Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Wow και γαμω φαινεται.Καλα το πατε με τα posts.Συνεχιστε ετσι.;)
    Ground_Zero:

    Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

    Comment


    • #47
      Πάει και το 2-2. Το κακό με μένα είναι ότι χάνω αρκετά souls... Μόλις έχασα 13k souls και πρέπει να φαρμάρω πάλι. Τέλος πάντων, ώρες ώρες με κουράζει το ότι πρέπει να κάνω τις ίδιες διαδρομές ξανά και ξανά.

      Εγώ το boss του 2-2 το βρήκα σχετικά δύσκολο, από την άποψη οτι έπρεπε να προσέχεις τις επιθέσεις του. Χωρίς shield δεν την πάλεψα (τον προσπάθησα 4 φορές). Τις 3 πρώτες έχασα γιατί αντικαταστούσα το shield με το wooden catalyst και έριχνα μαγικά. Την 4η φορά έβαλα στο R το catalyst και στο L shield και τον έβγαλα αρκετά άνετα. Αν είχα και ασπίδα με καλό fire resistance θα τον έβγαζα σχεδόν παρθένα.

      Πιστεύω ότι ο red eyes δεν είναι καλό farming σημείο. Παίρνει πολύ ώρα για να φτάσεις εκεί και συνολικά (αν σκοτώνεις εχθρούς στην πορεία) κερδίζεις 3000 souls. Σκέφτομαι να υιοθετήσω άλλη στρατηγική για αυτή τη δουλειά, συγκεκριμένα πριν το demon του 2-2 υπάρχουν 6 σκουλίκια, 1200 souls όλα μαζί και η διαδικασία κρατάει δύο λεπτά, αφού και πεθαίνουν με ένα soul arrow στο κεφάλι (ή 2 στο σώμα) και υπάρχει ακριβώς δίπλα το archstone.

      Συνολικά το 2-2 πολύ ωραία περιοχή με αρκετά μυστικά. Το ίδιο και το 2-1. Το παιχνίδι συνεχίζει να με εκπλήσει με την ποικιλία του. Αγόρασα και νέες πανοπλίες από τον πωλητή του 1-2.

      Burai στα στατιστικά τι πολιτική ακολουθείς; Εγώ ανεβάζω λίγο από όλα (μόνο faith αφήνω πίσω γιατί δεν έχω talisman ακόμα). Σκέφτηκα ότι είναι το πρώτο μου playthrough και καλό είναι να έχω μία γενική εικόνα του τι παίζει με όλα όσα έχει να μου προσφέρει το παιχνίδι. Είμαι soul level 35-37, δε θυμάμαι ακριβώς.

      Comment


      • #48
        Wow... Δεν το περίμενα να σε δυσκολέψει. Βέβαια δεν ξέρω και τι spell χρησιμοποιείς. Εμένα η στρατηγική μου ήταν να χρησιμοποιώ water shield στον εαυτό μου, fire resistance ring και επίθεση με soul arrow. Φυσικά αρκετό evade και ενίοτε άμυνα. Βέβαια ήμουν σε body form τόσο στην 2-1 όσο και στη 2-2( τις έβγαλα both με το πρώτο runthrough, δεν ξέρω μου φάνηκαν πολύ εύκολες) οπότε δεν είχα ανησυχία για χρήση του Cling Ring( είχα στο ένα ring slot το Thief ή το Fragrant και στο άλλο το Fire Resistance)

        Δεν ξέρω εμένα το σημείο με τον Red Eye με βόλευε πάρα πολύ- μου αρέσει αρκετά και το battle system so... Πλέον farming κάνω στην 4-1 θεωρώ πως είναι αρκετά πιο εύκολο και γρήγορο σαν διαδικασία.

        Σιγά σιγά θα τελειώσω και το 2-3 και 3-1 ελπίζω. Προς το παρόν είμαι στο Tower of Latria. Στο ξαναλέω όποτε σε δυσκολεύει κάτι πες μου για co-op( αρκεί βέβαια να είναι ένας από τους δυο μας σε body form), δε θα χάσεις τίποτα. Ίσα ίσα που θα το απολαύσουμε περισσότερο. Βέβαια στην παρούσα φάση είμαστε στις ίδιες stages. Για τα souls πραγματικά μην αγχώνεσαι καθόλου. Ένα καλό co-op session να κάνεις και έχεις πάρει πάρα πολλά. Εγώ σε ένα είχα βγάλει 12k souls

        Στα στατιστικά είμαι all arounder εκτός από luck. Βασικά δίνω βάση σε str, endurance, dexterity αλλά δεν παραμελώ και τα intelligence, faith, magic, vitality. Βέβαια μου αρέσει πολύ η διαδικασία του lvl up και έχω διαθέσει αρκετές ώρες( είμαι στις 20 ώρες πλεον) μιας και εχω βάλει στόχο να φορέσω καλή πανοπλία με εύκινησία- κοινώς εύκολο evade. Προς το παρόν αποφάσισα να μη φοράω το chest piece από plate mail και να βάζω τα plate gauntles και leggings.

