Δεν παίζει να με είδες να παίζω τέτοια ώρα. Κάτι δεν είδες καλά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Τελος...Φανταστικο μεχρι τον επιλογο του, μπαινει αξια μεσα στα καλυτερα παιχνιδια της δεκαετιας... Πραγματικα δεν ηθελα να τελειωσει και τωρα που εγινε αισθανομαι καπως περιεργα... Σκεπτομαι να γραψω ενα κειμενο με σχολιασμο στο μελλον που θα αφορα κυριως το setting και τις διαφορες οπτικες για το τι τελικα συμβαινει, θεματα για τα οποια δεν εχουμε μιλησει πολυ.
Ο Doran επεσε στη 2η προσπαθια και το τελικο Βoss ηθελε γερα νευρα. Μου εφαγε 2 soul levels και γενικα ημουν κοντα στο να τρελαθω. Την τριτη φορα μπηκα σε body form, αρκετα πιο ψυχραιμος, με τη light εκδοχη μου για καλο roll και τελικα μετα απο μια πολυ ωραια μαχη, εκεινος επεσε ηρωικα. LoL στο σκηνικο οπου λογω του body form που ειχα στην 1-4, καθως πηγαινα αποφασισμενος για τη νικη, εκανε invade ενας τυπος για να με σκοτωσει...εβγαλα ολη μου την οργη πανω του και τελικα (εστω και στον τερματισμο:phil
καταφερα το pure white CT
. Το τελικο built ειχε λιγο απ'ολα με εμφαση στα strength, vitality και endurance, το soul level αγγιξε το 92 ενω στον εξοπλισμο ειχα κομματια απο τις πανοπλιες του Yurt και του Garl Vinland (τις επομενες μερες θα γραψω αναλυτικα τα stats και θα βαλω και photo του χαρακτηρα).
Ενα μεγαλο μπραβο σε evans και burai γιατι τα posts που εχουν κανει βοηθουν απιστευτα, γενικα το συγκεκριμενο topic ειναι μικρος θησαυρος...απο τη μια τα πολυ καλα κειμενα των παιδιων, απο την αλλη η εκτενης αναφορα στα γεγονοτα του υπεροχου αυτου παιχνιδιου που ειναι ικανη να οδηγησει πολυ κοσμο στο να ασχοληθει μαζι του.
Straier καλη αρχη, δυνατα με τσαμπουκα.
Comment
-
Πώς στο διάολο τον σκότωσες τον Doran; Εμένα μου έσπασε τα νεύρα. Πάντα έχανα όταν σήκωνε το σπαθί του και με τα δύο χέρια. Τέλος πάντων, μπράβο που το τελείωσες. Εγώ έχασα 4 soul levels από τον τελικό. Το αστείο μάλιστα είναι ότι είχα πάει πριν καν τελειώσω το 4-2, 4-3, και όλο το 5 και έχασα άλλα 6 levels τότε
. Δε βαριέσαι, αυτά μαζεύονται εύκολα. Αλήθεια επέλεξες το καλό τέλος ή το κακό; Με το κακό κερδίζεις περισσότερα πράγματα, εγώ στο δεύτερο game cycle θα πάω για τον κακό τερματισμό.
Εγώ γενικά με εξοπλισμό του Yurt ήμουν και με την Dark Silver Shield +5 (5 colorless demon souls έφαγα αλλά μετράει άσχημα). Από σπαθί είχα το Pureblood Sword. Με dodge γίνεται πολύ επική η μάχη με τον τελικό, παίζεις πολύ ωραία. Πιστεύω ότι ήταν και η καλύτερη μάχη με boss σε όλο το παιχνίδι (η καλύτερη για το τέλος, πόσο τέλειο :xp: ). Δεν υπήρχαν υπερβολικές κινήσεις τύπου one-hit kill, μπορούσες να τις αποφύγεις με προσοχή, ενώ μπορούσες να επιστρατεύσεις διάφορες στρατηγικές.
Άντε καιρός για Valkyria Chronicles τώρα.
Comment
-
LOL, παντως προσωπικα με επιασε μια απογοητευση γιατι ειχα το strength στο 30 μετα απο κοπο και το ειδα να πηγαινει 29 ετσι για πλακα. Ναι η τελικη μαχη ειναι η καλυτερη ολων και οτι ακριβως επρεπε για ενα ιδανικο τελος...εχοντας το dodge σε καποιες φασεις νομιζα οτι επαιζα boss απο το devil may cry
. Επιπλεον ακριβως τη στιγμη που εχεις φτασει στο σημειο να μη νοιαζεσαι πια αν θα χασεις, σου βαζει το soul sucker και σε επαναφερει στα επιπεδα αγχους που ειχες οταν ξεκινουσες το παιχνιδι.
