Announcement

Collapse
No announcement yet.

Batman Arkham Asylum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Ma to Batman begins den xeirizetai katholou to thema Batman - Scarecrow kai gia na leme kai thn alhtheia Joker - Riddler - Scarecrow (me afth th seira) einai oi kalyteroi pithanoi antipaloi gia to lore to Batman...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Οι δύο μάχες με τον Scarecrow είναι υποδειγματικές όσον αφορά την ψυχοσύνθεση του Batman. Imo το game χειρίζεται πολύ καλύτερα τη σχέση Batman- Scarecrow από ότι το Begins με δυο μέχρι στιγμής μάχες( μαζί με το όλο θέμα που τις συνοδεύει) σχεδιασμένες με υπέροχο τρόπο. Yπέροχα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    To οποίο Urban Chaos Riot Response όμως είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνιδάκι με κάποια ιδαιίτερα χαρακτηριστικά.Χαίρομαι που το ΒΑΑ βρήκε την απόκριση που του αξίζει.Πρέπει κι εγώ να το ξεκινήσω ρε γμτ.Ίσως σήμερα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έχω ξετρελαθεί με το παιχνίδι, καλά αυτή η μάχη με τον Scarecrow πόσο μα ΠΟΣΟ γαμάει!!!!!
    Είσαι θεός τελεία και παύλα...

ΝΑΙ ΡΕ ΓΜΤ μου...

Το προηγούμενο game τους ήταν το Urban Chaos: Riot Response για ps2, απαρατήρητο σχετικά είχε περάσει. Imo o ρόλος των DC people πρέπει να ήταν πολύ σημαντικός από αισθητικής και σκηνοθετικής άποψης. Αυτή ή μάχη ήταν πραγματικά- σκηνοθετικά τουλάχιστον- από τις καλύτερες ever για μένα( φυσικά είμαι και ταγμένος batfan οπότε...)

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Το παιχνίδι αυτό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Ρε παιδιά, αυτοί που το φτιάξανε έχουν εμπειρία στο χώρο ή νέοι είναι, δεν τους έχω ξανακούσει..

Έχω ξετρελαθεί με το παιχνίδι, καλά αυτή η μάχη με τον Scarecrow πόσο μα ΠΟΣΟ γαμάει!!!!!11:jd:

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Τελικα αγορασα την απλη
    40 ευρω μεταχειρισμενο (να ναι καλα το παιδι που το εδωσε)
    νομιζω ηταν καλη ευκαιρια

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μα ειναι και πανακριβη η συγκεκριμενη. Τι να το κανεις το τεραστειο Batarang.

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Οι limited εκδόσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η συγκεκριμένη με απογοήτευσε εντελώς. Τελευταία ευκαιρία που θα τους δώσω η black του Assassin s Creed ΙΙ.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στο Prototype βαρέθηκα κάπου στη μέση με τις επαναλαμβανόμενες αποστολές. Σε κάποια φάση, πριν σταματήσω να ασχολούμαι, απλά διάλαγα αμάξια και ανέβαινα στον ψηλότερο ουρανοξύστη για να απολαύσω τις φωτιές και τους καπνούς....

Το ξεκίνησα σήμερα το Batman, δε χορταίνω να βλέπω Joker on screen.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    To Prototype μου αρεσε πολυ,σαν το InFamous.Οι αποστολες ειναι οι τυπικες που περιμενεις απο ενα τετοιο παιχνιδι.Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι το ποσα ατομα υπαρχουν στην οθονη ταυτοχρονο και το scale των μαχων.Της τρελης μιλαμε,τετοιο πραγμα δεν ξαναδα πουθενα.

Η αρχη του ηταν ολα τα λεφτα,που ξεκιναγες με ολα στο full παιζοντας ενα κομματι στο τελος της ιστοριας,μετα πηγαινες ενα μηνα πισω αν θυμαμαι καλα και επαιζες τα γεγονοτα που ελεγε ο Mercer.

Παω σε λιγο να δοκιμασω το demo του Batman.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Γιατί δεν σου άρεσε το Prototype? Να φανταστώ, οι βαρετές αποστολές;
    Πάντως είχε πολύ εντυπωσιακή αρχή.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Ηθελα να παρω την κολεκτορς day 1
    αλλα μετα απο αυτα που ειδα και διαβασα δεν ξερω τι να κανω.
    Στο τελος με βλεπω με την απλη βεβαια για να ειμαι και ησυχος

Υ.Γ.

Οταν λες θα το "τιμησω" τι ακριβως εννοεις ;
    Απλά σκεφτόμουνα ότι να ένας action τίτλος που αξίζει να παίξω μέχρι τέλους σε αντίθεση με το Prototype που ξενέρωσα τη ζωή μου και το άφησα στη μέση....

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Κύριοι το έπαιξα και εγώ. Είναι πολύ παιχνιδάρα. Σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι είσαι ο Batman. Μαζί με τα Spiderman στο PSone νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια με υπερήρωες.

Κανένα από τα προηγούμενα Batman παιχνίδια δεν ήταν κακό απλά δεν "εξομοίωναν" καλά τις ιδιότητες του ήρωα.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    UPDATE: We Have A Winner U nlike our no-longer-regularly-updated blog, corruption in the games industry has so far failed to go into hiber...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Φιλε solid αν προκειται να αγοράσεις την απλή από πλαισιο, παπασωτηρίου κτλ για 60€ καλύτερα αγόρασε με 10€ παραπάνω την limited. Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά imo και έχεις ένα extra blu ray και το πραγματικά περιποιημένο dr young' notes, συν το πολύ καλό κουτί ( το batarang δεν είναι και τόσο χάλι αλλά οκ αλλο βλέπεις στο πίσω μέρος του κουτιού και άλλο παίρνεις εν τέλει ενώ υπάρχει και ένας extra challenge map). Αν το αγοράσεις online εννοείται προτίμησε την απλή μιας και υπάρχει αδικαιολόγητη διαφορά όσον αφορά την τιμή της απλής και collector's σχεδόν σε όλα τα sites.

Leave a comment:

Working...
X