Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Official Sonic Thread of Epicness & Failness
Collapse
X
-
-
Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω torrent από εδώ. 100 Mb είναι όλο κι όλο, θα προσπαθήσω να το τσεκάρω αν και το netbook δεν μου επιτρέπει και πολλά πολλά.
Comment
-
Μόλις έκανα ένα playthrough τις 3 πίστες του demo του fan remix. Αρχικά να πω ότι τα παιδιά αξίζουν ένα υπέρμετρο μπράβο, η δουλειά είναι το λιγότερο εξαιρετική. Τα physics πολύ πιστά στο πρωτότυπο, αν και θέλουν λίγη δουλίτσα. Από εκεί και ύστερα θα επιμείνω, το έχουν μπουκώσει με πληροφορία, δεν καταλάβαινα που βρισκόταν εχθρός και που όχι. Κατά τη γνώμη μου για να το κάνουν ένα πλήρως playable sonic game πρέπει να βγάλουν πολύ πράγμα από τα γραφικά και τις διάφορες λεπτομέρειες. Τι σημασία έχουν όλα αυτά όμως, δύο άτομα έφτιαξαν όλα αυτά, εύκολα θα μπορούσε το project τους να συναγωνιστεί το σύγχρονο Sonic 4.
Comment
-
Γαμωτο για καποιο λογο το trailer με κανει να θελω να το παιξω αλλα ειμαι σιγουρος οτι δε θα λειτουργει οσο καλα δειχνει.
Comment
-
Χαχα, φανταστείτε πώς θα φαίνεστε όταν παίζετε 2-player coop με τον κολλητό σας.
Για τα άλλα mods τι να πω, πιστεύω πως θα λειτουργούν καλύτερα σε μικρά δωμάτια με πολλά διακοσμητικά αντικείμενα που σπάνε. Επίσης, πλέον δε χρειάζονται φτηνές δικαιολογίες για το πώς αποκτήσατε τη μελανιά στο μάτι σας, ο σόνικ Κινέκτης είναι εδώ να σας ξελασπώσει!Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment