Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ωραιος μαν, αν χρειαστεις βοηθεια σε οτιδηποτε εδω ειμαστε

μην ανχωνεσαι με τα souls που μαζευεις σε καθε κοσμο αν πεθαινεις και τα χανεις, υπαρχουνε 3-4 σημεια που μπορεις να κανεις πανευκολα farming, τωρα που εισαι στην αρχη πηγαινε 4-1 και σκοτωνε σκελετους, στην αρχη θα σου φανουνε δυσκολοι αλλα μολις μαθεις τα pattern τους θα σου φαινονται ευκολοι, σκοτωνε οσους μπορεις γυρνα πισω nexus και ξανα 4-1

αν προχωρησεις λιγο στον 4-2 εκει εχει ακομα ποιο γρηγορο farming spot

edit:εχε υποψην οτι οι κοσμοι δεν ειναι απαραιτητο να παιχτουνε με συγκεκριμενη σειρα, imo παιξε πρωτα 4-1, 4-2 γιατι εχουνε γρηγορο exp και δεν ειναι πολυ confusing στην δομη τους,

αν δεν εχεις την εκδοση με το guide ριξε μια ματια εδω μη τρεχεις σε ξενα sites

ο evans εχει κανει ωραια δουλεια μολις τωρα το ειδα lurkaρωντας το thread

Comment

• Οπως καταλαβα θελει αρκετη ωρα να αφιερωνεις καθε φορα που παιζεις μιας και αν το κλεισεις στα μισα, ακομα και αν εχεις ανοιξει shortcuts δε θα γλυτωσεις καποιους εχθρους που θα εχουν κανει respawn κτλ κτλ.
      Αν κάνεις quit το παιχνίδι δεν κάνουν respawn οι εχθροί. Δε θυμάμαι αν αρχίζεις από τα archstone ή από κει που ήσουν αλλά εντάξει αν δεν έχει εχθρούς τρέχεις γρήγορα εκεί που ήσουν (και πέφτεις σε κάνα γκρεμό ). Σε δεύτερο-τρίτο playthrough πάντως βγάζεις όλο τον κόσμο σε 2-3 ώρες αν είσαι συγκεντρωμένος.
      Τον Ostrava τον βρήκες; Τον Ιππότη με τα κόκκινα μάτια τον σκότωσες;
      Συμβουλή: Μην φας τις ψυχές από τα bosses. Θα σου χρειαστούν.
      edit:εχε υποψην οτι οι κοσμοι δεν ειναι απαραιτητο να παιχτουνε με συγκεκριμενη σειρα, imo παιξε πρωτα 4-1, 4-2 γιατι εχουνε γρηγορο exp και δεν ειναι πολυ confusing στην δομη τους,
      Διαφωνώ. Στην παρούσα φάση καλύτερα να πάει στην 1-2 ή 2-1 γιατί είναι πιο βατές (ειδικά η δεύτερη) αν και η 4-1 είναι σχετικά εύκολη αν εξαιρέσεις τα σαλάχια (η 4-2 αν θες να τη συνεχίσεις έχει μερικά αρκετά δύσκολα σημεία ΙΜΟ). Δε νομίζω ως καίγεται για farming spot ακόμα και θέλει και κάποια εξοικείωση για σωστό farming. Πάντως θα σου πρότεινα να αποφύγεις την 3η και 5η πίστα προς το παρόν.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Έπαιξα λίγο το tutorial.
        Πολύ καλή σκοτεινή ατμόσφαιρα, ωραία γραφικά, σωστός χειρισμός.
        Το παιχνίδι δείχνει έπος από την αρχή. Δυστυχώς επειδή έτσι όπως το είδα μάλλον θέλει αρκετές ώρες σοβαρής ενασχόλησης, τις οποίες δύσκολα μπορώ να διαθέσω, μάλλον θα πάει λίγο πίσω στο πρόγραμμα.
        I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Το παιχνίδι δε θέλει απλώς πολλές ώρες ενασχόλησης, θέλει 100% προσήλωση, υπομονή και όρεξη για τραγικά πολλά deaths . Κατά τη γνώμη μου άφησέ το για μία περίοδο που θα μπορείς να αφιερώσεις όλη σου την προσοχή σε αυτό και να το χαρείς όπως πρέπει. Είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψεις όσο δεν πάει, πρόκειται για σπουδαίο τίτλο .

Εδιτ: Τώρα είδα το πόστ του xeno, τα είπαμε απο msn οπότε δεν προσθέτω κάτι παραπάνω εδώ. Περιμένουμε την δικιά του ιστορία με τον Ostrava .

