Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Mόλις ξεπάστρεψα τον Red Eye Knight με τον πιο αντρικό τρόπο xD Πλησίαζα sneaky( με το Thief Ring) και του έριχνα ένα Soul Arrow. Του έριξα αλλά 3-4 και άντε γεια!! 2000 souls mine, mine, mine Πρέπει να πάρω τα arrows να διαλύσω ένα ακόμη ηλίθιο πλάσμα( εκδίκηση που με έκανε burger!!) στο 1-2.

    Ήμουν σίγουρος πως θα σου άρεσε. Gratz για τον Phalanx, πάρε και την blue soul stone και είμαστε έτοιμοι για co-op.:friends:

    Ευτυχώς αν αποσυνδεθείς από το PSN το παιχνίδι κρατάει ακριβώς τη θέση σου στο χώρο και δε χρειάζεται να σφάξεις πάλι εχθρούς από την αρχή και να μαζέψεις souls.
    Επιτέλους ένα save system της προκοπής. Κι εγώ όταν είχα αποσυνδεθεί( disconnect από net) και έκλεισε το game- σκέφτηκα πως πήγαν χαμένα τα souls, drops etc. Ευτυχώς έκανα λάθος, συνέχισα ακριβώς απο το σημείο που ήμουν.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

    Comment


    • #32
      Αν έχανα τα πάντα παίζει να πουλούσα με τη μία το παιχνίδι. Ευτυχώς δε συνέβη κάτι τέτοιο.

      Είσαι αρκετά πιο μπροστά από εμένα mate και με κάνεις να θέλω να παίξω 10 ώρες σερί . Γιατί κανόνισα έξοδο γαμώτο και γιατί έχω αύριο σχολή. Snif. Όταν γυρίσω αύριο θα λιώσω όπως πρέπει!!!!

      Comment


      • #33


        Aν συνέβαινε αυτό που λες θα το είχα παρατήσει νωρίτερα. Άλλωστε θα ήταν σαν το Baroque το οποίο είναι πραγματικά απάλευτο( roguelike, ξεroguelike μόνο η anime εισαγωγή του μετράει το υπόλοιπο μου φάνηκε σαν φάρσα...)

        Γελάω γιατί πραγματικά τα ίδια με σένα σκεφτόμουν κι εγώ... Άλλωστε η αρχική μου απογοήτευση και το frustration φαίνονται στο πρώτο μου post. Εγώ λέω να μπω και να λιώσω το βράδυ όπως πρέπει. Σου δίνει, imo, ένα υπέροχο αίσθημα ικανοποίησης να βλέπεις πώς κάνεις πρόοδο, έστω με μικρά βήματα. Πλέον η 1-1 είναι walk in the park και τη χρησιμοποιώ για farming. Θα το δεις κι εσύ. Θα ανταλλάσσουμε και στρατηγικές σιγά σιγά. Να δω μήπως καταφέρω και το στόχο μου. Aν τα καταφέρω θα βάλω και φωτο.

        Δοκίμασα και τη 2-1 από περιέργεια και πραγματικά είναι βγαλμένη από Silent Hill. Δεν είδα και πολλά( dead στα πρώτα 2-3 δωμάτια xD) αλλά ήμουν τρομοκρατημένος.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

        Comment


        • #34
          Σταματήστε να με πορώνεται ρε,θέλω να το αργήσω κάνα 3μηνο ακόμα το ps3


          Comment


          • #35
            Α ρε μικρέ, με πρόλαβες με τη φωτογραφία . Δεν πειράζει, ξεκίνησες δυναμικά, αύριο λογικά θα δείτε και δικιά μου :xp: .

            Βurai σιγά σιγά, είσαι αρκετά πιο μπροστά από εμένα. Να δω πότε θα σε φτάσω ώστε να μιλάμε για τα ίδια πράγματα . Βάζω τώρα να παίξω .

            Comment


            • #36
              The Dragon has fallen. 170κάτι βέλη μετά. 7000 souls!:yupi:
              Πάω να τα ξοδέψω στο Nexus μην τα χάσω και πάθω κανά έμφραγμα. Επιτέλους άδειασε και η γέφυρα στο 1-2 από την $%#$^ σαύρα.


