Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Πάρε κόσμε, πάρε κόσμεεεε!!!

    Adventuring in the kingdom of Boletaria is going to be just a little bit easier this week, as PlayStation 3 role-playing game Demon's Souls switches to "Pure White World Tendency" today in recognition of the Winter Solstice. Wuzzat, you say?

    Well, if you play Demon's Souls casually, oblivious or indifferent to the game world's "tendency," a Pure Black or Pure White setting has an effect on many things in the game. Enemy strength, availability of certain items and luck of the drop are all affected by tendency, a setting that can be manipulated by certain world events.


    But Atlus is forcing a change to the world to Pure White for the next week—similar to the Pure Black World Tendency event that hit this Halloween—something that's not easy to do by oneself. The online game server goes white right about now, specifically at noon Pacific Time and ends next Monday, December 28, also at noon Pacific Time.


    What does pure white world tendency get you? Lots of stuff, including non-player characters that wouldn't normally appear, access to certain portions of the map, all kinds of stuff! In fact, you can't get certain PlayStation Trophies without a Pure White World Tendency in effect. The unofficial Demon's Souls wiki has a handy explanation of what's different.
    Adventuring in the kingdom of Boletaria is going to be just a little bit easier this week, as PlayStation 3 role-playing game Demon's Souls switches to "Pure White World Tendency" today in recognition of the Winter Solstice. Wuzzat, you say?


    Δυνατό λέμε! Μία καλή ευκαιρία για όσους έχουν σε προχωρημένο στάδιο το παιχνίδι να κάνουν "τσάμπα" τα Pure White WT events. Θα βάλω τον 1-1 να κάνω τα events εκεί, σκέφτομαι να βάλω και το 3-1 που είναι και ο μόνος κόσμος που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω 100%, αλλα φοβάμαι ότι θα φάω ξύλο στο new game cycle.

    Comment


    • Λοιπον, λογω του Event που αναφερει πιο πανω ο evans, καταφερα τελικα να κανω το quest στα execution grounds και σκοτωσα την Miralda με σχετικη ευκολια. Επισης πηρα και το σπαθι απο τη 2-3. Εν τελει απεκτησα παρα πολλα αντικειμενα και αναγκαστηκα να πεταξω μεγαλο μερος του παλιου μου εξοπλισμου. Το ασχημο ειναι οτι αν διαλεξεις να παρεις θησαυρους που βρισκεις κατα καιρους και εισαι παραφορτωμενος εκεινη τη στιγμη με αποτελεσμα να μη μπορεις να τους κουβαλησεις, πρεπει οπωσδηποτε να κανεις καποια αντικειμενα σου drop...διαφορετικα αν πας στο nexus για να αφησεις υλικο και γυρισεις πισω οι θησαυροι εχουν γινει reset (αν τους προσπερασεις απλα, δεν υπαρχει προβλημα). Αυτο μου φανηκε καπως ακυρο πιο πολυ γιατι ειδικα στη miralda επαιζε υλικο πανω απο 50 κιλα και ετσι αφησα πισω πολλα πραγματα που ειχα αγορασει. Anyway, ηταν αντικειμενα που μπορουσες να αποκτησεις απο τους merchants οποτε -ευτυχως- no prob.

      Να πω επισης οτι δοκιμασα το online και το βρηκα καταπληκτικο. Περα απο καποια co-op, τα περισσοτερα multi τα εκανα εξω απο τον flamelurker ο οποιος εφαγε γυρω στα 7 περιπου ownage. Ευτυχως, οπως ειχε αναφερει και ο burai υπαρχει γενναιοδωρια αναμεσα στους παικτες και η βαθμολογια ειναι συνηθως S (ενας καφρος μου εβαλε Α ) οποτε μαζεψα γυρω στις 80k souls και εφτασα 43 level στο αψε σβησε. Επιπλεον η μεταφορα στο παιχνιδι του αλλου διαρκει παρα πολυ λιγο με συνεπεια το συγκεκριμενο σημειο να ειναι οτι καλυτερο για farming στην παρουσα φαση (long live the red eyes knight). Πολυ ευχαριστη διαδικασια και για να εξερευνεις εκ νεου καποιες περιοχες αλλα και να μαζευεις γρηγορα souls...παραλληλα τρομερη υλοποιηση.

      Στα τρεχοντα, εχω μπει στην 3-1 (απιστευτη, ειδικα η κοπελια που τραγουδαει με ανατριχιαζει -lol στο μηνυμα που ειχε αφησει ενα τυπος, ''beware of the song''-) και εχω κανει ενα αρκετα μεγαλο μερος. Το παιχνιδι οσο παει γινεται και καλυτερο και υπαρχει ομολογουμενως μεγαλη ποικιλια. Βρηκα νεους εξοπλισμους και λεω να το τρεξω λιγο για να προλαβω τα special events και εδω. Οριστε και 2 φωτο απο τον χαρακτηρα που εχω φτιαξει. Body form (εεεεεεεεετσι ).

      Comment


      • Λοιπόν άκου τι έκανα εγώ στην περίπτωση που γινόμουν overburdened. Εξόπλιζα το ring of herculean strength, έπαιρνα ό,τι αντικείμενο υπήρχε και μετά τηλεμεταφερόμουν στο Nexus με το evacuate (Miracle είναι). Έχε στο μυαλό σου αυτή τη στρατηγική, σίγουρα θα σε βοηθήσει.

        Από εκεί και πέρα έχω να σου κάνω μία ερώτηση (και ναι!!! :xp: ). Όταν έσφαξες την Miralda, πήρες αρνητικό CT; Από ότι ξέρω αυτή σου επιτείθεται, αλλά δεν έτυχε να την πολεμήσω σε Pure White WT. Πες μου για να πάω να τη σφάξω, τα μόνα Pure White WT events που μου λείπουν είναι αυτό και του 3-1/3-2 (συνδέονται), τα οποία μάλλον και θα αφήσω για όταν πάω κανονικά εκεί.

        Comment


        • Ωραιος, θα το τσεκαρω στο μελλον μιας και αυτη τη στιγμη μου λειπουν καποια απο αυτα που αναφερεις ;). Προς το παρον ειμαι πιο προσεκτικος (παραλιγο να την ξαναπατησω σην 3-1 με το knight armor αλλα ευτυχως υπηρχε μηνυμα εκει κοντα).

          Οχι νομιζω δεν παιρνεις αρνητικο CT, υποτιθεται οτι το WT μειωνεται αν την σκοτωσεις σε Body form αλλα μεχρι το τελος της εβδομαδας δεν μας ενδιαφερει αυτο. Οντως εκεινη στην πεφτει και μαλιστα με ambush (εχω αφησει και μηνυμα) αλλα δεν ειναι ειναι δυσκολη αντιπαλος.

          Yay, η πρωτη μου απαντηση και μαλιστα στον evans .

          Comment


          • Ω ναι!!!

            Μάλλον θα πάω να τη δείρω τώρα, δε χάνω και τίποτα. Δίκιο έχεις, δε σου μειώνεται το CT, το είδα μόλις τώρα στο guide. Τόσο καιρό είχα την εντύπωση έπαιρνες αρνητικό CT αν τη σκότωνες, πόσο λάθος ήμουν :xp: .

            Πάω να κάνω κι αυτό το Pure White WT Event . Δεν κερδίζω τίποτα σημαντικό βέβαια, αλλά για το γμτ και μόνο μετράει!!

            edit: Την έσφαξα την Miralda (4 δυνατά χτυπήματα με το Demonbrandt - lol) και πήρα για τρίτη φορά το set της Brushwood Armor. Η Binded Armor μου άρεσε, σκέφτομαι να τη χρησιμοποιήσω για ένα διάστημα. Ως τώρα είχα την gloom armor και για να έχω καλό evade φορούσα και το ring of great strength (αλλιώς θα ξεπερνούσε το μισό του equip burden και δε θα είχα καλό roll). Με την binded armor χάνω συνολικά 10 στην άμυνα, αλλά μπορώ να τη φοράω χωρίς να έχω το ring of great strength, άρα μου μένει μία θέση ανοιχτή στα δαχτυλίδια.

            Comment


            • Το έχω και γω στην κατοχή μου αλλά θα το πιάσω από του χρόνου. Δυστυχώς απλή έκδοση αλλά δε θα σκάσω κιόλας, ακόμα και η απλή αρχίζει να γίνεται σπάνια οπότε έλεγα να μην το ρισκάρω. Υπάρχει και το ίντερνετ για οδηγούς. Πάντως όλο και πιο πολύ πωρώνομαι με αυτά που λέτε.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • Να ξέρεις πάντως ότι ο οδηγός είναι σχεδόν απαραίτητος. Οι πληροφορίες του καλό είναι να είναι άμεσα προσβάσιμες σε σένα όσο παίζεις το παιχνίδι. Στην τελική βρες τον σε pdf και εκτύπωσέ τον .

                Comment


                • Συνεχιζοντας το ανθολογιο , τελειωσα τα pure white events στα επιπεδα 1, 2, 3 (μπηκα λιγο στην 3-2 ισα ισα για να ανοιξω τη γεφυρα) και εβγαλα τον dragon god στην 2-3. Ενταξει δεν ηταν τοσο μαχη οσο συγκεκριμενη διαδικασια που επρεπε να ακολουθησεις, εχασα 2 φορες αλλα οταν τον εμαθα δεν συναντησα καποιο προβλημα. Επισης τελος και η 3-1 απο την οποια μαζεψα πολυ πραγμα απο εξοπλισμους και εφτασα μεχρι το boss της 4-1. Γενικα μπορω να πω οτι η 4-1 ειναι ισως η καλυτερη πιστα απο πλευρας σχεδιασμου και επιτελους το παιχνιδι δινει πιο ανοιχτα περιβαλλοντα. Ξαναλεω οτι οσο προχωρας ο τιτλος ανεβαζει τρελα ρυθμους...

                  Στα highlights τωρα της ολης πορειας, την πρωτη φορα που μπηκα στην 4-1 ημουν σε body form και χωρις να προλαβω να προχωρησω, ενας τυπος εκανε invade ως black phantom και με εσφαξε (σημειωνω οτι δεν ειχα προβλημα με lag και τετοια). Η μαχη ηταν περιεργη γιατι ο invader εκανε πολυ σωστη χρηση των βοτανων και ηταν αρκετα ψυχραιμος...ο αγωνας κρατησε καποια ωρα και στο τελος παρεδωσα πνευμα. Βtw, παροτι εχασα μπορω να πω οτι γουσταρα γιατι ηταν πολυ ωραιο το ολο σκηνικο...στο τελος ο τυπας μου εκανε και υποκλιση . Anyway εκανα την καθιερωμενη μου βολτα στον flamelurker και επανεφερα το σωμα μου ωστοσο οταν μπηκα για δευτερη φορα στην 4-1, μετα απο καποια ωρα ξαναεμφανιστηκε black phantom. Αφου εχασα, αποφασισα να παιξω το επιπεδο σε soul form μεχρι να φτασω στο boss προκειμενου να σκεπτω καποια μεθοδο για να νικησω τον επομενο που θα μπει (για καποιο λογο στο συγκεκριμενο επιπεδο γινονται πολυ συχνα invades) μιας και ηθελα να ανεβουν καπως τα ct βασει του τροπου που ειχε αναφερει στο ultra post του ο evans. Ακολουθησα τα παρακατω:

                  Πηγα στον flamelurker, ανεκτησα το body form και εκανα εισοδο εκ νεου στην 4-1. Εκανα eguip τα regenerator ring (πολυ χρησιμο γιατι συνηθως οσοι μπαινουν στο παιχνιδι σου εχουν και bleeding hit) και graverobber's ring... στη συνεχεια πηγα και κρυφτηκα πισω απο τον φραχτη που βρισκεται ο satsuki. Μετα απο καποια ωρα καποιος εκανε invade και αμεσως εκανα το miracle -hidden soul- περιμενοντας τον να περασει απο μπροστα μου (τοσο το δευτερο ring οσο και το miracle σε κρυβουν κατα ενα ποσοστο απο τον αντιπαλο παικτη). Το πρωτο χτυπημα ηταν stealth οπου εφυγαν αρκετα hp... αφου καταλαβε τι εγινε, γυρισε προς την μερια μου και παρατηρησα πως οντως δεν με εβλεπε...μου πηρε γυρω στο 2λεπτο για να τον σκοτωσω και στο τελος 4.000 souls ηταν δικα μου. Το εχω κανει μονο μια φορα αλλα θα το ξαναδοκιμασω τις επομενες μερες για να δω αντιδρασεις, αν ολοι δρουν με τον ιδιο τροπο τοτε imo ειναι φοβερο σημειο για να σκοτωνεις bp αλλων παικτων. Να πω επισης πως ολος ο εξοπλισμος που χρησιμοποιησα γι'αυτη την τακτικη βρισκεται στην 4-1.

                  Τελικα στοιχεια, ειμαι στις 32 ωρες, soul level 51 και με τις 1-1, 1-2, 2-1, 2-2, 2-3, 3-1 να εχουν ολοκληρωθει .

                  Straier μεγειες ρε φιλε, περιμενουμε εντυπωσεις μολις το ξεκινησεις!

                  Comment


                  • Super στρατηγική, αν ποτέ χρειαστω CT θα το κάνω. Γενικά δε με πολυ καίει να παίξω online σε αυτό το παιχνίδι, προτιμώ την single εμπειρία. Το θέμα είνα όμως ότι σου δίνεται και αυτή η δυνατότητα.

                    Τι να πω, μάλλον θα κάνω catch up, αρχίζει και μου λείπει πάρα πολύ το DS...

                    Comment


                    • Game of the Year απο το Gamespot, αυτο το game και το LBP ειναι οι λογοι που θελω ενα PS3.
                      Do a barrel roll!

                      Comment


                      • Συνεχιζοντας , τελειωσα τελικα τις 1-3, 3-2, 4-1, 4-2 και 5-1. Ο Maneater μου εβγαλε καπως την πιστη μεχρι να τον σκοτωσω, κατι αντιστοιχο με αυτο που ειχα παθει στον flamelurker, αλλα εν τελει με λιγη υπομονη επεσε και αυτος ηρωικα. Απο τα υπολοιπα boss πιο ευκολα βγηκε ο penetrator (μετα απο 10 χτυπηματα περιπου) αλλα πρεπει να επαιξε ρολο οτι μαλλον ημουν πολυ δυνατος τη στιγμη που τον πολεμησα (72 level). Το μονο μου αγχος ηταν οτι στη μαχη βρισκοταν και ο biorr που δεν ηθελα να πεθανει ως αλλος Ostrava, αλλα τελικα αποδειχθηκε πολυ πιο αξιοπιστος. Επιπλεον στον εξοπλισμο ειχα το makoto απο τα PW WT events του 4ου επιπεδου που ανεβαζει το attack στο 210! Το μονο αρνητικο ειναι το μονιμο bleeding που εχεις οταν εισαι εξοπλισμενος με αυτο το σπαθι αλλα απο την αλλη με ενα regenarator ring τα πραγματα επιστρεφουν στο φυσιολογικο.

                        Γενικα σε ολο αυτο το διαστημα εφαγα αρκετο ownage, με εσφαξαν 2 black phantoms (βασικα οταν εχεις εξοπλισμενο το makoto η στρατηγικη που περιεγραψα πιο πανω δεν εφαρμοζεται πολυ απλα επειδη το bleeding κανει ορατη τη μπαρα ζωης σου στον αντιπαλο και χανεις ολα τα πλεονεκτηματα απο τα rings και miracles) και παραλληλα ο flamelurker πηρε την εκδικηση του μετα απο 25 multi sessions και σε level 70 οταν καποιος με καλεσε σε new game+...lol ειναι σαν να εχεις κανει μηδενικη προοδο.

                        Πλεον μου μενουν η 5-2 και τα τελικα boss απο καθε κοσμο (εκτος του 2ου). Λεω να τελειωσω την 5-2 και να αρχισω σιγα σιγα τα PB WT events. Τον Doran θα τον αφησω μαλλον για το τελος (ειναι πολυ δυσκολος ?).

                        50+ ωρες, soul level 73 and going ;).

