Πολύ ωραίο φαίνεται το σονικ ουτοπια, μακάρι να τα καταφέρει και να ολοκληρώσει το project, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Το sonic mania όσο πάει μου αρέσει όλο και πιο πολύ, δεν περίμενα ότι θα είμαι τρελά hyped για sonic game.
Την μουσική πάντως δεν χορταίνω να την ακούω, πάρα πολύ καλή δουλειά πραγματικά.
Το sonic mania όσο πάει μου αρέσει όλο και πιο πολύ, δεν περίμενα ότι θα είμαι τρελά hyped για sonic game.
Την μουσική πάντως δεν χορταίνω να την ακούω, πάρα πολύ καλή δουλειά πραγματικά.

, ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ που η αγαπημενη μου εταιρια ανακοινωσε τη διακοπη υποστηριξης στο saturn, μια κονσολα που αγαπησα παρα πολυ, και ειχα αγορασει μετα απο πολυ κοπο. Μαλιστα τη διακοπη της υποστηριξης (μιας και τοτε δεν ειχαμε internet) την εμαθα αφου ειχα παει να δωσω την τελευταια δοση για το saturn και αγοραζοντας την ιδια μερα το 4ο τευχος του sega power που ανακοινωνε στο editorial οτι η εταιρια σταματα την υποστηριξη και οτι το ιδιο το περιοδικο επισης σταματαει και αυτο ειναι το τελευταιο τευχος. Μετα απο λιγο καιρο πουλησα το saturn και αγορασα playstation (την κονσολα που μισουσα μεχρι τοτε
Τώρα 20 χρόνια μετά να κάνεις πλήρες playthrough φίλε nooto θα το χαρακτήριζα επικίνδυνο εγχείρημα! Πέρα από την πρώτη πίστα που θα ξανάπαιζα άνετα, το τελικό boss με τη ροκ μουσική και κάποια άλλα σημεία, το υπόλοιπο παιχνίδι το θυμάμαι αμυδρά και μόνο η σκέψη ότι πρέπει να παίξεις με Amy, Big Cat κτλ με κουράζει. Όπως και στο Sonic Adventure 2, μου είχε μείνει επίσης η επιθυμία να έπαιζα παραπάνω με Sonic.
Comment