Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γενικά τα bosses στον πέμπτο κόσμο είναι τα πιο εύκολα.Η δυσκολία σε αυτόν τον κόσμο είναι η περιήγηση που είναι σκέτος εφιάλτης.

Καλά το πας πάντως.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

• Βασικά ήθελα να το γράψω και πριν,αλλά το ξέχασα.Πιο πολύ με ζόρισαν οι Giant Depraved Ones παρά το boss.Δηλαδή έλεος.Μπήκα λίγο ίντερνετ και όλοι τον παίζουν είτε με βέλη είτε με firestorm.Μόνο εγώ είμαι ο μαζόχας που τον έπαιξε melee;
      Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
        Πάει και ο Leechmonger.Με τη μία έπεσε.Εύκολος σχετικά.Εύκολος για τα δεδομένα του Demon's Souls τλχ.
        Πήγα κοντά,και τον άρχισα στις γρήγορες.
        Πάμε για Flamelurker.
        Ο Flamelurker μου την είχε σπάσει πιο πριν. Το κόλπο να τον νικήσεις είναι να χτυπήσεις με στρατηγική hit + run με melee attacks. Άστον να σου επιτεθεί, ενώ εσύ θα τον αποφεύγεις, και όταν τον δεις να προσπαθεί να βγάλει την flame aura του, εσύ γύρνα πίσω και βάρα τον την ώρα που θα εξασθενεί η αύρα του! Όταν τον χτυπήσεις με 2-3 χτυπήματα, φύγε απ' εκεί, αλλιώς προστατεύσου με την ασπίδα σου. Αν έχεις το water arrow, τότε χτύπα τον έτσι.
        sigpic

Comment

• Thanks ρε συ,αλλά δε θέλω tips.Α και το βασικό.Δεν παίζω με βέλη.Τα σιχαίνομαι.
          Carpe diem

Comment

• 0 hits έφαγα σε αυτό το boss, bows rox .

Comment

• Originally posted by Evans View Post
              0 hits έφαγα σε αυτό το boss, bows rox .
              εγω παλι εφαγα 0 hits σε ολα τα bosses, ΒΕΑΤ that!! (buggies ftw!!!)

τελικα το platinum το κυνηγησε κανεις αλλος η το τελειωσατε μια φορα και το παρατησατε?

altair καλα τα πας χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα ε? μπραβο δε στο χα ουτε εγω

Comment

• Εγώ ήθελα να το ξαναπαίξω, αλλά έφαγε delete το save οπότε ούτε καν ξανά από το 0 . Δεν έχω και χρόνο για κάτι τέτοιο. Ο straier έχει plat και το πήρε αρκετά πριν από εσένα .

Κάτσε ρε πώς δεν έφαγες hit από όλα τα bosses;

Comment

• σε τρολαρα αραξε εφαγα hits σε μερικα, αλλα μπορεις να τα νικησεις ολα με poison απο μακρια πχ υπαρχουνε 1002 τεχνικες

Comment

• Vaynard τι level είσαι;Όχι τίποτε άλλο,αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις τα όπλα και τα δαχτυλίδια να πάρω τα trophies και να στα ξαναδώσω.
                    Carpe diem

Comment

• Τρόμαξα κι εγώ, είπα imba όχι κι ετσι . ήταν πάντως από τα games που το ήθελα το plat, δε βαριέσαι . Πάμε για το νέο wipeout στο PS vita .

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                        Vaynard τι level είσαι;Όχι τίποτε άλλο,αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις τα όπλα και τα δαχτυλίδια να πάρω τα trophies και να στα ξαναδώσω.
                        να κατσεις να φτυσεις αιμα οπως ολοι για να τα παρεις πονηρουλι
                        νομιζω οτι ειμαι γυρω στο τριακοσια κατι σε soul lvl

παντως ναι γινεται να στα δωσει ολα καποιος αλλος και να παρεις τα trophies, εδω σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω και την ευρωπαικη η την ιαπωνικη εκδοση που πιανουνε ως extra trophy list γιατι ψαχνω δικαιολογια να ξαναπαιξω demon's souls

Comment

• Δε νομίζω να κάνω πάνω από 1,το πολύ 2 playthrough,έχω κι άλλα στην άκρη.Και το δεύτερο αν το κάνω,θα το κάνω για να δω τον άλλο τερματισμό (αλλιώς youtube).
                          Carpe diem

Comment

• καλα δεν χανεις και τιποτα αν δεν δεις τον αλλο τερματισμο που...διαρκουνε μερικα δευτερολεπτα, σιγα το story driven game δηλαδη lol

Comment

• Που λέει ο λόγος ρε παιδί μου.
                              Πάντως οκ δεν χρειάζεται να παίξεις τις άλες εκδόσεις του τίτλου,σύντομα βγαίνει ο -πνευματικός- διάδοχος.;)
                              Carpe diem

Comment

• Sorry,double post,αλλά που σκατά πήγε ο Οστράβα;Πήγα στο 1-2 σκότωσα το δράκο και μετά πήγα να τον σώσω.Πουθενά ο τύπος.Τον έχασα για πάντα;
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X