Κοιτα ο Doran ειναι οντως πολυ δυσκολος αν τον πολεμησεις στα ισα (ακομα και σε level 90 που ειχα, ημουν σχεδον one hit kill). Μεχρι το demonbrand τον πας ανετα αλλα μετα δεν... Τωρα τι εκανα εγω: Ειχα στον εξοπλισμο thief ring, dragon bone smasher και light εξοπλισμο (shaman) γιατι ουτως ή αλλως αμα με πετυχαινε ημουν dead. Η τακτικη ηταν,αρχικα ενα hit με το dbs που μου εδινε λιγο χρονο (knock down effect), τρεξιμο μακρια ωστε να με ακολουθησει μεχρι ενα σημειο και την ωρα που γυριζει την πλατη του (το κανει με το που μπαινεις στο μικρο οικοδομημα επειδη δεν σε βλεπει πια -thief ring-) τρεξιμο προς το μερος του και backstab. 6 φορες αυτη η ακολουθια και τελος (δεν υπαρχει περιπτωση να σε καταλαβει ακομα και αν εισαι κοντα του). Η φαση ειναι οτι μου βγηκε τυχαια ολο το σκηνικο επειδη φοβομουν την face to face μαχη και ετσι παρατηρησα την ακολουθια των κινησεων του.
Στο τελος εκανα good ending (αν και με ετρωγε το χερι μου)...Σιγουρα θα υπαρξει παντως ng+, το μονο που φοβαμαι ειναι μη χασω τις 200k souls που μου εμειναν μετα τον τερματισμο.
Comment
-
Αυτή τη στρατιγική τη διάβασα κάπου, αλλά δε θέλησα να την εφαρμόσω. Τελικά μάλλον έπρεπε να το κάνω. Όταν φτάσω ξανά στο σημείο που τον βρίσκεις, έτσι θα τον ταπεινώσω (τόσες φορές με ταπείνωσε αυτός). Εγώ με την Dark Silver Shield είχα 100/100 protection στα χτυπήματά του, οπότε όσο κρατούσε το σπαθί του με το ένα χέρι, τον πολεμούσα άνετα. Όταν το κρατούσε και με τα δύο, μου έσπαγε με τη μία την άμυνα (έπεφτε όλο το stamina) και εκεί τα έβρισκα δύσκολα. Άντεχα κι εγώ ένα χτύπημα, οπότε δεν την πάλεψα με τίποτα. Δε βαριέσαι, θα έρθει και αυτουνού η ώρα του. Ακόμα θυμάμαι το backstab που μου έχωσε κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κρατήθηκα και δεν έσπασα dual shock 3 + ps3 + monitor :xp: .
Comment
-
LoL, ετσι ακριβως ειναι, btw και εγω dark silver shield ειχα στη μαχη. Στο net υπαρχουν πολλες στρατηγικες με βαση το backstab απ'οτι ειχα δει και εγω (μαλιστα προτεινουν να τον βαλεις να σε ακολουθησει και εξω απο το σπιτακι που το κανει ακομα πιο ευκολο -δεν θυμαμαι γιατι-) και μια με το poison cloud. Πιθανοτατα να δοκιμασω και αυτη στο μελλον για να δω πως θα παει ;).
Comment
-
Originally posted by songoku View PostLoL, ετσι ακριβως ειναι, btw και εγω dark silver shield ειχα στη μαχη. Στο net υπαρχουν πολλες στρατηγικες με βαση το backstab απ'οτι ειχα δει και εγω (μαλιστα προτεινουν να τον βαλεις να σε ακολουθησει και εξω απο το σπιτακι που το κανει ακομα πιο ευκολο -δεν θυμαμαι γιατι-) και μια με το poison cloud. Πιθανοτατα να δοκιμασω και αυτη στο μελλον για να δω πως θα παει ;).
Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΕπί 5 σελίδες έχουμε αναλύσει τα πάντα και ρωτάς κάτι τέτοιο :xp: . Ααααααχ πώς φαίνεται ότι δεν παρακολούθησες καθόλου το θέμα.
Τέλος πάντων, υπάρχουν πολύ καλά σημεία για leveling στο offline παιχνίδι.Deus Misereatur...
Viva los Vatos Locos
---------------------
Comment
-
Xμμ δίκιο έχεις σε αυτό, το είπα κάποια στιγμή. Απλώς το online σε εκείνο το σημείο ήταν μονόδρομος. Εγώ τελικά, όταν προχώρησα λίγο παρακάτω, έκανα μόνο offline και το βρήκα υπερβολικά πιο γρήγορο, τύπου 25000 souls σε 3 λεπτά.
Γενικά μη μασάς, βάλεω το offline. Μεταξύ μας όμως, τα messages και τα bloodstains είναι φοβερές προσθήκες. Αν θέλεις ολοκληρωμένες πληροφορίες, διάβασε τα προηγούμενα posts μου και τον οδηγό για τα tendencies που έγραψα. Βαριέμαι να τα ξαναλέω όλα από την αρχή.
Comment
-
Miyamoto, οτι ειπε ο evans+ υπαρχει ενα σημειο (το τελος της 2-2) που σε αρχικο σταδιο βοηθαει παρα πολυ στο leveling αν εισαι online. Οταν λεω online εννοω οτι παιζεις μονο το boss του επιπεδου (οσες φορες θες) μαζι με αλλους και παιρνεις ενα σημαντικο αριθμο απο souls πολυ γρηγορα. Περαν αυτου και οταν προχωρησεις, το καλυτερο σημειο σε ολο το παιχνιδι για leveling ειναι προσβασιμο και σε offline οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Το σημαντικο συν που εχεις οnline βεβαια ειναι τα μηνυματα που αναφερει και ο evans. Απο κει και περα χανεις καποια πραγματα οπως τα αψογα invades οπου μπαινουν αλλοι παικτες για να σε σφαξουνκαι διαφορα αλλα σκηνικα που βεβαια ειναι περισσοτερο συμπληρωματικα στην ολη εμπειρια ;). Ξεκινα το ανετα.
Comment
-
thanx songoku , se 4-5 meres pou pairnw adeia to 3ekinaw...e3allou kai to thread edw einai informative.Deus Misereatur...
Viva los Vatos Locos
---------------------
Comment
-
Χτες κάηκα άσχημα...
Νίκησα τον Legion (πρώτος αρχηγός) με την πρώτη αν και χρησιμοποίησα αρκετά αντικείμενα μέχρι να καταλάβω πού να τον βαρέσω (δε μπορούσες να στοχεύσεις τον πυρήνα του). Πριν από αυτό είχα κάνει από όσο μπορώ να ξέρω τα πάντα μέσα στην πίστα. Νίκησα σχετικά εύκολα τον κόκκινο ιππότη μετά από 2-3 προσπάθειες και μπορεί να ξαναπάω για farming αν χρειαστεί (2000 ψυχές είναι αυτές). Τώρα είμαι μάλλον λβλ16 (μου πήρε μισή ώρα μέχρι να βρω το Monumental...)και έχω και ένα σπαθάκι+2 (δεν έχω άλλες πέτρες για παραπάνω...) Μετά από αυτό έγινα άνθρωπος αλλά όχι για πολύ αφού προχώρησα λίγο παρακάτω για να δω τι παίζει και κάτι λυκάκια με σκότωσαν (δεν έβλεπα και τι μου γινόταν μέσα στα σκοτάδια). Δε με νοιάζει και πολύ τώρα βέβαια αφού δεν είχα μαζέψει αρκετές ψυχές και προχώρησα πιο πολύ για την πλάκα.
Πάντως αν και ομολογώ πως είναι ιδιαιτέρως εθιστικό, είναι ένα 3D Diablo μέχρι τώρα (αν και πολύ καλύτερο). Είμαι περίεργος να δω αν αλλάζει η αρχιτεκτονική στις άλλες πίστες.
Στο θέμα της δυσκολίας ίσως να είχα προετοιμαστεί με όλα αυτά που λέγατε αλλά ως τώρα δε μου φαίνεται τραγικά δύσκολο. Δηλαδή είναι δύσκολο και έχει μπόλικο trial and fail αλλά τουλάχιστον δεν μου φαίνεται άδικα-δύσκολο. Έχω παίξει άλλα παιχνίδια που είναι πολύ πιο εκνευριστικά.
Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο μέρος να μαζέψω εύκολα spices για αναπλήρωση ΜΡ; Είναι πανάκριβα στο μαγαζί... Κάνω καθαρόαιμο mage build οπότε τα ΜΡ είναι πολύ σημαντικά.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment