Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΤΡΙΚΙΟ POST!!!

Έχει απίστευτες σκηνές το παιχνίδι naked,χαίρομαι πάρα πολύ που σε τσαντίζει τόσο και σου αρέσει.Έτσι πάθαμε όλοι μας,πονάει αλλά αρέσει γαμώτο.

Συνέχισε και πόσταρε εδώ.Που να πας και 3ο-5ο κόσμο να δεις γαμωστραβρίδια XD.Ο 5ος ειδικά είναι τόσο broken κόσμος που το λεξιλόγιό σου θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο

Comment

• Η πλάκα είναι πως ο 5ος κόσμος είναι από τους σχετικά εύκολους στα επόμενα playthrough αλλά το πρώτο είναι πραγματικά εφιαλτικό...
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Εγώ πάντως τον 5ο κόσμο και στο πρώτο playthrough τον βρήκα πολύ εύκολο. Τα bosses (και τα τρία) τα έβγαλα με την πρώτη, το δε πρώτο το έβγαλα χωρίς καν να φάω χτύπημα (με τόξο από το σημείο που βρίσκεσαι όταν μπαίνεις στο δωμάτιο, βήμα δεν έκανα). Σαν πίστες ήταν αρκετά βατές, αρκεί να ήσουν λίγο προσεχτικός. Εκεί που κόλλησα άσχημα ήταν στο PBWT για να σφάξω το black phantom.

Comment

• Εγώ πάντως τον 5ο κόσμο και στο πρώτο playthrough τον βρήκα πολύ εύκολο. Τα bosses (και τα τρία) τα έβγαλα με την πρώτη, το δε πρώτο το έβγαλα χωρίς καν να φάω χτύπημα (με τόξο από το σημείο που βρίσκεσαι όταν μπαίνεις στο δωμάτιο, βήμα δεν έκανα). Σαν πίστες ήταν αρκετά βατές, αρκεί να ήσουν λίγο προσεχτικός. Εκεί που κόλλησα άσχημα ήταν στο PBWT για να σφάξω το black phantom.
          Τι να πω, μπορεί να είσαι πολύ καλός στον προσανατολισμό. Την πρώτη φορά που το έπαιξα δεν ήξερα πού πατώ και πού βρίσκομαι... χανόμουν συνεχώς (βάλε και το poison στο βάλτο όπου δε μπορείς να κάνεις και κωλοτούμπα). Τα bosses είναι όντως πανεύκολα (γι'αυτό και είναι τόσο απλό σε επόμενα playthrough) και το BP είναι το πιο δύσκολο από όλα λόγω βάλτου.
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
            Τι να πω, μπορεί να είσαι πολύ καλός στον προσανατολισμό. Την πρώτη φορά που το έπαιξα δεν ήξερα πού πατώ και πού βρίσκομαι... χανόμουν συνεχώς (βάλε και το poison στο βάλτο όπου δε μπορείς να κάνεις και κωλοτούμπα). Τα bosses είναι όντως πανεύκολα (γι'αυτό και είναι τόσο απλό σε επόμενα playthrough) και το BP είναι το πιο δύσκολο από όλα λόγω βάλτου.
            QFT

Εννοείτε πως από άποψη εχθρών ΔΕΝ είναι δύσκολος κόσμος(και τα bosses του τα πιο εύκολα του παιχνιδιού) αλλά αυτός ο βάλτος καταστρέφει τα πάντα και κυρίως τα νεύρα σου:xp:

Comment

• Εννοείτε πως από άποψη εχθρών ΔΕΝ είναι δύσκολος κόσμος
              Καλά τα τέσσερα Giant Trolls, ή όπως λέγονται, που φυλάνε την Stone of Ephemeral Eyes είναι μια σημαντική εξαίρεση αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να τα σκοτώσεις.
              Originally posted by 丹野

Comment

• Αμήν!Κατέβασα άλλα δύο boss και επιτέλους απέκτησα λίγη ψυχολογία μετά το ανελέητο μακέλεμα που έτρωγα σε όποιον κόσμο πάταγα το πόδι μου.I'm back in business καθώς απέκτησα και πάλι το χαμένο μου το τομάρι και μάλιστα έχω και μια stone of ephemeral eyes γκαβάτζα.Αλλά αυτό που με χαροποίησε περισσότερο είναι ότι βρήκα μια τρελή CHEATIA - και το λέω με περίσσια περηφάνεια - στον 4ο κόσμο όπου και μακέλεψα αυτό τον τόφαλο,τον Ζουγκλάκο των δαιμόνων που μου έφραζε τον δρόμο.Στάθηκα που λέτε σε ένα σημείο,και του κανα την μούρη σπάλα χοιροινού με το λατρεμένο μου τόξο.:whip:

Πέρασα και μια βόλτα απο τον 5ο κόσμο,και αφού είχα κάνει αρχικά καμιά 100αρια προσπάθειες να φτάσω στο πλάσμα του βάλτου (μία πέθενα απο ποντικοπανώλη,την άλλη με στριμώχναν στην γωνία και με κάνανε τζούλια κ.α.) καταφέρνω λίγο με βέλη,λίγο με moon grass και περνάω και τον μεγάλο ροπαλιστή και μετά τι έγινε λέτε?Έπεσα στο κενό....Με άκουσε όλο το τετράγωνο.