        Θα σε συμβούλευα να κάνεις μια βόλτα από την 4-1 για να πάρεις κάποια πολύ χρήσιμα αντικείμενα( πχ το Talisman of God, Compound Longbow etc)

        ΕDIT:
        Ορίστε τα stats

        Vitality 15
        Intelligence 15
        Endurance 19
        Strength 19
        Dexterity 17
        Magic 14
        Faith 14
        Luck 7

        EDIT 2:
        Άλλο καλό farming σημείο είναι στην 1-3 οι δύο Blue Eye Knight. Το χρησιμοποιήσα κανά δυο φορές αλλά μπααα. 800 κάτι souls. Στον Red Eye εδώ και 5lvls πάντως έφτανα σε 2λεπτά max.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

        Comment


        • #49
          Βασικά δεν κατάλαβα πώς ακριβώς λειτουργεί το co-op και γενικά τι κερδίζεις, για αυτό δε με βλέπεις και τόσο ενθουσιασμένο . Με ιντριγκάρει πολύ περισσότερο η ιδέα του να προσπαθείς να επιβιώσεις μόνος σου, παρά να παίζεις με κάποιον άλλον. Πήγα να το δοκιμάσω σήμερα για να σφάξω τον flamelurker αλλά ο άλλος πέρασε την ομίχλη και εγώ όχι, οπότε κάπου είπα να την παλέψω μόνος μου.

          Το water shield δεν το σκέφτηκα, καλή ιδέα. Εγώ είχα fire resistance ring (όπως λέγεται τέλος πάντων) και ασπίδα. Αρχικά έπαιζα λίγο πιο χύμα, προσπαθούσα να κάνω dodge και να βαράω με soul arrow. Μετά σου είπα, ασπίδα για άμυνα και αντεπίθεση με soul arrow και θεραπευόμουν όποτε είχα ανάγκη.

          Οι φορές που έχασα τόσο στο 2-1 όσο και στο 2-2 ήταν από απροσεξία, έκανα ντου και δεν πρόσεχα. Πρώτη φορά που έπαιξα 2-2 έφτασα ως το πρώτο σκουλίκι που από κοντά σε σκοτώνει με ένα χτύπημα. Δεύτερη φορά έφτασα μέχρι τα mines (που υπάρχει η λάβα) και το έκλεισα γιατί κουράστηκα, ενώ σήμερα έφτασα μέχρι τον demon όπου και εχασα (από τον demon). Όπως είπα και νωρίτερα, δεν είναι τόσο δύσκολο πλέον, γιατί είσαι αρκετά πιο έμπειρος από ότι όταν το πρωτοέπαιζες. Με την καμία όμως δε θα το έλεγα εύκολο, αν δεν υπήρχαν τα μηνύματα των παιχτών ή αν παίζαμε λίγο πιο απρόσεχτα, θα πεθαίναμε και πολύ περισσότερο.

          Τέλος πάντων, 4-1 δεν μπαίνω ακόμα, όταν φτάσω εκεί και δω τι υπάρχει θα σου πω. Προς το παρόν θα κοιτάξω να μαζέψω 13k souls για να βγάλω τα σπασμένα. Γρήγορα θα γίνει λογικά η όλη διαδικασία, ίσως να μην είναι και απαραίτητο βασικά.

          BTW έδιωξα το spike shield που είχα αρχικά. Καλό, αλλά δεν μπορείς να κάνεις parry. Κατέληξα κι εγώ με το knight shield που την ανέβασα 2 levels.

          Comment


          • #50
            Imo μεγάλη υπόθεση είναι το co-op, ειδικά με friend. Προτιμώ βέβαια να με κάνουν summon παρά να κάνω εγώ όταν είμαι σε body form για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Πολύ καλό σημείο είναι στην Armored Spider( η οπως αλλιώς λέγεται) στο 2-1. Bάζεις ένα soul sign λίγο πριν τη μάχη, σε κάνουν summon νικάς το ήδη εύκολο boss( ή και στον flamelurker αν και δεν το έχω δοκιμάσει για co-op) και voila! Αρκετά souls για leveling και το body πίσω.

            Ταπεινή μου άποψη είναι πως αν κανονίσουμε για multi θα το διασκεδάσεις, διαφορετικά προσπάθησε να σε κάνουν summon σε κάποια από τις stages που καθάρισες. Για 10-20 λεπτά playtime θα πάρεις περισσότερα από ότι μόνος σου- τουλάχιστον τόσο νωρίς που είμαστε στο game.

