Στο new game+ τι αλλάζει πέρα από τη δυσκολία;Άμα καταφέρω να το τελειώσω,να σε έχω στα υπόψιν για multi;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Στο new game πλας ξαναπαίζεις το παιχνίδι από την αρχή και οι εχθροί είναι πολύ πιο δυνατοί αλλά δίνουν πολύ περισσότερα soul.Κρατάς όλα τα όπλα/ξόρκια/levels/στατιστικά και μπορείς να μαζέψεις όσα όπλα/ξόρκια/τρόπαια δεν πήρες στο πρώτο playthrough(δεν είναι εφικτό να πάρεις τα πάντα με μόνο ένα playthrough,χρειάζονται τουλάχιστον 4).Για μουλτι να με υπολογίζεις,θέλω και εγώ να ανταλλάξω κάποια όπλα για να πάρω κάποια τρόπαια και γιατί όχι να κάνω και λίγο φαρμινγκ.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΣτο new game πλας ξαναπαίζεις το παιχνίδι από την αρχή και οι εχθροί είναι πολύ πιο δυνατοί αλλά δίνουν πολύ περισσότερα soul.Κρατάς όλα τα όπλα/ξόρκια/levels/στατιστικά και μπορείς να μαζέψεις όσα όπλα/ξόρκια/τρόπαια δεν πήρες στο πρώτο playthrough(δεν είναι εφικτό να πάρεις τα πάντα με μόνο ένα playthrough,χρειάζονται τουλάχιστον 4).Για μουλτι να με υπολογίζεις,θέλω και εγώ να ανταλλάξω κάποια όπλα για να πάρω κάποια τρόπαια και γιατί όχι να κάνω και λίγο φαρμινγκ.sigpic
Comment
-
actually to platinum ειναι εφικτο να το παρεις και σε τρια playthroughts
η δυσκολια συνεχιζει να αυξανεται οσο το τερματιζεις απο το 2ο και επειτα αλλα με μικροτερους ρυθμους καθε φορα, εχω δει στο youtube εναν τυπα που ητανε στο 50+ playthrought και ητανε πολυ βαρβατηλα οι εχθροι!!!
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postactually to platinum ειναι εφικτο να το παρεις και σε τρια playthroughts
η δυσκολια συνεχιζει να αυξανεται οσο το τερματιζεις απο το 2ο και επειτα αλλα με μικροτερους ρυθμους καθε φορα, εχω δει στο youtube εναν τυπα που ητανε στο 50+ playthrought και ητανε πολυ βαρβατηλα οι εχθροι!!!sigpic
Comment
-
Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα με βλέπω για ragequit.
Φτάνω στον Towering Knight με 4Κ ψυχές με σφάζει.Ξαναξεκινάω ψοφάω στον Blue Eyes Knight,τις χάνω όλες.FUUUUUU!!!
Κάνα σημείο για boosting που να έχετε να προτείνετε τόσο νωρίς υπάρχει ή μπα;
Κωλοπαίχνιδο.Όσο με τσατίζει τόσο με πωρώνει.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΑν συνεχιστεί αυτό το πράγμα με βλέπω για ragequit.
Φτάνω στον Towering Knight με 4Κ ψυχές με σφάζει.Ξαναξεκινάω ψοφάω στον Blue Eyes Knight,τις χάνω όλες.FUUUUUU!!!
Κάνα σημείο για boosting που να έχετε να προτείνετε τόσο νωρίς υπάρχει ή μπα;
Κωλοπαίχνιδο.Όσο με τσατίζει τόσο με πωρώνει.
Εγώ τον νίκησα με την μία, γιατί βοηθούσα μία ψυχή... Άμα γνωρίζεις την στρατηγική, τότε δεν είναι δύσκολο για να τον νικήσεις. -_-
Κι εσύ φαντάζομαι το έκανες ντου μόνος σου.sigpic
Comment
-
Θα σου πως τον έβγαλα εγώ χωρίς να δυσκολευτώ.
Σκότωσε όλους τους στρατιώτες που είναι πάνω στις πολεμίστρες και μετά χτύπα τον με βέλη μέχρι να πεθάνει.Αν είσαι εκεί πάνω το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς είναι οι ακτίνες που θα σου ρίχνει αλλά δεν είναι δύσκολο να τις αποφύγεις.Απλά εφοδιάσου με πολλά βέλη προτού φτάσεις στο μπος.Εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπάς και με ξόρκια αλλά είναι δύσκολο να τον πετύχεις.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Η στρατηγική του Deus είναι κι μία λύση. Αυτό μπορείς να το κάνεις σε λίγα αφεντικά, όπως το 5-1(τον χοντρό που είναι σ' ένα dungeon πριν τον Old Hero) και τον ίδιο τον Old Hero(με την εξαίρεση ότι θέλει ΚΑΙ το Thief Ring προκειμένου να μην σε δει ή σ' ακούσει), αλλά θέλει χρόνος μέχρις να συγχρονίζεις την αποφυγή από τις επιθέσεις μακριάς αποστάσεως και ταυτόχρονα να τους βαράς. Είναι επίσης εύκολο να τους χτυπήσεις, αν αυτοί παραμένουν στις θέσεις τους και δεν κινηθούν, όπως ο Tower Knight.sigpic
Comment
-
Τους στρατιώτες τους έβγαλα κι εγώ.Το θέμα είναι ο Ιππότης.Αλήθεια πόσα βέλη παίζει να χρειαστώ;Και πόσες ψυχές για να τα αγοράσω;Είναι κι αυτό ένα θέμα.Γιατί το κόπο με τα βέλη μου πέρασε από το νου κι εμένα.Τεσπά.Θα τον δοκιμάσω ξανά με melee attacks και βλέπουμε.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Evans View PostAltair, μάζευε δυνάμεις, man eater is waiting for you. Εκεί πραγματικά θα χρειαστείς ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποθέματα ψυχραιμίας για να μην παρατήσεις το παιχνίδι (καταστρέφοντας το μισό δωμάτιο).
sigpic
Comment
-
Έχω βαρεθεί να παίζω τα ίδια σημεία ξανά και κανά ρε γμτ
επισης δεν χρειαζεται να παιξεις τους κοσμους με την σειρα που σου εμφανιζονται
πηγαινε στον 4ο κοσμο και αρχισε να φαρμαρεις souls απο τους σκελετους, σκοτωσε οσους μπορεις στο 4-1 και γυρνα nexus, rise and repeat, αν καταφερεις να φτασεις και 4-2 σε περιμενει ενα ακομα καλυτερο και ποιο ευκολο σημειο για να φαρμαρεις στην αρχη του
Comment
Comment