              ΕDIT:

              Χθες ξενύχτησα και δεν το κατάλαβα. Το ρολόι έδειχνε 5 όταν έπεσε το boss της 1-2( υπέροχη μάχη btw) Συνεχίζω ακάθεκτος με άγχος για τη δυσκολία του τίτλου στη συνέχεια. Δυστυχώς δεν έχω αρκετό endurance για full plate mail set οπότε φορώ αναγκαστικά μόνο το chest piece μαζί με μια knight shield. Όταν ξεπεράσεις το μισό του equip burden( έχω 44 οπότε δε θέλω να ξεπεράσω το 22) τότε το pad δονείται στο roll και ο χαρακτήρας είναι λίγο πιο αργοκίνητος. Προσοχή στη λεπτομέρεια, κάθε stat παίζει πραγματικά κάποιο ρόλο και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Θα μπορούσα να παίξω κι έτσι αλλα προτιμώ ο χαρακτήρας μου να είναι ευκίνητος.

              Aγόρασα το Healing miracle αλλά δυστυχώς δεν έχω ανεβάσει αρκετά το Faith ώστε να μπορώ να το θυμάμαι...
              Evans σήμερα είδα πάλι το μνμ σου στο PSN. Ο τύπος που πουλάει miracles( Disciple of God) είναι απέναντι από την κοπέλα που κάθεται δίπλα στον blacksmith. Κοίταξε λίγο καλύτερα στο Nexus δεν παίζει να μην τον βρεις.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

              Comment


              • #37
                Level 31. Τελείωσα το 2-1 το οποίο μου φάνηκε αρκετά εύκολο σε σχέση με 1-1 και 1-2. Το τελείωσα σε body form με 2 playthroughs( βγήκα για να κάνω ένα lvl up καλού κακού) Και το boss μου φάνηκε αρκετά βατό. Στο 2-1 αργότερα έγινα summon σαν soul form( πέθανα πάλι από βλακεία μου) στο boss. Το πρώτο μου co-op session με αγνωστους. Του δώσαμε και κατάλαβε πήρα και κάμποσα souls και το σώμα μου πίσω. Άψογα.

                Νομίζω πως αν κάποιος είναι σε body form το καλύτερο που έχει να κάνει σε boss fight είναι να κάνει summon για co-op. Εvans αρχηγέ αν πας σε boss του 1-2 ή στο 2-1 πες μου να σε περιμένω να με κάνεις summon να το δούμε και λίγο το co-op( καλά αν θες και σε ολόκληρη τη stage)

                God i love this game( όχι το NBA ρε )
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • #38
                  Εγώ επιτέλους κατάφερα να μπω στο κλίμα. Τελείωσα 1-2 (λολ), έσφαξα και δρακάκι, πήρα και το loot που υπήρχε κάτω από τους δράκους και είμαι jet, ορμάω σε 1-3. Ο OStrava παραδόξως δε μου ψόφησε, άντε να δούμε μέχρι πότε θα τον κρατήσω ζωντανό. Ηλίθιος NPC.

                  Να σημειωθεί ότι αν πας να σφάξεις το δράκο στο 1-1, όταν η ενέργειά του φτάσει το 1/3 θα την κοπανήσει και δε θα εμφανιστεί ξανά στην πλαγιά που κάθονταν, οπότε μπορείς εύκολα να loot-άρεις. Ο άλλος δράκος δεν ξέρω αν ψοφάει ή όχι, εγώ πήρα το δαχτυλίδι που βρισκόταν κάτω από την ουρά του, αλλά με ισοπέδωσε.

                  Έφτασα και το 25 Soul Level και άρχισα να εξοπλίζομαι λίγο πιο αξιοπρεπώς.

                  Τέλειο; Ναι :xp: .

                  Comment


                  • #39
                    To 1-3 νομίζω πρέπει να το αφήσεις για αργότερα. Ρίξε καμμιά ματιά και στο guide μην παιχτεί τπτ με side quests. Αν και έχω την υπονοια πως δεν μπορείς να προχωρήσεις πολύ στο 1-3 στην παρούσα φάση, μόνο να κάνεις farming τους Blue Eye Knights- εγώ ακόμη και τώρα που είμαι 32 lvl προτιμώ τον Red Eye.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                    Comment


                    • #40
                      Βασικά για να μπεις στο 1-3 πρέπει να πας και να σφάξεις κάποιον άλλο demon, οπότε το αφήνω. Δεν ξέρω τι παίζει εκεί μέσα, στο 2-1 πήγα αλλά έχασα από βλακεία και το έκλεισα. Παίζω πολύ ρε γμτ, είναι εθιστικό .