Comment

• Έτσι έτσι μπήκες στο κλίμα.
                  Αλλά αυτό που με χαροποίησε περισσότερο είναι ότι βρήκα μια τρελή CHEATIA - και το λέω με περίσσια περηφάνεια - στον 4ο κόσμο όπου και μακέλεψα αυτό τον τόφαλο,τον Ζουγκλάκο των δαιμόνων που μου έφραζε τον δρόμο.Στάθηκα που λέτε σε ένα σημείο,και του κανα την μούρη σπάλα χοιροινού με το λατρεμένο μου τόξο.:whip:
                  Αν αυτό είναι cheatia τότε έβγαλα όλο το παιχνίδι με cheats (όντας μάγος).
                  Originally posted by 丹野

Comment

• Όπως έγραψα και σε άλλο thread,εδώ και λίγες εβδομαδες ασχολούμαι με το παιχνίδι και δεν μπορώ να ξεκολλήσω.Πάρα πολύ δύσκολο(έλα!!!κάτι μας είπες τώρα!)αλλά εθιστικό όσο λίγα άλλα παιχνίδια και με βάθος που δεν συναντάται εύκολα σήμερα.

Ομοίως με τον στραιερ αποφάσισα να παίξω και εγώ με χαρακτήρα μάγο.Σαν αρχική κλάση επέλεξα royalty λόγω του fragrant ring.

Στα του build τώρα,ανεβάζω κυρίως magic και intelligence.Στην αρχή έβαλα λίγους πόντους στο strength για να μπορώ να εξοπλίζω αξιοπρεπές όπλο/ασπίδα/τόξο και τώρα τελευταία ανεβάζω και vitality.Έχω φτάσει soul level 44 παρεπιμπτόντως.Τα υψηλότερα στατιστικά μου πάντως είναι τα magic και intelligence,τα έχω φτάσει και τα 2 στο 25.

Από εξοπλισμό χρησιμοποιούσα κυρίως winged spear,ασπίδα,compound short bow και ελαφριά πανοπλία.Τώρα όμως βρήκα falchion και compound long bow και λέω να αρχίσω να ανεβάζω αυτά.

Όσον αφορά την πρόοδο στο παιχνίδι τώρα,έχω βγάλει τις 1-1,1-2,2-1,2-2 και τα bosses τους και έχω φτάσει την 4-1 ως το boss(μπήκα στην shrine of storms για να μαζέψω κάποια σημαντικά αντικείμενα που έχει εκεί και έφτασα ως το boss).Τώρα ή θα νικήσω το boss και θα προχωρήσω στον κόσμο ή θα επιστρέψω στο stonefang tunnel για να ολοκληρώσω όλα τα pure black/white events.Το tower of latria το βρήκα πολύ δύσκολο πάντως,αυτοί οι χταποδάνθρωποι είναι σκέτος εφιάλτης.

Από crystal lizards τα πηγαίνω αρκετά καλά,τις περισσότερες που έχω συναντήσει τις έχω σκοτώσει.Θα αναβαθμίσω το τόξο περισσότερο όμως προτού ξαναασχοληθώ με κυνήγι cl.

Το gameplay με τον μάγο μου άρεσε πάρα πολύ πάντως.Χρησιμοποιώ κυρίως spells για τους εχθρούς και καμιά φορά τόξο ή spear.

Τώρα μια ερώτηση.Ποιο είναι το καλύτερο τόξο του παιχνιδιού;Από ότι κατάλαβα ο οδηγός προτείνει το sticky compound longbow το οποίο προκύπτει από την χρήση spiderstones για τις αναβαθμισεις.Από ότι έχω δει όμως,το attack του δεν είναι τόσο υψηλό σε σχέση με τις άλλες αναβαθμισεις.Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με τόξα ας δώσει τα φώτα του.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

• το sticky (ή viscous) compound longbow +5 ειναι το καλυτερο τοξο στο παιχνιδι γιατι πολυ απλα εκτος απο τα παρα πολυ καλα στατιστικα που εχει το compound longbow απο μονο του το sticky prefix του δινει και S rank στο modifier του dexterity οποτε ειναι mandatory για dex builds απο εκει και περα αν δεν πας για dex heavy build το lava bow η ακομα και το white για καποια αλλα builds ειναι πολυ καλα τσεκαρε και εδω για λεπτομεριες http://demonssouls.wikidot.com/bow

Comment

• Αυτό που είπε ο Vaynard. Δεν υπάρχει καλύτερο όπλο. Τα πάντα εξαρτώνται από τα στατιστικά σου.
                        Τα σαυράκια καλό είναι να τα αποφεύγεις γενικά αν μπορείς ειδικά αυτά στο τέλος κάθε κόσμου. Για να πάρεις τις καλές πέτρες βοηθάει να έχεις PBWT. Αν βέβαια πας κοντά τους αναγκαστικά καλύτερα να τα σκοτώσεις.
                        Την 4-1 πέρνα την για να ξεκλειδώσεις το πιο καλό/βατό farming spot. Ο 3ος ήταν ο κόσμος που πήγα μετά τον 1ο σε μικρότερο επίπεδο από εσένα οπότε μπορείς και συ. Είναι όντως δύσκολος βέβαια και η 3-2 έχει ένα από τα δυσκολότερα bosses. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πως ο 3ος κόσμος είναι το άντρο της μαγείας.
                        Originally posted by 丹野

Comment

• (Κλασσικά,καθυστερημένη απάντηση)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Ήσασταν πολύ κατατοπιστικοί.

Τελικά κατέληξα σε sticky bow και αποφάσισα να αναβαθμίσω και το crescent falchion γιατί παίζω με μάγο χαρακτήρα και δίνει τρελό μπονους στο magic.

Έβγαλα και το 3-1.Ως τώρα η αγαπημένη μου πίστα στο παιχνίδι.Προκλητικοί εχθροί,φοβερή horror ατμόσφαιρα(όταν ακουγα το τραγούδι μοιρολόι της πρώην αριστοκράτισσας τα κανα πάνω μου)μεγάλη σε διάρκεια,πολλή εξερεύνηση και το κερασάκι στην τούρτα το boss.Πέραν από το ότι μου άρεσε σαν μάχη μου άρεσε και το τι πρέπει να κάνεις για να το νικήσεις οριστικά.

Έσωσα και τον Freke και γούσταρα απίστευτα,επιτέλους άρχισα να παίρνω ισχυρά ξόρκια.Όλοι οι πόντοι που έβαλα στο magic αποδίδουν καρπούς επιτέλους.

Προχώρησα λίγο και στο 4-2,σκότωσα τον πρώτο χάρο και έσωσα και τον saint urbain.Τώρα έχω πρόσβαση ΚΑΙ σε ισχυρά miracles,αυτά είναι!

Εδώ έχω μια ερώτηση.Αφού βγάλω το 4-2 οι χάροι θα κάνουν respawn;Αν ναι,τότε η περιοχή προσφέρεται για τρελό grinding,ο χάρος + οι άνθρωποι σκιά δίνουν τρελά souls.

Eπίσης,δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως λειτουργεί το bonus σε στατιστικά που έχουν κάποια όπλα.Πχ το crescent falchion που έχω δίνει μπονους στο magic.Αυτό τι σημαίνει;Ότι τα μαγικά μου γίνονται πιο ισχυρά;Ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Εδώ έχω μια ερώτηση.Αφού βγάλω το 4-2 οι χάροι θα κάνουν respawn;Αν ναι,τότε η περιοχή προσφέρεται για τρελό grinding,ο χάρος + οι άνθρωποι σκιά δίνουν τρελά souls.
                            Σώπα. Το καλύτερο grinding spot στο παιχνίδι (για αρχή τουλάχιστον).
                            Eπίσης,δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως λειτουργεί το bonus σε στατιστικά που έχουν κάποια όπλα.Πχ το crescent falchion που έχω δίνει μπονους στο magic.Αυτό τι σημαίνει;Ότι τα μαγικά μου γίνονται πιο ισχυρά;Ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά.
                            Όχι, σημαίνει πως το Magic Stat σου επηρεάζει τη δύναμη του όπλου (συγκεκριμένα το Magic Attack του όπλου).

To Kris Blade αυξάνει τη δύναμη των μαγικών σου (όταν το κρατάς στο δεύτερο χέρι).
                            Άντε φτάνεις και στον Maneater σιγά σιγά.
                            Originally posted by 丹野

Comment

• Μόλις τελειώσα το Demon's Souls.Κολοσσιαίο παιχνίδι απ'όλες τις απόψεις.Βέβαια όταν είδα ότι κάνεις reboot μετά το edning κόπηκα μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να τραβήξω όλον τον Γολγοθά απο την αρχή.Σκέφτομαι μήπως κάνω κάνα demek playthrough μόνο και μόνο για να αποκτήσω tendency πιο μαύρο και απο την ψυχή του Σατανά.

Comment

• Οι εχθροί πλέον είναι πολύ πιο δύσκολοι στο 2ο playthrough (αν και το παιχνίδι πιο εύκολο γιατί ξέρεις τι σου γίνεται). Αυτό για το tendency δεν είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να αρχίσεις να σκοτώνεις χαρακτήρες ή να μπαίνεις ως μαύρο φάντασμα και να σκοτώνεις κόσμο (δε ξέρω πόσο ζωντανό είναι το online πλέον).
                                Γράψε και 2 λόγια στο αντίστοιχο θέμα.
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X