Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Βασικά ήθελα να το γράψω και πριν,αλλά το ξέχασα.Πιο πολύ με ζόρισαν οι Giant Depraved Ones παρά το boss.Δηλαδή έλεος.Μπήκα λίγο ίντερνετ και όλοι τον παίζουν είτε με βέλη είτε με firestorm.Μόνο εγώ είμαι ο μαζόχας που τον έπαιξε melee;
Πάει και ο Leechmonger.Με τη μία έπεσε.Εύκολος σχετικά.Εύκολος για τα δεδομένα του Demon's Souls τλχ.
Πήγα κοντά,και τον άρχισα στις γρήγορες.
Πάμε για Flamelurker.
Ο Flamelurker μου την είχε σπάσει πιο πριν. Το κόλπο να τον νικήσεις είναι να χτυπήσεις με στρατηγική hit + run με melee attacks. Άστον να σου επιτεθεί, ενώ εσύ θα τον αποφεύγεις, και όταν τον δεις να προσπαθεί να βγάλει την flame aura του, εσύ γύρνα πίσω και βάρα τον την ώρα που θα εξασθενεί η αύρα του! Όταν τον χτυπήσεις με 2-3 χτυπήματα, φύγε απ' εκεί, αλλιώς προστατεύσου με την ασπίδα σου. Αν έχεις το water arrow, τότε χτύπα τον έτσι.
Εγώ ήθελα να το ξαναπαίξω, αλλά έφαγε delete το save οπότε ούτε καν ξανά από το 0 . Δεν έχω και χρόνο για κάτι τέτοιο. Ο straier έχει plat και το πήρε αρκετά πριν από εσένα .
Vaynard τι level είσαι;Όχι τίποτε άλλο,αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις τα όπλα και τα δαχτυλίδια να πάρω τα trophies και να στα ξαναδώσω.
να κατσεις να φτυσεις αιμα οπως ολοι για να τα παρεις πονηρουλι
νομιζω οτι ειμαι γυρω στο τριακοσια κατι σε soul lvl
παντως ναι γινεται να στα δωσει ολα καποιος αλλος και να παρεις τα trophies, εδω σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω και την ευρωπαικη η την ιαπωνικη εκδοση που πιανουνε ως extra trophy list γιατι ψαχνω δικαιολογια να ξαναπαιξω demon's souls
Δε νομίζω να κάνω πάνω από 1,το πολύ 2 playthrough,έχω κι άλλα στην άκρη.Και το δεύτερο αν το κάνω,θα το κάνω για να δω τον άλλο τερματισμό (αλλιώς youtube).
Comment