Comment

• Πωπω τι μερα και η σημερινη, δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που καθομουν μονος στο σπιτι, εριχνα χριστοπαναγιες φωναζοντας και κοπαναγα καρεκλες, επιπλα και ο,τι αλλο ηταν κοντα μου.

Ειπα να μπω στον 2-2 εναν θεωρητικα πολυ μικρο κοσμο απο το archstone ως το boss (Flamelurker) και παρολαυτα πεθανα αμετρητες φορες.
            Τι να πω ουτε στο Ikaruga δεν πρεπει να χω πεθανει τοσες φορες.

Το χειροτερο ειναι πως δεν πεθαινα λογω εχθρων ή του Flamelurker, αλλα λογω του αθλιου μονοπατιου που εχει για να φτασεις εκει. Μαλλον θεωρειται shortcut αυτη η καταβαση που εκανα αλλα οκ ελεος.
            Περαν του οτι απλα δε βλεπεις που πας και κανεις το σταυρο σου σε καθε αλμα να προσγειωθεις σε κατι στερεο, ο χειρισμος κανει την ολη εμπειρια "συγκλονιστικη".

Το platforming ειναι πραγματικα πολυ αδεξιο, ο χειρισμος ατσουμπαλος ωρες ωρες και οι τυποι εχουν τοποθετησει τις πλατφορμες ετσι ωστε σε μερικα σημεια να παιζεις με το εκατοστο.

Η πρωτη επιτυχης "καταβαση" με οδηγησε επιτελους στον flamelurker. Πρεπει να χα πεθανει 10+ φορες ως τοτε.
            Δεν ειχα ιδεα πώς θα τον αντιμετωπιζα, οποτε ακολουθησα την ασφαλη οδο του τρεχω σαν τρελος, κυλιεμαι σαν τρελος και πεταω soul arrow οπου βρω ευκαιρια.
            1 hit του μενε να φαει του μπασταρδου και θα χε πεθανει αλλα γαμω τις οικονομιες μου δεν εκανα κι εγω heal γιατι λεω οκ τον εχω, τοσες του ριξα, θα φαει κι αλλη μια.

Ναααααααα βλακα, παρτα, ψοφησες. Παλι απ' την αρχη τωρα. Για να ξαναφτασω στον αρχηγο πρεπει να χασα αλλες 15-20 φορες. Πεθανα με συνοπτικες διαδικασιες και αυτο ξαναγινε αλλες 2 φορες το πολυ.
            Στο ενδιαμεσο εννοειται πως ψοφησα απο ολα τα πιθανα υψη απο τα οποια θα μπορουσα να ειχα γκρεμοτσακιστει, αλλα οκ δε θελει και πολυ για να χασεις την ψυχραιμια σου οταν εχεις βαρεθει να πεθαινεις.

Ηρθα λιγο στο pc, εριξα καντιλια και στο chatbox για real time μπινελικωμα, εκατσα να δω μπασκετ τον βαζελο με την Armani, εφαγα Crunchy Nut με γαλα (προταση του Ferryman, respect) και αφου ελεγα πως δε θα ξαναπαιξω ειπα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια γιατι δε νομιζω να μπορουσα κιολας να κοιμηθω απο τα νευρα που ειχα.

Εχασα παλι 1 φορα ξερω γω, αλλα οκ με την επομενη το πολυ τον εβγαλα και χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.

Πηρα και απο τον τυπα με τα miracles το heal που δεν εχω ιδεα πως το κανω use, εχω και αλλες 18000 souls στην ακρη που δεν ξερω αν μπορω να τις κανω τωρα τιποτα καλυτερο περαν του leveling.

Καταληγω και παλι στο τι μερα και αυτη λοιπον... Νευρα, κωμικοτραγικες καταστασεις και στο τελος οκ δε μπορω να πω πως μου μεινε καποια ικανοποιηση. Ελπιζω η συνεχεια να μην εχει τετοια σπαστικα σημεια. Οι μαχες ας ειναι οπως θελουν και μακαρι τα bosses να ειναι κοντα σε archstones. Το να παιδευεσαι να φτασεις σε boss ή εστω να σου τρωει πολυ χρονο το θεωρω κακο σε ενα τετοιο παιχνιδι.

