Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Here goes the Ostrava delirium .

Comment

• Altair, στα λέω τα tips για να σου δώσω κουράγιο προκειμένου να φτάσεις στον τερματισμό, αλλιώς έτσι που τις τρως από τα αφεντικά σε βλέπαμε όλοι έτοιμο να τα παρατήσεις.
      sigpic

Comment

• Καλά κόψε κάτι κι εσύ, Mr Hardcore.

Comment

• Βασικά ήθελα να το γράψω και πριν,αλλά το ξέχασα.Πιο πολύ με ζόρισαν οι Giant Depraved Ones παρά το boss.Δηλαδή έλεος.Μπήκα λίγο ίντερνετ και όλοι τον παίζουν είτε με βέλη είτε με firestorm.Μόνο εγώ είμαι ο μαζόχας που τον έπαιξε melee;
          Καλά πήγαινε στο νησάκι της 5-2 που έχει 4 πάνω του και θα σου πω εγώ τι θα παίξεις melee.

Εγώ νομίζω είμαι 160+ level. Το είχα κάνει αυτό με τα δαχτυλίδια και τα όπλα σε ένα παιδί που είχα βρει online. Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολο να μαζέψεις όλα τα δαχτυλίδια.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Tα Friend's+Enemy's rings έχουν ένα θέμα γιατί παίζουν με το CT,αλλά οκ ελπίζω να τα καταφέρω.
            Carpe diem

Comment

• Μετά από κάμποσες μέρες χωρίς gaming (εξαιρούνται 3 μόνο),έπιασα πάλι το DS.Ξέρει κανείς κανένα εύκολο τρόπο,χωρίς βέλη,να σκοτώσω τον Scirvir;Διάβασα για poison cloud αλλά λένε ότι δεν αλλάζει έτσι το WT οπότε δεν έχει νόημα.
              Carpe diem

Comment

• Έριξα μία ματιά στο Wiki, καθώς δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο. Τόσο καιρό ήμουν εκεί κάτω προσπαθώντας ν' αναβαθμιστώ και να νικήσω τον Flamelurker και δεν γνώριζα γι' αυτόν. Απ' όσο βλέπω, αυτός είναι Fire based attacker. Λογικά θέλεις Water Shield και να τον πλησιάσεις και να τον χτυπήσεις αλύπητα με κοντινής αποστάσεως όπλα.
                sigpic

Comment

• Το θέμα είναι ότι και με Water shield,κάνει τεράστια ζημιά.Αλλά το χειρότερο είναι ότι εγώ του κάνω πολύ μικρή ζημιά με αποτέλεσμα να μην πέφτει με τίποτα ρε γμτ.Είμαι και σε Pure Black World tendency με αποτέλεσμα και ο πιο απλός εχθρός να με κατεβάζει με 2 χτυπήματα.
                  Carpe diem

Comment

• Τότε δοκίμασε με Soul Arrow. Από την εικόνα του, δεν μπορεί να είναι armored όπως η Armor Spider.
                    sigpic

Comment

• Μπα!Τον έβγαλα.Τον άφησα να ριχνει φωτιές μέχρι να βαρεθεί και να αρχίσει να μου επιτίθεται με το σπαθί του και μετά απλά τον απέφευγα και τον βάραγα.Έσφαξα και τον Flamelurker.Με τη μία.Ψιλοζόρικος πρέπει να'ναι,αλλά είμαι πολύ μεγάλο level και τον έριξα άνετα.Είμαι ψιλοimba όταν είμαι σε White Tendency.Σε Pure Black βέβαια,ο ψόφος πέφτει σύννεφο κι από τον πιο απλό εχθρό.Λες και γύρισα στην 1-1 νιώθω.
                      Πάω για Dragon God.Ρε γμτ έχω άλλο πρόβλημα.Όλο μου ξεφεύγουν οι Crystal Lizards.Συνάντησα 4-5 σήμερα.Έσφαξα μία,και άλλη μία που δεν πρόλαβα να τη λουτάρω και ψόφησα.Γμτ.
                      Carpe diem

Comment

• Δοκίμασε με το Rapier να τις σουβλίσεις με charged attack(τρέχεις και πατάς πολύ το κουμπί επίθεσης σαν να θέλεις να σουβλίσεις πολύ δυνατά κάποιον). Έτσι πρόλαβα τις δικές μου σαύρες και τις έσφαξα. Είναι αδύνατες στο σούβλισμα.

Όσο για τον Dragon God, σιγουρέψου ότι έχεις ΤΡΕΛΗ άμυνα, γιατί αυτός βαράει πολύ άγρια με την γροθιά του. Εκεί δεν μπορείς να τον νικήσεις με melee attacks, όπως πριν. Είναι κάποιοι καταπέλτες που θα δεις αργότερα. Εδώ αναγκαστικά θα κάνεις την στρατηγική hit and run στα εμπόδια σου δεξιά και ταυτόχρονα να σκύψεις ή να κρυφτείς πίσω από τις κολώνες(μόνο έτσι δεν μπορεί να σε δει ο Dragon God).

Καλή τύχη. Εγώ γαμήθηκα εκεί αρκετές φορές μέχρις να καταλάβω την στρατηγική αυτή.
                        sigpic

Comment

• Ρε συ,μη δίνεις tips αν δεν τα ζητήσω λέμε.Ευχαριστώ μεν,αλλά άσε με να τα βρω λίγο σκούρα πρώτα.Αλλιώς δεν έχει γούστο.
                          Carpe diem

Comment

• Ότι πεις. Εγώ πάντως σε προειδοποίησα. Καλά συλλυπητήρια, λοιπόν.
                            sigpic

Comment

• Ρε τανο το παιδί έχει τον επίσημο οδηγό,αν ήθελε να δει στρατηγική θα έβλεπε την επίσημη.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

• Ακριβώς.
                                Για κάποιο περίεργο λόγο εδώ και μισό μήνα δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ.Τώρα,το μόνο που σκέφτομαι,είναι πότε θα ξαναπιάσω το χειριστήριο.Εθισμός λέμε.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X