Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Ναι ρε παιδιά πραγματικά, δοξάστε το Halo ανελέητα σαν παιχνίδι γιατί πραγματικά είναι κορυφή από κάθε άποψη. Αλλά όχι το σενάριο, μιλάμε για την επιτομή του generic sci fi δηλαδή.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eπίσης ο χαρακτηρισμός ήταν "Space soap opera" αν δεν κάνω λάθος και το είπε ο Jedah .

Εγώ πάντως από την όλη εμπειρία μου στα videogames, το σενάριο του HALO το θεωρώ υπερβολικά μέτριο. Τις δε "προσωπικότητες" (Masterchief) αστείες.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Είναι το ίδιο σημαντικό με όλα τα υπόλοιπα, απλά προσφέρει μια δικαολογία για ατελειώτο πιστολίδι. Όλα όσα δημιουργήθηκαν ή προωθήθηκαν με βάση το σενάριο και το όνομα Halo είναι merchandise για να αρμέξουμε τους fans. Το ανησυχητικό για μένα είναι ότι η συμπεριφορά αυτή των οπαδών μπορεί να φέρει πτώση στα ποιότικά στοιχεία, ανάλογη του Halo 2. Για αυτό, αν θέλουμε το καλό της σειράς, ας περιοριστούμε στα ποιοτικά της στοιχεία.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Όπως και να'χει, το σενάριο του Halo για τα δεδομένα των FPS είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικό.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Το Halo όπως χαρακτηρίστηκε εύστοχα παλαιότερα από ένα μέλος είναι ένα Space Opera , μου θυμιζει η όλη φάση western και ο master chief Clint Eastwood...

Προωσπικά μην έχοντας δει κάτι παρόμιο σε επίπεδο videogame το θεωρώ κάτι πολύ καλό , έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σεναριακό υπόβαθρο πίσω από τους χαρακτήρες. Όπως και η σειρά Medal of Honor (στο σκηνικό του WW2). Ότι αφορά το gameplay είναι πολύ προσεγμένο και απαιτεί αρκετή στρατιγική και εύστοχη χρησιμοποίηση των όπλων , ιδιαίτερα σε μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας.
    Πάντως ok μην είμαστε ισοπεδωτικοί , το σενάριο προσωπικά είναι το τελυταίο πράγμα που κοιτάω σε fps.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ε ρε, αν ζούσε ακόμα το Halo Defence Force σε αυτό το φόρουμ δεν θα επιτρεπόταν αυτό το χάλι...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Συγνώμη, αλλά πώς μπορείτε να παίξετε όταν το όπλο καλύπτει το ένα τρίτο με ένα δεύτερο της οθόνης?

Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με το Straier.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Στην τρίτη εικόνα το όπλο μοιάζει με κρανίο με μοϊκάνα και στην τελευταία με βιντεοκάμερα.

Leave a comment:

• Chief
    replied

Δε γνωρίζω αν είναι αληθινές ή όχι πάντως τα γραφικά είναι υπεροχότατα. Τα όπλα βέβαια είναι λίγο...εξωγήινα..αλλά 12 Δεκέμβρη θα μάθουμε περισσότερα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Όχι ξέρεις τι; Είναι ουσιαστικά ο τέταρτος τίτλος γιατί το ODST βασίζεται στη μηχανή του Halo 3. Εκτός και αν κάνω λάθος!! Έχω περιέργεια να δω πως θα εξελίξουν τα γραφικά αλλά και σε τι περιβάλλοντα θα λάβει χώρα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Υποκειμενικά σχόλια...

Προσωπικά περιμένω με αγωνία το Reach.
    Raphael welcome back.
    Αν θες διόρθωσε το στο πρώτο ποστ σου.Το Reach είναι ο 5ος τίτλος της σειράς μαζί με το ODST.To Halo Wars άστο.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ε μεταξύ μας σιγά το σύμπαν που προσπαθούν να κάνουν abuse. Τέτοια σενάρια φτιάχτηκαν και στο παρελθόν και άνετα μπορούν να φτιαχτούν και στο μέλλον. Abuse έφαγε και το Star Wars και το Matrix. Το HALO ας φάει ό,τι θέλει, σεναριακά σίγουρα δε μετράει μία. Μακάρι τουλάχιστον να μη χαλάσουν το gameplay που ήταν ως τώρα δεδομένο.
    Για το gameplay μιλούσα κι εγώ... Με το σενάριο δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ε μεταξύ μας σιγά το σύμπαν που προσπαθούν να κάνουν abuse. Τέτοια σενάρια φτιάχτηκαν και στο παρελθόν και άνετα μπορούν να φτιαχτούν και στο μέλλον. Abuse έφαγε και το Star Wars και το Matrix. Το HALO ας φάει ό,τι θέλει, σεναριακά σίγουρα δε μετράει μία. Μακάρι τουλάχιστον να μη χαλάσουν το gameplay που ήταν ως τώρα δεδομένο.

Τίποτε άλλο.
    Αν και θεωρώ το «δε μετράει μία» κομματάκι υπερβολικό.
    Απλά προσκυνώ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε εντάξει αυτά που είδα στο 3 ήταν αρκετά για να με κάνουν να χάσω κάθε ενδιαφέρον για το σεναριακό κομμάτι των παιχνιδιών . Ειδικά αυτό το τέλος... στο λαιμό μου κάθησε .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    μου φαίνεται αρκετά αδιάφορο, κυρίως γιατί μένει σε τελείως επιφανειακά επίπεδα. Αν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι βαθύ και συμπαγές πρέπει να προσπαθήσεις, να θέσεις κάποιες βάσεις και να αποδώσεις μία ατμόσφαιρα και μία αισθητική. Τα HALO στα μάτια μου είναι η επιτομή της αμερικανιάς, τουλάχιστον στον αισθητικό τομέα (και ό,τι αυτός συμπεριλαμβάνει).
    Τι ηταν αυτο που ειπες ωρε evans Οχι και επιτομη της αμερικανιας το halo και μαλιστα με αδιαφορο σεναριο. Πρεπει μου φαινεται να παιξεις το resistance 2 για να βιωσεις τι παει να πει αμερικανια ως προς την αισθητικη, με τις αμερικανικες σημαιες να κανουν καταληψη σε καθε τερεν (σε σημειο που νομιζα οτι εκει στην insomniac το εκαναν για πλακα και κραξιμο)

Βαζω το bitch mode στο off και προς το παρον λεω οτι περιμενω και τα δυο boxes με αγωνια. Με το κλεισιμο του halo3 στο legendary φαινοταν οτι θα εβγαζαν κατι ακομα οποτε στην παρουσα φαση τα νεα πακετα δεν μου κακοφαινονται.

Leave a comment:

Working...
X