Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ναι σωστος, ειναι Hatake Kakashi related ο χαρακτηρας που ειχα φτιαξει, στον τελικο εξοπλισμο μοιαζει ακομα περισσοτερο. Ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες τοσο σχεδιαστικα οσο και σαν προσωπικοτητα.

Κατα τα αλλα ωραιος που τελειωσες αυτο το καταπληκτικο παιχνιδι

Comment

• Κάποια στιγμή θα ξεκινήσω 2ο playthrough για να βρω τους κρυφούς χαρακτήρες(Executioner Miralda, Parches the Hyena κ.α.)

Μόνο τον Πάρτση τον βρήκα στο 2-2 που μου έλεγε ψέμματα να πάω να πάρω το δώρο μου, ενώ ήταν από πάνω το έφηβο lava armadillo να μου στήνει ενέδρα. :xp: Θα θυμηθώ να τον σκοτώσω για δοκιμή να δω τι ρίχνει. Ήταν και ο άλλος που μου έλεγε ψέμματα περί θησαυρού στο 4-2 και αντί αυτού, με κλώτσησε και έπεσα στο μπουντρούμι. Ποίος ήταν αυτός, ρε παιδιά ? Στο επόμενο playthrough του αξίζει τρελή φάπα!

Στο πρώτο playthrough ήμουν ο Σαμαρείτης, γιατί δεν μ' ενδιέφεραν τα side quests προς το παρόν, γιατί ήθελα να δω πως είναι τα αφεντικά και πως είναι και κάποιες ταινίες. Ομολογώ ότι δεν ήξερα την 2η έκδοση τέλους στο 5-3, που σήμαινε ότι αν σκοτώσεις τον Garl Vinland και μετά σκοτώσεις με projectiles την κυρά της χολέρας, αυτή θα έλεγε άλλα πράγματα. Εγώ την πλησίασα σαν σαμαρείτης και αυτή απλά μου παραχώρησε τις ψυχές.

Στο 2ο playthrough θα κάνω τον Διάβολο !
      sigpic

Comment

• Το ξεκίνησα κι εγώ σήμερα δειλά δειλά.Ψόφησα 2 φορές από βλακεία,1 στον red eyes knight και 1 που έπεσα από πολύ ψηλά,με αποτέλεσμα να το κλείσω.Πήγα έκανα τις δουλειές μου κι επέστρεψα.Το Soul Arrow είναι τρελό cheat.Κάνει το παιχνίδι σχεδόν εύκολο.
        Carpe diem

Comment

• Δεν είναι κανένα cheat. Απλά είναι ένα overpowered magic. Θα το καταλάβεις αργότερα αυτό. ;)
          sigpic

Comment

• Αδαή .

Comment

• Μετά από περίπου 4 ώρες έβγαλα την πρώτη πίστα.
              Πανεύκολος ο Phalanx με τη μία έπεσε,και μάλιστα χωρίς να μου κάνει ζημιά.Μου άρεσε πολύ σαν μάχη γιατί πειραματίστηκα πολύ,μια με το scimitar,μια με το soul arrow,μια με τις fire bombs.Πλάκα είχε.
              Carpe diem

Comment

• Mην κάνεις self boosting και μη χρησιμοποιείς εκφράσεις τύπου "πανεύκολος," το παιχνίδι θα σε ταπεινώσει με τους χειρότερους δυνατούς τρόπους και τότε δε θα ξέρεις που να κρυφτείς .

Comment

• αν δεν κοιταξεις οδηγο και δεν φτιαξεις ενα gameplan περιμενε να φτυσεις αιμα και σπερμα
                  (το τελευταιο οι εχθροι πανω σου, πηγες να χαρεις για λιγο ε?)

Comment

• Για τον Phalanx μίλησα.Όχι για το παιχνίδι.Self boosting τι εννοείς;Αν εννοείς ότι είχα ξεφτιλιστεί να ψοφάω λίγο μετά που έπαιρνα πίσω τις ψυχές μου με αποτέλεσμα να έχω κοντά 9.000 στο τέλος της 1-1,πίστεψέ με,δεν το έκανα επίτηδες.
                    Ειδικά το σημείο που πρέπει να περάσω την γέφυρα με τους στρατιώτες και τον κόκκινο δράκο,για να ανοίξω την πύλη του Phalanx,ψόφησα 2-3 φορές.
                    Το παιχνίδι είναι παλούκι,αλλά για κάποιο λόγο γουστάρω.Βέβαια ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με Tendencies,upgrades κλπ.Έχω male roaylty Soul Level 12.Πήρα Cling Ring & Thief Ring.Τώρα ξεκίνησα 1-2.Και ψόφησα στον πολυαγαπημένο μου κόκκινο δράκο.Δεν θα τον σφάξω τον άτιμο,που θα πάει.

edit:Gameplan δεν έχω.Οδηγό χρησιμοποιώ τον επίσημο που ήταν στην deluxe.Παίζω offline btw και δεν βλέπω bloodstains.Φοβάμαι για Invading players.
                    Carpe diem

