Α στο καλό τόσην ώρα προσπαθούσα να σχηματίσω τον Eggman με το μυαλό μου, το ανάποδα δεν το σκέφτηκα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Official Sonic Thread of Epicness & Failness
Collapse
X
-
Κι εγω δε μπορουσα να δω τον egg man μεχρι που πε ο Straier αναποδα. Φοβερη εμπνευση το κοριτσακι παντως, πλεον δε μπορω να μη το δω!
Comment
-
Comment
-
Sanic. To t-shirt που δεν χρειαζόμαστε αλλά αξίζουμε.
Sonic Team doesn't let their memes be dreams: Sanic t-shirt DLC spotted
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
-
Άντε ορίστε και ένα review:
Sonic Forces, το μόνο game που μπορείς να βαρεθείς βλέποντας μόνο gameplay video.
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Ας κάνουμε μια μικρή ανάλυση:
- Πουθενάδες sidekicks μιλούν ενοχλητικά στο "μικρόφωνο": Check.
- Ακίνητoι εχθροί που περιμένουν απλά να καταστραφούν: Check.
- Ξανά και ξανά μπροστά, homing attack, boost: Check.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
και ο villain
Μάλλον είναι από τους σχεδιαστές των Pokemon που από ένα σημείο και μετά απλά σχεδίαζαν ότι τους κατέβει.
CEO: - Πρέπει να βγάλουμε νέα Pokemon
Manager: - Ας είναι...
Designer: - Η μισή ντροπή δική μου, η άλλη μισή δική σας.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Δεν υπαρχει κακο mainline Ποκεμον, ουτε καν μετριο. Μαλλον μπερδευεσαι με τα Street Fighter.
Comment
-
Star Fox Sonic για ακόμα μία φορά; Πόσες φορές το έχουμε δει το έργο; Από αυτά που είδα δεν νομίζω να ασχοληθώ καν, μακάρι να βγει καλό αλλά απ' ό,τι φαίνεται μάλλον δεν... Στο Lost World πήγαν να κάνουν κάτι πολύ καλό με έναν πολύ σταθερό πυρήνα, όμως επειδή δεν θέλανε / δεν μπορούσανε να φτιάξουν περισσότερες πίστες, έβαλαν συμπληρωματικά gimmicks, να μαζεύεις τυχαία τοποθετημένα χαζά αστέρια, in game άχρηστα achievements κλπ μπας και μεγαλώσουν έτσι το παιχνίδι, όμως τελικά κατέληγες να κάνεις αγγαρεία. Αυτήν την συνταγή θα ήθελα να δω βελτιωμένη, όχι ακόμα έναν τίτλο που πας τόσο γρήγορα στον αυτόματο πιλότο που δεν προλαβαίνεις να χαζέψεις τα τοπία.
Πάλι καλά που βγήκε και το Sonic 4... εεε... συγγνώμη το Sonic Mania ήθελα να πω, και στανιάραμε λίγο
Comment
Comment