Announcement

Collapse
No announcement yet.

Batman Arkham Asylum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλα το game ειναι ονειρο
    το ονειρο καθε batman fan(και οχι μονο)
    τοσο χρονια που διαβαζα τα κομικ δεν πιστευα οτι θα εβλεπα μια τοσοκαλη και πιστη μεταφορα σε vg

μπραβο λοιπον στην Rocksteady

Υ.Γ.Καλα μα ποσο τα σπαει το voice acting

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Batman: Arkham Asylum's 'Insane Night' DLC detailed

On September 17th (on PS3, PC and 360), you'll be able to download the "Totally Insane" combat challenge, which pits the Dark Knight against escaped lunatics in Arkham's records facility, as well as the "Nocturnal Hunter" predator challenge, where you and Bats will rely on the shadows of the Arkham watchtowers to remain hidden.

Best of all, they'll both be available for the bargain price of nothing.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Γιατι ρε δεν σου αρεσε ο cillian murphy ;
    Περίμενα κάτι που να φέρνει περισσότερο στον Jonathan Crane των comic και ίσως έναν ηθοποιό με άλλο look. Τέλος πάντων γούστα τι να πω, εδώ ας μιλάμε για το game. Το οποίο το κόβω να σου αρέσει πολύ.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Δεν ξέρω αλλά με απωθεί άσχημα το όνομα Batman για να ασχοληθώ μαζί του.Ποτέ ένα videogame με υπερήρωες πέραν ίσως ορισμένων spiderman τίτλων δεν ήταν αρκετά ποιοτικό και μη χαζό για να μου τραβήξει το ενδιαφέρον.
    Αυτος ειναι ο λογος να μη δοκιμασεις το 1ο παιχνιδι που λενε πως επιτελους αλλαζει αυτο το "κατεστημενο";

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Γιατι ρε δεν σου αρεσε ο cillian murphy ;
    Εγω απο τις ταινιες του Νολαν σε θεμα καστινγκ ειμαι ευχαριστημενος περα για περα.

Υ.Γ.για το οτι δεν αναπτυχθηκε οσο θα επρεπε ο Scarecrow συμφωνω
    αλλα απαντησες και μονος σου στο γιατι

Y.Γ.Αντε αυριο τελειωνω εξεταστικη και θα το αρχισω και εγω

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Για τον Scarecrow μιλούσα πως θα εξελιχθεί σε major villain αλλά έτσι όπως το έγραψα φάνηκε όντως σαν να εννοώ τον Liam Neeson τον οποίο εκτιμώ. Προφανώς εννοούσα τον ηθοποιο που έπαιζε τον Scarecrow. Διάβασα πάλι χθες το Haunted Knight- μπας και δε θυμάμαι καλά- και η πρώτη ιστορία( Fears) είναι από τις καλύτερες με πρωταγωνιστή τον Scarecrow και τον αντίκτυπο στον Batman.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ωστόσο σαν origin ταινία λογικό είναι ο Scarecrow να χρησιμοποείται σε υποδεέστερο ρόλο από τον R'as Al Guhl μιας και μελλοντικά θα εξελιχθεί στον major villain( και θα μπορούσε imo να τον έπαιζε ένας καλύτερος ηθοποιός αλλά w/e)
    O Crow prepei na exei dikh tou tainia alla telos pantwn, o Liam Neeson den htan kalos R'as Al Guhl ??? O typos einai koryfaios egw den mporw na fantastw kalytero pantws.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Και γω επαιξα το ντεμο και μου αρεσε πολυ.Αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι εχει γινει μοδα πλεον να τρεχει ο χαρακτηρας με το Χ και οχι με τον μοχλο.Οπως επισης καταλαβα εστω απο το ντεμο πως περισσοτερο στο παιχνιδι θα εισαι με το detective mode που χαλαει την εικονα γενικοτερα.Βεβαια ειναι πολυ smooth το gameplay και απο τα βιντεακια που ειδα εχει και ωραια bosses.Δεν ειμαι fan του Batman ομως οταν πεσει η τιμη θα το δοκιμασω,καθως ειναι ενα πολυ ωραιο action game και αυτο το ειδος ειναι το αγαπημενο μου.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μα αυτό που λένε όλοι σε αυτό το θέμα (και σε όλο το ίντερνετ) είναι πως αυτό κάνει τη διαφορά. Το demo έπαιξα, υπέροχο. Αξίζει φίλε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν ξέρω αλλά με απωθεί άσχημα το όνομα Batman για να ασχοληθώ μαζί του.Ποτέ ένα videogame με υπερήρωες πέραν ίσως ορισμένων spiderman τίτλων δεν ήταν αρκετά ποιοτικό και μη χαζό για να μου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ω ναι... Και ειδικα σε τέτοια τοποθεσία.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Όσο περισσότερο παίζω αυτό το παιχνίδι τόσο περισσότερο μου αρέσει!!

mini spoiler

Μόνο ο Μπάτμαν θα μπορούσε να έχει φτιάξει βάση του στο Αρκάμ!!!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Συμφωνώ απόλυτα Ground. Περίμενα πιο εκτενή αναφορά στο Sacarecrow και στον αντίκτυπο της χρήσης του αερίου του Scarecrow στον Batman( όπως στο Haunted Knight ;) ) αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Και οκ την πρώτη φορά που είδα την ταινία δεν είχα δώσει σημασία. Αλλά καθώς αυξήθηκαν οι φορες που την είδα συνειδητοποίησα πως θα προτιμούσα μεγαλύτερη βάση στον Scarecrow. Ωστόσο σαν origin ταινία λογικό είναι ο Scarecrow να χρησιμοποείται σε υποδεέστερο ρόλο από τον R'as Al Guhl μιας και μελλοντικά θα εξελιχθεί στον major villain( και θα μπορούσε imo να τον έπαιζε ένας καλύτερος ηθοποιός αλλά w/e)
    Στο game πάλι ευτυχώς που λαμβάνουν υπόψην το πολυετές mythos του Batman και βλέπουμε τους κακούς και ένα σωρό αναφορές όπως πρέπει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ekeinh h tainia htan aisxrh oloklhrh
    O Riddler kai o Scarecrow einai poly adikhmenoi xarakthres stis tainies.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πολύ καλός ο Jim Carrey μα η ενσάρκωση του Riddler σε εκείνη τη ταινία ήταν λίγο αισχρή.

Leave a comment:

Working...
X