιο tactical games θα το βρεις ενδιαφέρον ακόμα κι αν πολεμάς botakia.
Μα αυτο το ελεγα κι εγω, το λεω ακομα και εν μερει εχω ενα δικιο, ξεχναμε ομως 2 βασικους παραγοντες, την "μοδα" της εποχης οπως ειχα αναφερει σε εκεινο το thread με την πορεια του gaming τα τελευταια 10 χρονια και την ολη φαση με το matchmaking, δεν μπορει ας πουμε ενα 12χρονο να παιξει ποτε ranked με εναν που εχει 40lvl skill γιατι τα skill level δεν ειναι στραγαλια ουτε ισοτιμα με τα XP points και τους βαθμους.
Οτι ειναι το παιχνιδι ευκολα προσβασιμο ισχυει, αυτος ητανε και ο σκοπος της τωρινης γενιας να παιζει online κ η κουτση μαρια χωρις να ψαχτει καθολου, αλλα για το βαθος και το weapon balancing οποιος εχει ασχοληθει δεν μπορει να πει κουβεντα, προσωπικα οταν ειδα 1-2 guide απτο MLG καταλαβα οτι ο τροπος κινησης του παιχτη ειναι μεγαλη υποθεση και ας φαινονται με την πρωτη ματια ολα αργα και απλοποιημενα για χαρη του gamepad.
Αυτό για το οποίο έχει παρεξηγηθεί το Halo από αδαείς κυρίως gamers, είναι πως επειδή έχει γίνει τόσο mainstream που ακόμα και 11χρονα κατακλύζουν το online, είναι αντίστοιχης ποιότητας.
Σιχαίνομαι όταν μου δίνουν επιχειρήματα του στυλ "και όταν βγει το Halo 27...". Λες και βγαίνει ένα Halo κάθε έξι μήνες, λες και υπάρχει, μέχρι τώρα, παιχνίδι Halo που είναι μέτριο. Λες και το Halo δεν είναι ακρογωνιαίος λίθος στην εξέλιξη του είδους. Δηλαδή ακόμα και το Halo Wars που το έφτιαξε η Ensemble και όχι η Bungie και είναι λίγο off από το γενικότερο πνεύμα της σειράς, για RTS κονσόλας μία χαρά είναι.
Θα μπορουσα να πω το ιδιο πραγμα με τον ramp βαζοντας διπλα απτο hi ενα σωρο fps που εχω παιξει απτο 98 και μετα, τα halo ομως ΔΕΝ εχουνε τον ρεαλισμο του red orchestra ΔΕΝ εχουνε την ΑΙ του arma 2 ΔΕΝ εχουνε την ατμοσφαιρα των STALKER ΔΕΝ εχουνε τον ρυθμο του counter strike ΔΕΝ εχουνε το level design των no one lives forever εχουνε ομως αυτο το ΚΑΤΙ που τα κανει ευχαριστα και ενιοτε εθιστικα, για μενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης γιατι ειναι τελειως διαφορετικα απτον ανταγωνισμο.
Ο λογος που μαρεσει τοσο το reach ειναι επειδη η bungie βγαζει προς τα εξω την ιδεα πως προσπαθει να παει την σειρα στο επομενο επιπεδο, οχι να σερβιρει ξαναζεσταμμενο φαγητο το οποιο ομως ετσι κι αλλιως θα ητανε υπεραρκετο για τις ορδες των casuals, των στενομυαλων φανατικων και του λαδωμενου "ειδικου" τυπου
Φοβερό το trailer,το παιχνίδι από ότι φαίνεται θα είναι καταπληκτικό.Τα μισά να κάνουν από όσα έχουν πει το παιχνίδι θα τα σπάει.Θ το δω σίγουρα σε κάποια φάση στο μέλλον.
Για το conduit δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν το έχω παίξει,όμως γνωστοί μου που το έχουν τελειώσει μου είπαν ότι είναι μετριότατο και χάσιμο χρόνου/χρημάτων.
Αν το κάνουν σωστά ο ανταγωνισμός στο είδος των FPS δεν θα υπάρξει ποτέ.Το Halo: Reach θα έχει μπει σε τροχιά hyperspace και όλα τα υπόλοιπα shooters θα δείχνουν φτηνά.
The Conduit says "Hi"
Οι περισσοτεροι κατοχοι του παιχνιδιου λενε οτι ειναι εξισου καλο με το Halo 3 και κακως πηρε χαμηλοτερες βαθμολογιες, μπειτε και λιγο vgchartz.
Για να αρέσει στον crlp σημαίνει πως κάτι δε πάει καλά.
Λοιπόν, τα γραφικά είναι πανέμορφα. Βλέπω αρκετά παρόμοια όπλα, τουλάχιστον εμφανισιακά, πράγμα περίεργο για το Halo. Δε μου αρέσει πολύ το νέο assault rifle στη φάτσα.
Αυτό που μου άρεσε, και που το είχα καταλάβει από παλιότερα ως πρόθεσή τους, είναι πως θέλουν να κάνουν το "Reach" το "definitive Halo".
Επίσης, οι σκέψεις μου σχετικά με τα μοντέλα των Spartans (στο multiplayer) επιβεβαιώθηκαν. Οι συγκεκριμένες και ελάχιστες παραμετροποιήσεις που επιτρέπονταν στα προηγούμενα παιχνίδια είναι παρελθόν. Στο Reach φαίνεται πως τα μοντέλα θα είναι αρκετά παραμετροποιήσιμα ώστε ο κάθε παίχτης να έχει ξεχωριστό Spartan. Υπέροχο!
Originally posted by Ren
The first mission features a branching and looping path, so players may visit its sights in the order they wish.
Κάτι σαν τη δεύτερη πίστα στο Halo δηλαδή.
Originally posted by Ren
Αν το κάνουν σωστά ο ανταγωνισμός στο είδος των FPS δεν θα υπάρξει ποτέ.Το Halo: Reach θα έχει μπει σε τροχιά hyperspace και όλα τα υπόλοιπα shooters θα δείχνουν φτηνά.
Κάτι σαν το Halo: Combat Evolved, το Halo 2 και το Halo 3 δηλαδή.
Για να αρέσει στον Shepherd πάει να πει ότι η Bungie είναι σε καλό δρόμο.
Πάντως αυτή η παράγραφος του πλέον μπαγιάτικου άρθρου είναι η ουσία στο παιχνίδι της Bungie.
The first mission features a branching and looping path, so players may visit its sights in the order they wish.Supporting this is an engine tweak which supports a more powerful level of detail scaling, which has also enabled the higher-quality character models.The results are sweeping views of areas you can actually visit- in co-op, your friends can even be fighting there, all you 'll see it all from distance.The teleport which ensured the players stuck together in all the previous games will be far less strict.
And there is another, even better, benefit: the battles will be bigger.The enginner team has doubled the number of AIs that can be fully active at a time about 40, 0r 20 vehicles. And to situate these fights in a greater conflict, the new tech can depict battles far away with automated 'flocks'which convert into higher-resolution models as you near, flipping into scripted behaviours and then full AI as you get up close.As you get the layers working it does feel like there's this world on fire, and that you are part of the battle.
Leave a comment: