Δύο σκελετούς σκοτώνω και επιστρέφω nexus.Αν ακταφέρω να τους σκοτώσω κι αυτούς δηλαδή.Δεν πήγα παρακάτω γιατί είδα έναv red eyes knight και μου φύγανε κακάκια.Ανέβασα 5-6 λέβελς,λέω τώρα να πάω να δοκιμάσω ξανά τον Tower Knight.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Χαλάρωσε ρε...
Οι σκελετοί είναι καραεύκολοι. Αρκεί να τους μάθεις απ' έξω κι ανακατωτά.Και θέλει να τους τραβάς έναν έναν, όχι όλους.
Αν έχεις το "Wind Sword" που σου άφησαν στην 4-3, σε συμβουλεύω ότι ΔΕΝ δουλεύει σε καμία πίστα, εκτός από την Boss περιοχή(4-3). Εκεί είναι το τρελό farming. Κάθε σαλάχι αντιστοίχει σε 1200 ψυχές, οπότε λογικά θα έχεις 2400 ψυχές να μαζέψεις.sigpic
Comment
-
Ήμουν πολύ κοντά στο να το παρατήσω.Και ίσως συμβεί γιατί από αύριο αρχίζω διάβασμα και θέλω κάτι πιο χαλαρό.Όπως και να'χει,μόλις έσφαξα τον Tower Knight.Εύκολος,αλλά με μια μεγάλη πουστιά που μέχρι να τη βρω μου έβγαλε την πίστη.Τεσπά.Ψόφησε κι αυτός.Πάμε να δούμε τώρα ποιος θα με ταπεινώσει κάμποσες φορές μέχρι να πέσει.Αν πέσει.Πλέον δεν λέω μεγάλα λόγια.Το πάθημα μου έγινε μάθημα.Carpe diem
Comment
-
Aπ'ότι ξέρω για να πάω στην 1-3 θέλω μια Archdemon's Soul οπότε υποχρεωτικά φεύγω από Boletarian Palace.Λέω να πιάσω είτε την 2-1,είτε την 4-1.Οι σκελετοί πλέον βγαίνουν ψιλοάνετα και απ'όσο ξέρω έχει σχετικά βατό boss.Πήγα να γράψω εύκολο,αλλά το ξανασκέφτηκα.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostAπ'ότι ξέρω για να πάω στην 1-3 θέλω μια Archdemon's Soul οπότε υποχρεωτικά φεύγω από Boletarian Palace.Λέω να πιάσω είτε την 2-1,είτε την 4-1.Οι σκελετοί πλέον βγαίνουν ψιλοάνετα και απ'όσο ξέρω έχει σχετικά βατό boss.Πήγα να γράψω εύκολο,αλλά το ξανασκέφτηκα.
Αν πας στην Armor Spider(2-1), αυτή θέλει 2 τρόπους:
1) Με Soul Arrow την ώρα που θα φτύνει την πυρόσφαιρα της.
2) Buffιάσου με Watershield και οτι άλλο θέλεις και όρμα της με το Rapier. Δεν ξέρω τι άλλο όπλο έχεις για να την λιανίσεις. Αν έχεις κάποιο δυνατό όπλο εναντία στην πανοπλία, τότε βγάλτο και όρμα.sigpic
Comment
-
Originally posted by Altair View PostSpells & Miracles που μαθαίνω;Μόνο το Soul Arrow έχω από spells.Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν γούσταρα μάγους,αλλά στον συγκεκριμένο τίτλο μου φαίνεται μονόδρομος.Βαράω από μακριά και φεύγω.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postελα για πες μας πως σε ταπεινωσε το demon's souls αυτη τη φορα, βγαλτο απο μεσα σου και εμεις συναδελφοι παθοντες ειμαστεΆστονα να νευριάσει. Κάποια στιγμή θα το συνεχίσει πάλι, αλλά με διαφορετική στρατηγική.
sigpic
Comment
-
Αξίζει να μπω με κάποιον άλλο να φαρμάρω λέβελς ή θα έχω πρόβλημα με τα tendencies;Έχω ήδη βρει farming partner,αυτός προσφέρθηκε κι ας έχει ήδη πλάτινουμ,απλά ρωτάω.
Έσφαξα και την πρώτη μου σαύρα σήμερα.Επίπεδο 29 και ψόφησα στον Adjudicator.Γαμώ τη γλώσσα του.Μέχρι να βρω τρόπο να φτάσω κάτω μέσα στο σκοτάδι με έφαγε.
Επίσης.Τον κόκκινο δράκο μπορώ να τον σφάξω στο 1-1 ή πρέπει να πάω υποχρεωτικά στο 1-2;Carpe diem
Comment
-
Sorry για το double post και λίγο off topic αλλά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Με κουράζει ο τίτλος αυτός,με τσατίζει,με αγχώνει,όλο λέω θα το παρατήσω γιατί δεν αντέχω άλλη ταπείνωση,αλλά πάντα μα πάντα γυρίζω πίσω για μια προσπάθεια ακόμα.
Τι παιχνιδάρα ρε γμτ.
Άλλοι τίτλοι που έχουν την ίδια επίδραση πάνω μου,απλά τους παρατάω,αλλά εδώ δεν μπορώ να αντισταθώ.
Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ρε γμτ!!!Carpe diem
Comment
-
Έφτασα Adjudicator.Πρώτο στάδιο λέω εύκολος είναι,μονο το σπαθί κουνάει και κα΄θεται ακίνητος.Δεύτερο στάδιο αρχίζει και κινείται.Τρίτο στάδιο αρχίζει τα french kisses,κινείται,με στρίμωξε σε μια γωνιά και με έφαγε.Φταίω κι εγώ βέβαια.Αντί αν πατήσω L1 να θεραπευτώ,πάτησα R1.Πάπαλα.
Δοκίμασα λίγο 5-1.Πολύ εύκολοι εχθροί.Δεν με δηλητιριάζουν τόσο εύκολα πλέον.Μέχρι που έφτασα στους plague rats.Damn.Carpe diem
Comment
Comment