Ουφ αυτα, τα πα και ησυχασα, μηπως να δω τι λεει το Sonic Colours να ρθω στα ισια μου;

Comment

• περιμενε μεχρι να παιξεις 5-1, 5-2, ο ορισμος του εκνευριστικου κοσμου
              ο 2-2 ητανε οντως για σφαλιαρες, μολις κατανοησεις λιγο τον ανατομια του χαρτη της πιστας ολα γινονται ευκολοτερα, στο shortcut πρεπει να βλεπεις καλα που πεφτεις καθε φορα, αν πας απο το κανονικο δρομο καλο ειναι να εχεις fire res, αλλα μπλεκεις με λαγουμια κτλπ

to demon's souls σε ταπηνωνει ανελεητα με καθε του ευκαιρια, αλλα παντα θα γυρνας πισω σα βρεγμενη γατα

εχεις δικαιο για τον αδεξιο χειρισμο στο platforming, δεν ξερω αν τον κανανε επιτηδες ετσι αλλα και καταλαθος να εγινε τους βγηκε σε καλο και προσθετει στην ολη εμπειρια

Comment

• Για μένα πάντως η 2-2 ήταν η πίστα μέσω της οποίας συνήθισα πλήρως τον τίτλο και άρχισα να παίζω αρκετά πιο σίγουρος και άνετος. Μετά τις 2 εισαγωγικές και τη σχετικά απλή 2-1 ήρθε η 2-2, που ήταν περίπλοκη, είχε πολλές παγίδες, πολλούς διαφορετικούς εχθρούς που απαιτούν διαφορετικά όπλα και προσεγγίσεις για να τους σκοτώσεις, shortcuts, crystal lizards, passive εχθρούς, περίεργα platforming σημεία, ένα βατό boss, κοινώς όλα όσα χαρακτηρίζουν τον τίτλο. Άποψή μου είναι ότι πρέπει να παιχτεί "κανονικά" και όχι με το shortcut, τόσο για την εμπειρία, όσο και γιατί το shortcut "απαιτεί" και κάποια εξοικείωση με τα ομολογουμένως άρρωστα controls του τίτλου. Να σημειωθεί εδώ ότι παίζει να πέθανα το πολύ 3-4 φορές από λάθος platforming στο shortcut όσες φορές το χρησιμοποίησα (λίγες σχετικά και μόνο αφότου τελείωσα την πίστα, κυρίως για να πάω στον Scrivir - πώς λέγεται και στις lizards).

Από εκεί και ύστερα, οι αντιδράσεις του xeno είναι φυσιολογικές, όλοι περάσαμε από το στάδιο της απελπισίας, μπινελίκια, πεταμένα χειριστήρια, κοπάνημα σε τοίχους και τα συναφή είναι κομμάτι της εμπειρίας. Προσωπικά, όσα νεύρα και να είχα, μετά το τέλος της πίστας, και βλέποντας το τέλειο μήνυμα που εμφανίζεται όταν σφάζεις τον archdemon, αισθανόμουν ότι κατέκτησα τον κόσμο . Θέλω να δω αντιδράσεις με τον Man Eater . Εκεί ok είχα φτάσει στα όρια μου, μόνο το FF Tactics με τον Belias με έφτασε σε τέτοιο σημείο απελπισίας.

Περιττό μάλλον, αλλά θα το πω: όσο διάβαζα το post σου xeno έλιωσα στα γέλια .

Comment

• Στη 2-2 νομίζω πως πεθανα ελάχιστες φορές και αποτελούσε το κυριότερο και πιο ευχάριστο farming σημείο για souls μέσω co-op στα πρώτα levels. Πάντως το shortcut δεν είναι καν shortcut με την έννοια του βατού μονοπατιού. Το είχα παλέψει 80 lvl θυμάμαι και έτρωγα τα μούτρα μου από τις πτώσεις. Πάντως οι κάμπιες πως λεγονται μετράνει με το Str UP gia exp kai drops στα πρωτα lvls.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Αυτό το παιχνίδι πολύ θα ήθελα να το δω πάντως...Αυτό και το Deadly Premonition.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• μηπως ηρθε η ωρα να παιρναμε καμια κονσολιτσα?

το demon's souls θα σε ενθουσιασει και θα το εκτιμησεις ιδιαιτερα παντως αν κρινω απο τα γουστα σου;)

Comment

• Γεγονός, αν μάλιστα διαβάσεις τα διάφορα που έχουν γραφτεί σε όλο το thread σε βλέπω να πηγαίνεις αύριο και να αγοράζεις PS3.

Comment

• Ειπα να ριξω ενα βλεφαρο στη 2-2 δια της κανονικης οδου. Πωπω τι να πω, πρεπει να μ επιασε κλειστοφοβια πραγματικα, δεν εχω ξανανιωσει κατι τετοιο ουτε στην κανονικη μου ζωη, ποσο μαλλον σε game.
                          Γαμω τα λαγουμια τους τι να πω . Ειναι και αυτα τα γιγαντια maggots στη μεση, ολα τα χαμε, αυτα μας μαραναν.
                          Anyway, εκανα loot τα διαφορα items που ηταν διασπαρτα, 2-2 τελος. Την επομενη φορα εχει 2-3.