            Btw μην μπαίνεις στη λογική πως πρέπει να δεις τα stages με κάποια σειρά. Τα 3-1, 4-1 είναι σχετικά έυκολα σαν stages. Μπαίνεις- φυσικά σαν πρώτη προσπάθεια φροντίζεις να έχεις ελάχιστα souls για να μη σου στοιχισει πιθανή ήττα- καθαρίζεις δυο τρεις και αν δε σου αρέσει, " γεια σας!". Κατά λάθος χρησιμοποίησα δύο stones of ephemeral eyes και αναστήθηκα αλλά δεν κάθισα να σκασω. Από ότι έμαθα μέχρι και αυτά τα κάνεις farming, αργότερα
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

            Comment


            • #51
              (wow μόλις έγινε σεισμός)

              Δεν ξέρω ρε συ, καταφέρνεις να μείνεις πολύ καιρό σε body form, εγώ είμαι σχεδόν μόνιμα σε soul. Και τώρα που μόλις πήρα το σώμα μου πάλι κατάφερα να χάσω, είμαι αρκετά απρόσεχτος ώρες ώρες. Τέλος πάντων, θα κάνω αυτό που μου είπες για δοκιμή, θα πάω έξω από την spider κάτι και θα περιμένω, κυρίως για να δω πώς είναι.

              Επίσης, γιατί με co-op παίρνεις περισσότερα souls; Τι διαφορά έχει;

              Comment


              • #52
                Βασικά παίρνεις τα souls από τη νικη στο boss+ souls από το rating του παίκτη. Αν από την άλλη σε κάνει summon πχ στην 2-1 και παίξετε μαζί για κανά 10λεπτο και σε διώξει γιατί θέλει να συνεχίσει μόνος του, σε βαθμολογεί και κρατάς έναν αριθμό souls ανάλογο με το rating( προσωπικά σε 3 sessions έχω 100% S, υπάρχει γενικά γενναιοδωρία)

                LOL σιγά τη διάρκεια που είχα το body μου xD Σε 2 lvls έμεινα σε body form μετά το έχασα με τον πιο άκυρο και απρόσεκτό τρόπο στην 4-1-( πάνω σε evade έπεσα στο γκρεμό) Δεν παίζει ρόλο το αν έχεις το σώμα μιας και με συμμετοχή σε boss fight( co-op) ανά πάσα στιγμη το αποκτάς.

                Το soul form imo είναι καλύτερο γιατί μπορείς να αιφνιδιάζεις πιο εύκολα και τους εχθρούς με το thief ring και το cloak.

                EDIT:
                Το καλύτερο πάντως είναι να περιμένεις κοντά σε boss fight. ;)
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • #53
                  Χμ, μου φαίνεται πως οι κονσόλες βρήκαν το Diablo τους. Περιμένω reviews!
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment


                  • #54
                    Μπα titus, εδώ μιλάμε για ένα παιχνίδι με πάρα πολύ βάθος, τεχνικό battle system, εναλλακτικές διαδρομές σε κάποιους χάρτες, events που αποκαλύπτονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες, κρυφά side quests, όπλα και πανοπλίες ίδιου τύπου με ιδιαιτερότητες που αλλάζουν αρκετά τον τρόπο παιξίματος και ένα online αρκετά διαδραστικό. ΟΚ δεν κάνω σύγκριση μεταξύ των δύο, απλώς μιλάμε για ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού. Το Demon's Souls με τίποτα δε θα το έλεγες hack n slash.

                    Review θα υπάρξει πάντως, προσωπικά όταν το τελειώσω θα γράψω δύο λόγια.

                    Comment


                    • #55
                      7 τα multi sessions αισίως. Έπαιξα μία ακόμη φορά στην Spider και μία στον Flamelurker( άλλη μια στο 3-2 αλλά τα παληκάρια ήταν ελεεινοί και έκανα quit). Τον καημένο τον Flamelurker. Όσο τέλεια είσοδο έκανε- ωραίo cut scene btw- άλλο τόσο εύκολα έπεσε. 3 spellcasters τον διαλύσαμε σε 3λεπτά. 22k souls μιας και είπα να περάσω μόνος όλη την 2-2 και σκότωνα και τις καμπιες. Ανέβηκα 43 και βηματίζω προς τον Πύργο της Λάτρια με μεγαλύτερη σιγουριά.

                      EDIT:

                      Τέλος και το 3-1. Πάρα πολύ spooky stage, βήμα βήμα πήγαινα. Δεν προσφέρεται για τρέξιμο μιας και σε κάποια σημεία παραμονεύουν επίκινδυνα κενά. Το boss ήταν ένα από τα αγαπημένα μου γενικά, σαν στρατηγική, σχεδιασμό... Άψογο. Μου έφερε στο μυαλό κάτι από Zelda. Έφτασα αισίως τα 45lvls αλλά δεν άντεχα και για το 2-3 ή το 3-2. Σήμερα πάλι
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                      Comment


                      • #56
                        Σήμερα έχει server maintenance. Επίσημη απάντηση από Atlus- Sony( η sony βοήθησε για το στήσιμο των servers) δεν υπάρχει για τα πολλά προβλήματα. Τα οποία ωστόσο λέγεται πως οφείλονται στον τεράστιο αριθμό χρηστών που ασχολούνται με το game.

                        Η Atlus ανακοίνωσε πως διέθεσε κι άλλα κομμάτια της απλής έκδοσης μιας και η deluxe έχει επίσημα εξαντληθεί και σταματά η παραγωγή της.


                        Στο ημερολόγιο μου, τώρα Είχαμε μια αποτυχημένη προσπάθεια με τον Evans για co-op( λογικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα μετά το maintenance, σταυρώνουμε δάχτυλα κτλ ) και έπαιξα και ενάντια σε δύο black phantoms ενώ ήθελα να κάνω co-op. Μεγάλη ανοησία το όλο ειδικά λόγω του lag ... Έπαιξα με ένα άτομο που παίζει να είχε 50 full moon με αποτέλεσμα όταν έμενε μια ρανίδα ενέργειας να κάνει back off και use health item. Το άσχημο ήταν πως λόγω του lag δεν τον προλάβαινα μιας και η κίνηση ήταν σπαστή. Έκανα quit γιατί μετά από 15 λεπτά pvp δεν άντεχα το ίδιο σκηνικό. Επίσης εκεί που έψαχνα το sign του evans για 2γ φορά ήρθε ένα black από το πουθενά και με έσφαξε μιας και δεν είχα όρεξη καν να αγωνιστώ- talk about boredom. Καλύτερα soul form εν τέλει. Δε δοκίμασα βέβαια και το hidden soul spell. Το καλό βέβαια είναι πως αν έχεις allies σαν blue phantoms δυσχεραίνεις πολύ το έργο του αντιπάλου black phantom. Τέλος πάντων, το θέμα είναι το ελεεινό lag, για το οποίο φταίνε και οι servers και ειδικα σε pvp χαλάει την όλη εμπειρία imo. Ελπίζω με το σημερινό maintenance να βελτιωθεί γιατί πάρα πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • #57
                          Εγώ είμαι ένα βήμα πριν το ολοκληρωτικό ξενέρωμα, το leveling με coop είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ χωρίς co-op είναι βαρετό. Πέρασαν οι εποχές που παιζαμε 100 φορές το ίδιο σημείο για να μαζέψουμε exp. Πλέον θέλω τουλάχιστον 15 λεπτά για να μαζέψω τα απαραίτητα souls για 1 level. Αν δε διορθωθούν τα προβλήματα δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα το παίζω, ίσως και το παρατήσω αρκετά άμεσα.

                          Είμαι τόσο απόλυτος γιατί πέραν του leveling, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις εύκολα χωρίς online. Για παράδειγμα, αν είσαι σε body form και σφάζεις black phantoms παίρνεις +40% στο CT. Με λίγη δουλειά μπορείς να φτάσεις το 90%, στο οποίο ξεκλειδώνονται πόσα πράγματα. Από την άλλη με ephemeral eyes (πώς λέγεται) μπορείς να ρίχνεις γρήγορα το WT ενός κόσμου στο -90% (πεθαίνεις, αναστένεσαι κτλ), ενώ μπορείς εύκολα να το ανεβάσεις ξανά στο +90% σκοτώνοντας black phantoms.

                          Τέλος πάντων, αν δεν μπορείς να παίξεις με άλλους το παιχνίδι χάνει πάρα πολύ, δεν το καταλάβαινα πριν αλλά τώρα το βλέπω και με ενοχλεί απίστευτα πολύ που μου βγάζει μόνιμα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...

                          Comment


                          • #58
                            Έπαιξα άλλα τρία multi στον Flamelurker και στη 2-2. Kλασικό σημείο για εύκολα souls και αρκετά εύκολο σαν boss. Θα προσπαθήσω και στην 3-1 αλλά imo χάνει σαν μάχη σε multi μιας και καλό είναι να την παίξει single καποιος μιας και έχει πολύ ωραία στρατηγική.

                            Πέρασα και την 2-3 της οποιας το boss αν και εντυπωσιακότατο παίζει να ήταν ό,τι πιο εύκολο έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. 49 level πλέον και συνεχίζω στην 3-2. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, συνέχεια της 3-1 αλλά τη σταμάτησα για να δω τι παίζει με τον Yurt μιας και θέλω την τέλεια πανοπλία του
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                            Comment


                            • #59
                              Aν ξαναπείς ότι έπαιξες multi θα ζητήσω να γίνεις ban :xp: .

                              Comment


                              • #60
                                Σε κανά 20ήμερο θα γίνω self ban
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X