Α, ok, false alarm . Ήταν τέτοιο το σοκ που δεν κάθησα να διαβάσω το άρθρο xD .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Official Sonic Thread of Epicness & Failness
Collapse
X
-
LOL
Ειδικά το μοντέλο του Knuckles δεν υπάρχει. Τόσο, μα τόσο, τραγικό.
Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουν στον επόμενο mainline τίτλο πάντως.
Η φόρμουλα Unleashed / Colors / Generations ήταν συμπαθητική, αλλά θα ήθελα να δω κάτι καινούργιο.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
O Knuckles είναι σαν τον κυνηγό.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Δε δουλεύει το link.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Μ'αρέσει περισσότερο έτσι!
Comment
Comment