Comment

• Μην φοβασαι για invades, στο επιπεδο που εισαι δεν προκειται να μπει κανενας για ντου, trust me... προς το παρον βαλε online αφοβα (ειναι αλλη φαση), tendencies κλπ ειναι πολυ πολυ νωρις, απλα καποια στιγμη κοιτα το post του evans γαι να εχεις μια ιδεα του τι ακριβως γινεται (το post αυτο πρεπει να μπει OP )

Comment

• Ναι, δες το post, αλλά σε γενικές γραμμές μην ακολουθείς συμβουλές άλλων και μη ρωτάς συνέχεια τι να κάνεις και τι προτείνουν οι άλλοι . Το DS είναι πάρα πολύ βαθύς τίτλος, με τόσα πράγματα που νομίζεις ότι ποτέ δε θα βγάλεις άκρη. Η μισή γοητεία του παιχνιδιού είναι να καταλήξεις στα δικά σου συμπεράσματα και να βρεις το καθαρά προσωπικό σου play style, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω μελέτης του guide, άπειρα deaths, πεταμένα χειριστήρια, hard reset κονσόλας, όρκους ότι δε θα ξαναπαίξεις και άλλα παρόμοια. Όταν ειδικά εκλαμβάνει λανθασμένα τα inputs που δίνεις και βρίσκεσαι στο κενό επειδή έκανες roll over αντί για roll back τη στιγμή που ο maneater πέταξε προς τα πίσω, η σχέση σου με το παιχνίδι αλλάζει ριζικά .

Επίσης θέλουμε να μοιραστείς τη δικιά σου ιστορία με τον Ostrava .

Comment

• Βασικά έτσι πήγα να παίξω,ακολουθώντας κάποιους γενικούς κανόνες,αλλά καταντάει κουραστικό,οπότε αποφάσισα να παίξω με το δικό μου τρόπο και ότι βγει.Τον Ostrava μια φορά τον έχω συανντήσει μόνο,τον έσωσα,αυτά.Η 1-2 μου σπάει τα νεύρα.Πέρασα το δράκο έχασα στους τοξότες.Πέρασα τους τοξότες έχασα στα κοπρόσκυλα.Το ξαναβάζω,χάνω πάλι στους τοξότες.Χέσε μας.Το ξαναπιάνω σε λίγη ώρα να ηρεμήσω.

Μπορεί να μου σπάει τα νεύρα,αλλά γουστάρω.
                          Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                            Βασικά έτσι πήγα να παίξω,ακολουθώντας κάποιους γενικούς κανόνες,αλλά καταντάει κουραστικό,οπότε αποφάσισα να παίξω με το δικό μου τρόπο και ότι βγει.Τον Ostrava μια φορά τον έχω συανντήσει μόνο,τον έσωσα,αυτά.Η 1-2 μου σπάει τα νεύρα.Πέρασα το δράκο έχασα στους τοξότες.Πέρασα τους τοξότες έχασα στα κοπρόσκυλα.Το ξαναβάζω,χάνω πάλι στους τοξότες.Χέσε μας.Το ξαναπιάνω σε λίγη ώρα να ηρεμήσω.

Μπορεί να μου σπάει τα νεύρα,αλλά γουστάρω.
                            Για τα κοπρόσκυλα, δοκίμασες να περάσεις την 1-2 πίστα από πάνω τους ? Κι εγώ για να αποφύγω τα κοπρόσκυλα, περιμένω να χτυπήσει ο δράκος για να καθαρίσει τον δρόμο και μετά συγχρονίζω το τρέξιμο μου την ώρα που μου καθαρίζει τον δρόμο ο δράκος. Μία λάθος κίνηση μπορεί να σου κοστίσει πάρα πολύ την ζωή σου. Η πίστα αυτή θεωρείται η αρκετά δύσκολη λόγω του δράκου.

Τον Ostrava θα τον συναντήσεις κάτω ξανά, αλλά όχι μετά τους κόπρους... Πριν τους κόπρους! Όπως κατεβαίνεις για να πας στα κοπρόσκυλα, στρίψε αριστερά και πήγαινε ολοευθεία σκοτώνοντας τα zombies.
                            sigpic

Comment

• Η 1-2 μου σπάει τα νεύρα.Πέρασα το δράκο έχασα στους τοξότες.Πέρασα τους τοξότες έχασα στα κοπρόσκυλα.Το ξαναβάζω,χάνω πάλι στους τοξότες.Χέσε μας
                              ok, τώρα σε πιστεύω και επίσημα πλέον, παίζεις DS, δε μας κοροΐδευες .

Comment

• Ωραίος αλταιρ,παίζεις το παιχνίδι όπως πρέπει να παιχτεί.Άντε συνέχισε να γράφεις και να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου.

Eγώ είχα ξεκινήσει δεύτερο playthrouh και το είχα προχωρήσει αρκετά(σκότωσα 3 bosses)αλλά το άφησα.Μπορεί στο μέλλον να το ξαναπιάσω.Soul level 130 είχα φτάσει.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X