                        Comment


                        • Back online once again. Τελος ολα τα pure white και pure black world tendency events. Πραγματικα απιστευτη διαδικασια με φοβερες μαχες... τελικα η πιο κορυφαία ηταν αυτη με τη selen vinland. Η poison lake απο τη μια, ο φοβος για να προλάβεις το επερχομενο heal απο την αλλη, ανεβαζαν την αδρεναλινη στα υψη. Μετα απο διαφορες τακτικες (αναγκάστηκα να ανεβασω τα stats για να μπορω να κρατησω το white bow), η νικη ηρθε με το dragon bone smasher. Την εσπρωξα προς τη μεριά των βραχων οπου δεν ειχε σημασια αν εκανε roll και την εκανα κομμάτια. Επιπλεον παρ'οτι μισουσα ολο το 5ο level τελικα κατεληξε να ειναι το αγαπημενο μου εξαιτιας της αυρας που δημιουργουσε το τελικο αμφιλεγόμενο boss. Evans, ποσο επικη ηταν ρε συ η μαχη με την Maiden Astraea...

                          Go forth, Garl Vinland. May you be unharmed.
                          Leave us, slayer of Demons. This is a sanctuary for the lost and the wretched.
                          There is nothing here for you to pillage or plunder.

                          Please, leave quietly.

                          Και ταυτοχρονα να εχεις ακουσει τι εχει πει η selen και να παρατηρεις τις αντιδρασεις τους κατα τη διαρκεια της μαχης...επος.

                          Πλεον μενει μονο ο Doran και η 1-4. Τα character tendency μαλλον θα τα αφησω γιατι τα σκατωσα μεν με τον ostrava και ταυτοχρονα επειδη στη μαχη με τη Miralda ειχα το makoto, τελικα πεθανε απο bleeding και δε μου εδωσε ποντους στο CT. Κριμα γιατι θα αποκτουσα ολα τα rings...

                          Soul Level 86 (αισθανομαι σαν μικρος superman ), γυρω στις 60 ωρες και λογικα το επομενο post θα ειναι το τελευταιο...Final preparations.

                          Comment


                          • Δυνατά το πας, μπράβο. Εγώ δυστυχώς δεν το ξανάβαλα, αν και το είπα πολλές φορές. Καταπιάστηκα με άλλα παιχνίδια (και γενικότερα άλλα πράγματα). Κάποια στιγμή ελπίζω να ξαναμπώ στον κόσμο του.

                            Τα γεγονότα στο 5-3 ήταν όντως φοβερά, ο Garl Vinland όμως ταπεινώθηκε άσχημα . Εγώ την Selen την έβγαλα πολύ δύσκολα, κουράστηκα πάρα πολύ για να την καταφέρω. Το όπλο που άφησε όμως είναι έπος, για ένα dexterity build είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει.

                            Σου χρωστάω και ένα Post με τον εξοπλισμό μου, θα προσπαθήσω να μην το ξεχάσω . Τον Doran τον παράτησα πάντως, πολύ σπαστική μάχη και ήθελα πραγματικά πολύ να δω το τέλος. Respect για το dragon bone smasher, εγώ 26 strength το έφτασα (γενικά το build μου ήταν το κλασικό "λίγο από όλα").

                            Comment


                            • Δεν κρατήθηκα και το δοκίμασα χθες κατευθείαν. Προς το παρόν δεν έχω ενθουσιαστεί (δε μου αρέσει το WRPG look που έχει) αλλά επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια όπου θα δω και καλύτερα πως τα πάει σε θέμα ατμόσφαιρας. Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή γιατί έκανα επίθεση σε NPCs και τώρα δε θέλουν να το συζητήσουμε (δεν περίμενα πως θα πείραζε μέσα στο Νέξους). Επίσης με το που πήγα στον πρώτο αρχηγό στο τέλος του Tutorial πέθανα με ένα χτύπημα (είπα να κάνω block αλλά μάλλον δε δούλεψε ). Να φανταστώ πως ήταν φυσιολογικό να πεθάνω έτσι;
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                              Comment


                              • Μπαίνει και ο straier . Σε είδα χτες να παίζεις, 12 η ώρα το βράδυ (ώρα Ελλάδος πάντα). Ναι, αναγκαστικά πεθαίνεις σε εκείνο το σημείο. Κρίμα ξε-κρίμα, συνήθισε το, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα παίζεις ως φάντασμα.

                                Comment

                                Working...
                                X