Υ.Γ.

Σε μια φαση εχει απειρα silver lizards σ' ενα σημειο στη 2-2 (εκει που κατεβαινεις κατω με μια πλατφορμα που ειναι κοντα στο αρχικο archstone). Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να τα σκοτωσεις ολα, 1-2 εφαγα γιατι οκ μεσα στα τοσα μεχρι να φας εστω ενα ολα τα αλλα την εχουν κοπανησει.

Comment

• Γενικά ξέρεις τι παίζει με τα crystal lizards; Διάβασε τον οδηγό, είναι βασικό αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με item synthesis αργότερα. Κάνοντας μόνο μία εισαγωγή θα πω ότι είναι περιορισμένες οι εμφανίσεις της κάθε σαύρας στο παιχνίδι (συνολικά 1+τον αριθμό των arc/major demons του εκάστοτε κόσμου).

Στο συγκεκριμένο σημείο μπορείς να τα σκοτώσεις όλα με το Wrath of God, αν και μία φορά που το δοκίμασα δεν τα κατάφερα, επειδή δεν ήμουν ιδιαίτερα δυνατός σε μαγικά. Από ότι ξέρω πάντως τα συγκεκριμένα δε σου δίνουν και κάποιο ιδιαίτερα σπάνιο ή μοναδικό αντικείμενο, οπότε μη σκας.

Comment

• crystal lizard χενο απο τον κοσμο 2 μονο ενας στο 2-1 αξιζει για loot πεταει chunks of spiderstone που δεν τα βρισκεις αλλου

Comment

• Έπους συνέχεις και αφού ξάπλωσα τον Tower Knight και σκότωσα την Armor Spider (παρεπιμπτόντως,μου τη δίνουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ οι αράχνες...Και λες και το χει η μοίρα μου κάθε φόρα με ότι καταπιάνομαι να πρέπει να παλέψω με μια τεράστια αράχνη.Είτε αυτό λέγεται Demons Souls,GoW,Darksiders κλπ) συνέχισα λίγο προς τα ενδότερα του 2ου κόσμου μόνο και μόνο για να βρώ για άλλη μια φορά τον θάνατο να με περιμένει,και μάλιστα απο ένα απο τα τέρατα τα οποία σε προηγούμενες περιστάσεις σκότωνα για πλάκα....Είναι αυτές οι στιγμές του παιχνιδιού που με κάνουν να σκέφτομαι ότι το λεξιλόγιο της βρισιάς είναι φτωχό για να με εκφράσει.Μιλάμε για σόλα της τάξεως των 5 λεπτών,όπου η λέξη "γαμώ" μπαίνει μπροστά απο οποιαδήποτε πρόταση.

Κατα τ'άλλα είναι εθιστικό.Είναι εθιστικό το ρημάδι και βλέπω να μη μένει τίποτε όρθιο μέχρι να φτάσω στο τέλος (αν φτάσω).Δε θα κάνω σχόλια για το respawing των αντιπάλων και το ότι χάνεις σώμα και ψυχή - κυριολεκτικά! - κάθε φορά που σκοτώνεσαι,καθώς αυτά λίγο πολύ τα έχετε σχολιάσει ήδη,αλλά μου τη δίνει αφάνταστα το ότι το παιχνίδι αγνοεί σαδιστικά την λέξη "checkpoint".Παρε μου τα υπάρχοντα ρε άνθρωπε αλλά για τον θεό,μη με στέλνεις πίσω στα χασομέρια.Έστω δώσε μου μια κωλόπετρα που να λέγεται checkpoint shard και ας μου τρώει και την μισή μου ζωή.Μέχρι και πέτρα για την φαγούρα της μασχάλης μπορείς να βρεις μέσα σε αυτό το σαδιστοπαίχνιδο,χάθηκε ο κόσμος να κάνουμε μια παράκαμψη στην χιλιοπερπατημένη - απ'την χασούρα - διαδρομή?

Α και να μην ξεχάσω!Να στείλει ο θεός ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ καρκίνο σε όλους οσους γράφουνε false messages.Πάω σε έναν γκρεμό που είχε κάτι σαν πλατφόρμα λίγο παρακάτω και μου λέει το message "If you take a step forward...",και βλέπω εγώ εν τω μεταξύ ότι τα textures κάτω βρωμάνε θανατίλα...Λίγο αριστερά το δεξί stick και ωπ!Bloodstain...Προφανώς κάποιος είπε να δοκιμάσει.

Comment

Working...
                                X