                      Comment


                      • #41
                        Ψήνομαι για friends co-op. Απλά στην παρούσα φάση είμαι σε body form και δεν μπορώ να γίνω summon. Αν πεθάνω( μου αρέσει το αν ) το βράδυ να συνεννοηθούμε να με κάνεις summon να σε βοηθήσω στην 2-1.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • #42
                          Έχω εξερευνήσει μεγάλο μέρος του 2-2, λογικά πλησιάζω στο τέλος του. Δεξιά του μεγάλου ασανσέρ (αφού κατέβεις) υπάρχει μία φωλιά με crystal lizards, χαμός μιλάμε. Δεν ξέρω αν έχεις καταφέρεις να σφάξεις μερικές, το μαγικό cloak βοηθάει πάρα πολύ πάντως. Με thief ring, cloak και βηματίζοντας αργά προς μία, κατάφερα να φτάσω δίπλα της και να την αρχίσω χωρίς καν να προλάβει να κουνηθεί. Από ότι κατάλαβα πάντως, οι lizards των τελευταίων πιστών έχουν σπάνια αντικείμενα, ενώ αυτές όλων των υπόλοιπων βοηθάνε για εύκολο και γρήγορο farming. Οπότε πάμε σχετικά χαλαρά και στις κρίσιμες περιπτώσεις δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή.

                          Είμαι στις 14 ώρες και το παιχνίδι πλέον έχει μπει σε ένα δρόμο. Οι πρώτες 5 ώρες ήταν σκέτη απελπισία, δεν ήξερες που σου παν τα τέσσερα, έχανες σε κάθε βήμα και γενικά δεν την πάλευες με την καμία. Πλέον έχεις μία ιδέα του τι παίζει και μπορείς να είσαι πιο σίγουρος για τις κινήσεις σου. Να σημειωθεί ότι το 2-1 το πέρασα αρκετά εύκολα, ενώ το 2-2, αν και αρκετά δύσκολο, το παίζω πολύ καλά (έχασα 4-5 φορές, αλλά οι 2 ήταν από καθαρή βλακεία ενώ θα μπορούσα να είχα αποφύγει σίγουρα μία ακόμα). Όσο παίζεις γίνεται και καλύτερο. Σιγά σιγά θα μαζέψω souls και για καλύτερες πανοπλίες, γιατί είμαι με τα ρούχα του 1-1 ακόμα (αγόρασα και ένα κράνος βέβαια).

                          Comment


                          • #43
                            Καλά αυτό πότε κυκλοφόρησε;
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment


                            • #44
                              Στην Αμερική πριν από 4-5 μέρες, Ασία έχει κανά δυο μήνες.

                              Comment


                              • #45
                                Εγώ έχω τελειώσει και το 2-2 και μου φάνηκε αρκετά εύκολο- όπως και το 2-1. Ειδικά τα bosses ήταν evade, attack, repeat. Σκότωσα αρκετές crystal lizards αλλά όντως δίνουν materials για weapon upgrading στην παρούσα φάση. Έπαιξα και άλλα δυο co-op. Στο πρώτο με δύο άλλους οι οποίοι κυριολεκτικά δεν ήξεραν που πατούσαν με αποτέλεσμα να φουντάρουν σε ένα γκρεμό στο 2-2 και το δεύτερο με ένα άλλο παιδί( hunter class λογικά) όπου φτάσαμε λίγο πριν το boss και διέκοψε τη σύνδεση- αν και με έκανε rate με S και πήρα και αρκετά souls. Πήρα εκδίκηση και από το boss του tutorial, το οποίο πλέον ήταν αρκετά πιο εύκολο. Soul lvl 40 and going...

                                Δοκίμασα την 4-1 και λογικά θα ξεκινήσω κανονικά κάποια στιγμή το 3-1. Btw έχω το enchant για τα weapons και ο Red Eye Knight είναι πλέον μια πολύ απλή διαδικασία.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X