Announcement

Collapse
No announcement yet.

Batman Arkham Asylum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Ας ανοίξει κάποιος ένα thread για videogames με υπερήρωες, καπου χαθήκαμε.

Το παιχνίδι θα το νοικιάσω λογικά όταν ανέβω Θεσσαλονίκη. Το είδα στου Burai και έμεινα λίγο, need Batman ASAP.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Καθομαι πλεον που εχω ολα τα Gadgets και λυνω γριφους βρισκω τα "σκαθαρια" και τα trophies...ΑΛΛΑ....αν δν ξερεις απ'εξω ολη την ιστορια του Batman δν βρισκονται μερικοι γριφοι που θελουν scan....

Μετα..λουκι και απ τα μεγαλαειναι τα puzzle....βρες το ερωτηματικο κτλ....:kill:

Τα challenges τα πρωτα τα περνω στο οριοδν παιζει να τα περασω με κατι περισσοτερο απ την τριτη θεση

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πάντως απο παιχνίδια υπερηρώων μου άρεσαν τα δύο Spiderman για το PSOne (το δεύτερο λεγόταν Enter Electro) ενώ ενδιαφέροντα ήταν και τα side-scroll Spiderman για το GBA (Sinister Six, κ.τ.λ). Πολύ μου άρεσε το πρώτο Spiderman της ταινίας για το Xbox.

Είχα αγοράσει ο ηλίθιος το Batman Vengeance για 70€ για το Xbox.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Λοιπόν έχω παίξει τα δυο spiderman 1 και 2.Το 2 μου άρεσε πολύ.Το 1 όχι τόσο.Επίσης έχω παίξει το άθλιο superman στο n64.Ουδέν σχόλιο.Από το spiderman 2 και μετά όμως σταμάτησα να ασχολούμαι με τέτοια games καθώς είδα πόσο μέτριες ήταν οι συνέχειές τους...Ίσως να δώσω μια ευκαιρία σε αυτό πάντως!
    Εννοούσα ποια batman games... Αν το spiderman στο N64 ήταν το port από το ps1 θεωρώ πως είναι απο τα καλύτερα spiderman games. Τα movie tie ins των Spiderman μου φάνηκαν απλά οκ. Άντε κάτι παραπάνω από οκ ήταν το Spiderman 2. Δώσε μια ευκαιρία στο Batman πάντως πιστεύω θα σου αρέσει.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Tα spiderman στο PsOne τα σπαγανε.Τι κριμα που το δικο μου ειναι στον Καναδα τωρα γιατι το δανεισα σε εναν ΜΑΛΑΚΑ.

Το Batman μονο το ντεμο επαιξα και χωρις να ειμαι πλεον οπαδος του σουπερ ηρωα ειδα οτι ειναι ενα παιχνιδι το οποιο αξιζει να ασχοληθει οποιος γουσταρει τα action.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Πόσα games από το παρελθόν έχεις παίξει? Αλήθεια γιατί δε σου άρεσαν?
    Λοιπόν έχω παίξει τα δυο spiderman 1 και 2.Το 2 μου άρεσε πολύ.Το 1 όχι τόσο.Επίσης έχω παίξει το άθλιο superman στο n64.Ουδέν σχόλιο.Από το spiderman 2 και μετά όμως σταμάτησα να ασχολούμαι με τέτοια games καθώς είδα πόσο μέτριες ήταν οι συνέχειές τους...Ίσως να δώσω μια ευκαιρία σε αυτό πάντως!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Τέλος Μακάρι να μη τέλειωνε τώρα να δω τι θα παίξω..... Γαμάτο παιχνίδι, τόσο γαμάτο που ο Batman χωρίς ανάσα βάζει πλώρη για Gotham λες και δεν έγινε τίποτα

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα δε γινοταν να το αποφυγουν τελειως αυτο, και μονο οτι καποιοι εφαγαν ownage στην αρχη κατι ειναι.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Διάλλειμα απ'το Batman γιατί μόλις έφτασε το Resident 5 για PC και πρέπει να γίνει Install να δω τι ψάρια πιάνει.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Eidos Fail....εχουν βγει crack που διορθωνουν τα παντα....προσωπικα ειχα προβλημα με το οτι δν μπορουσα να πιαστω απο εναν αεραγωγο απο ενα σημειο και μετα, κατεβασα το νεο Crack και voila! το τερματισα....

Leave a comment:

• Somari
    replied

Eidos Wins.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
    75% με 0 challenges και περιπου 50% riddles και biography...

Η μαχη με την Ivy με δυσκολεψε καπως, με τον Joker την εβγαλα με την 2η......

Οταν τελειωνει το παιχνιδι δειχνει μια σκηνη σαν να ανακοινωνουν οτι θα υπαρχει και συνεχεια....;)

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Αυτά τα περί παιχνίδια υπερηρώων=βλακείες είναι κάπως υπερβολικά ούτως ή άλλως.

Τα περισσότερα παιχνίδια batman και spiderman, αν και μπορεί να μην εξομοίωναν 100% τις ιδιότητες των ηρώων, ήταν διασκεδαστικά. Επίσης πολύ καλά ήταν όλα τα hulk και iron man.

Ειλικρινά αν έχεις ps3 ή 360 μην χάσεις αυτό το παιχνίδι. Παίξε το demo και θα το αγοράσεις αμέσως.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πόσα games από το παρελθόν έχεις παίξει? Αλήθεια γιατί δε σου άρεσαν?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Αυτος ειναι ο λογος να μη δοκιμασεις το 1ο παιχνιδι που λενε πως επιτελους αλλαζει αυτο το "κατεστημενο";
    Aκριβώς επειδή το λένε και επειδή ξέρω το παρελθόν είμαι επιφυλακτικός.Θα το δοκιμάσω όμως κάπου και θα δω αν αξίζει να το παίξω..

Leave a comment:

Working...
X