Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus μην τον ακούς μαζί σε co-op τη βγάλαμε την Doll
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Τελικά την σκότωσα τη doll λίγο προσοχή ήθελε που χθες βράδυ δεν την είχα γιατί κοιμόμουν όρθιος.

Πίσω στο Nexus εμφανίστηκε ένας τύπος που δίνει νέα μαγικά σε αντάλλαγμα τις ψυχές των bosses. Πιο προτείνετε, το soul ray ή το fire spray; Πιο απ'τα δύο αξίζει ώστε να αντικαταστήσω το soul arrow; Έχω magic 10 και μόνο ένα slot για spell και δε με βλέπω να το ανεβάζω σύντομα, προέχουν άλλα stats.

Διάλεξα να συνεχίσω στην 4-2 και πέτυχα φλέβα μου φαίνεται. Ο χάροντας λίγο μετά την έναρξη δίνει 5.5κ ψυχές και πέφτει με 5-6 βέλη.... Έμαθα και το Evacuate και /enable farming mode.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Burai_Fighter View Post
        Deus μην τον ακούς μαζί σε co-op τη βγάλαμε την Doll
        Ναι; Νομίζω ότι πρώτα τη σκότωσα μόνος μου και μετά την παίξαμε μαζί (και ήσουν 100 βήματα πιο μπροστά από εμένα μόνιμα).

Dope farm-αρε τρελά σε εκείνο το σημείο, win απλά.

Comment

• Όχι μαζί τη σκοτώσαμε πρώτη φορά.

Το 4-2 είναι από τα καλύτερα σημεία για farming. Μπορείς να μαζέψεις δεκάδες χιλιάδες souls για πλάκα σε λίγα λεπτά.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Kάτι βασικό, για να ξέρω πόσο farm θα κάνω το χάροντα. Τα επίπεδα που δεν έχω επισκεφτεί ακόμα, γίνονται scale ανάλογα με το soul lvl μου ή μένουν ως έχουν ανεξάρτητα;

Αν ναι! Εκτός του Avarice Ring παίζει κάτι άλλο για περισσότερα souls;
            sigpic

Comment

• Οχι, ανεξάρτητα είναι.

Comment

• Παίζει για περισσότερα souls ένα spell Soul Thirst αν θυμάμαι καλά το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς μαζί με το Ring of Avarice. Ωστόσο η χρήση αυτών στρέφει το CT σου προς black αν δεν κάνω λάθος.

Comment

• Ωραία αφού είναι ανεξάρτητα θα λιώσω εκεί, ήδη έχω μαζέψει 150κ ψυχές.

Τελικά, Soul Ray ή Fire Spray; Eκτός κι αν είναι καλύτερα να κρατήσω τις δαιμονοψυχές για αργότερα.

Τα CT και WT ακόμα δεν τα έχω πολυκαταλάβει αν και διάβασα το post του Evans. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να κάνω αυτά που περιγράφει μπας και το εμπεδώσω πως δουλεύει.

EDIT: Και κατι άλλο που έχω παρατηρήσει. Όταν μπαίνω για πρώτη φορά στο παιχνίδι, βλέπω κανονικά messages και bloodstains των άλλων παιχτών κλπ. Μετά από κάποιο διάστημα συνειδητοποιώ ότι έχουν εξαφανιστεί και επιπλέον ούτε εγώ μπορώ να γράψω μηνύματα, πατώντας select απλά δεν κάνει τίποτα.... Τι συμβαίνει; Αλλάζει μόνο του από online σε offline mode; Κάνω εγώ κάτι συγκεκριμένο που να το προκαλεί αυτό;
                  sigpic

Comment

• Το όλο σύστημα φταίει είσαι online αλλά λόγω κίνησης κτλ κτλ ουσιαστικά είσαι offline... PSN ftw :-/

Fire Spray άστο καλύτερα δε μου χρησίμευσε καθόλου... Soul Ray βοηθά αρκετά. Θα σε συμβούλευα αντί να δώσεις την Soul για fire spray να την κρατήσεις για να φτιάξεις αργότερα το Lava bow... Εγώ ο βλάκας έκανα το fire spray και δεν το χρειάστηκα καθόλου.

Comment

• Ψιλοβλακειούλα αυτό, φτιάχνουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα τα messages αν εξαιρέσω μόνο το σπαστικό "im in trouble please recommend my message", έχω βρει και μερικά πολύ πετυχημένα για το σημείο που γράφτηκαν.
                      sigpic

Comment

• Δυσκόλεψε αρκετά το πράγμα.... Η 2-2 απλά δεν βγαίνει, σε κάποια φάση σκάσανε πάνω μου 2 red phantoms και είδα το χριστό φαντάρο. Δοκίμασα την 4-2 μέχρι το πρώτο fog όλα ρολόι, μετά μόνο αόρατοι με κάτι beams που πελεκάνε συν κάτι άλλους αόρατους με daggers νομίζω, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Άσε που σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται, ούτε 2 λεπτά δεν έχω μείνει online, τίγκα σπάσιμο.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                          Ψιλοβλακειούλα αυτό, φτιάχνουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα τα messages αν εξαιρέσω μόνο το σπαστικό "im in trouble please recommend my message", έχω βρει και μερικά πολύ πετυχημένα για το σημείο που γράφτηκαν.
                          Aυτό το message είναι ό,τι πιο true μπορεί να υπάρξει btw και να το κάνεις αμέσως recommend. Όταν κάνεις recommend ένα μήνυμα που άφησε κάποιος, γεμίζει ενέργεια. Σκέψου τώρα να είσαι ένα βήμα πριν το ψόφο στο μέσω μίας πίστας, να μην έχεις τίποτα πάνω σου, να υπάρχει κίνδυνος μπροστά ή πίσω (για να επιστρέψεις στο archstone) και να χρειάζεσαι health. Αφήνοντας αυτό το μήνυμα μπορεί κάποιος που περνάει από εκείνο το σημείο να σε βοηθήσει με ένα απλό recommend (AKA full health με τη μία). Αρχικά και μένα spam μου φαινόταν, όταν όμως συνειδητοποίησα τα παραπάνω άλλαξα γνώμη .

Για τα tendencies νομίζω δε θα βρεις κάτι περισσότερο αναλυτικό όσο αυτό που έγραψα, δεδομένου ότι καλύπτω πλήρως το θέμα (ψώνιο ). Διάβασε ξανά το post τώρα που το έχεις προχωρήσει και θα καταλάβεις νομίζω .

Comment

• Οκ τρίτο post στη σειρά, αλλά τι να κάνουμε....

Πάνω που με τσάντισε όσο δε πάει το παιχνίδι, άλλο τόσο ανέβηκε στα μάτια μου εν ριπή οφθαλμού. Λέω δεν κάνω use το Blue eyes stone να δω τι παίζει.... Καπάκια μπήκα group με άλλους δύο και βγάλαμε για πλάκα την 4-2!! Δεν πήρα τη demon soul του boss όμως, απ'όσο κατάλαβα πρέπει να είμαι body form και να κάνω εγώ τα invites. Το καλύτερο όμως ήταν που, ενώ είχα πάρει το σώμα μου πίσω, πάω ξανά στην 4-2 να την ξανακάνω, και απ'το πουθενά σκάει alert ότι ένας phantom έκανε ντου στο realm μου! Τον σφάζω, και καπάκια σκάει κι άλλος!!! Τον σφάζω κι αυτόν!
                            ΠΕΒΕΠΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! Μου φαίνεται βρήκα τι θα κάνω στο game

edit: ωπ, σωστός ο Evans, δεν ήξερα ότι γεμίζεις HP στα recommends! Μα τη μαλακία, να με έχει offline σχεδόν όλη τη μέρα! Online σπέρνει η φάση!
                            sigpic

Comment

• Πάνω που με τσάντισε όσο δε πάει το παιχνίδι, άλλο τόσο ανέβηκε στα μάτια μου εν ριπή οφθαλμού.
                              ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΑΥΤΟ!!!! Σε ταπεινώνει ασταμάτητα το παιχνίδι και γουστάρεις όλο και περισσότερο!!!!!!!

Εγώ δεν έπαιξα καθόλου PVP, δε μου αρέσει ιδιαίτερα σα λογική, αλλά υπάρχει η δυνατότητα και είναι φυσικά τέλειο. Καλά dope δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ με έχεις πωρώσει. Και το καλύτερο είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρει σειρά και ο azrael και όλα αυτά θα επαναληφθούν ακόμα μία φορά, τότε όμως θα είσαι και εσύ στην ομάδα αυτών που το τερμάτισαν και δίνουν συμβουλές .

Και τώρα απάντα μου με ειλικρίνεια: δεν είσαι ευτυχισμένος που έχεις PS3 ;

Comment

• Ώπα κάτσε.... Σκότωσα 2 red φαντομάδες και το CT έγινε φωτεινό. Μπουκάρω στην 4-1 και εμφανίστηκε από το πουθενά ένας npc που δεν ήταν πριν εκεί... Toυ μίλησα και μου ζήτησε να του βρω το σπαθί Makoto. Δηλαδή ανάλογα που είναι το CT μου ανοίγει και optional content;
                                sigpic

Comment

Working...
                                X