Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Όχι ρε.Κάνω διάλλειμμα για Uncharted & Batman μιας και είναι τίτλοι που δεν μπορώ να περιμένω για να τους πιάσω,και συνεχίζω αμέσως μετά.
    Μα ξέρεις τι είναι να βγάζω τον πρώτο,να φτάνω τον δεύτερο λίγο πριν ψοφήσει,να έχω full health και να μου ρίχνει μία και να πέφτω κάτω;Αφού ζει ακόμα το χειριστήριο,πάλι καλά.
    Carpe diem

Comment

• As expected from Altair. The famous undecision. ^^
      sigpic

Comment

• Originally posted by Tanno View Post
        As expected from Altair. The famous undecision. ^^
        Un-decision;
        Χμμμ.Κάποιος πρέπει να μάθει αγγλικά προτού αρχίσει να γράφει τα δικά του.
        Carpe diem

Comment

• Μα ξέρεις τι είναι να βγάζω τον πρώτο,να φτάνω τον δεύτερο λίγο πριν ψοφήσει,να έχω full health και να μου ρίχνει μία και να πέφτω κάτω;
          Ξέρεις τι είναι να προσπαθείς επί δύο ώρες συνεχώμενες, με κάθε retry η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση να πέφτουν, στην τελευταία προσπάθεια να σκοτώνω τον πρώτο, ο δεύτερος να είναι με το 1/5 του health του και εκεί που η ψυχολογία έχει πιάσει ταβάνι να κάνει roll προς τα μπροστά αντί προς τα πίσω, επειδή ταυτόχρονα με το input του roll έκανα και lock και ακριβώς εκείνη τη στιγμή ο maneater πήδηξε στο κενό;

Στο είχα πει πολλές φορές, αν περάσεις maneater το παιχνίδι γίνεται περίπατος. Όχι επειδή μειώνεται η δυσκολία, αλλά επειδή δεν έχεις πια τον maneater πάνω από το κεφάλι σου .

Comment

• Οκ κέρδισες.Ήσουν χειρότερα από μένα.Εγώ είμαι και ψιλο-overpowered οπότε περίμενα ότι θα τον έβγαζα άνετα.
            Carpe diem

Comment

• Τα rolls στο κενό δε μετράνε levels.

Dj Solid το pause δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο νομίζεις. Στις περισσότερες περιοχές υπάρχουν ασφαλή σημεία που μπορείς να αφήσεις το χαρακτήρα σου αφού την έχεις καθαρίσει από εχθρούς (τώρα αν είσαι άνθρωπος και σου σκάσει κάνα Black Phantom είσαι μάλλον γκαντέμης). Εναλλακτικά κάνεις quit.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Lol έχεις δίκιο.Black phantoms δε σκάνε όταν είσαι offline πάντως.;)
                Carpe diem

Comment

• Maneater is history.

Την πρώτη φορά σφάζω τον έναν και μένει ο δεύτερος.Η μάχη κράταγε πολύ ώρα και κάπου έγινα απρόσεκτος και ψόφησα.Τη δεύτερη φορά,σφάζω στα γρήγορα τον πρώτο και σκάει ο δεύτερος όλο κέφια.Πολύ επιθετικός και γρήγορος,δε μου άφηνε περιθώρια για σκέψη.Λέω έτσι είσαι;Αρχίζω να μπαίνω κι εγώ σε πιο γρήγορους ρυθμούς.Ούτε spice ούτε protection,τίποτα.Ντου με σπαθί από κοντά και soul arrow από μακριά.Τελικά η νίκη ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ'όσο υπολόγιζα.
                  Πάω για τα υπόλοιπα Tendency events και αμέσως μετά για Old Monk.
                  Carpe diem

Comment

• Λέω έτσι είσαι;Αρχίζω να μπαίνω κι εγώ σε πιο γρήγορους ρυθμούς.Ούτε spice ούτε protection,τίποτα.Ντου με σπαθί από κοντά και soul arrow από μακριά.
                    That's the spirit . Έφυγε το μεγαλύτερο παλούκι, τώρα μπορείς να προχωρήσεις πιο ήρεμος (μέχρι την 5-2, που εκεί θα φύγουν χειριστήρια ).

Comment

• Να το ξαναβάλω στο απαισιόδοξος στο προφίλ δηλαδή;
                      Carpe diem

Comment

• Όχι, στην 5-2 δεν απελπιζεσαι, απλώς εκνευριζεσαι.

Comment

• Μπορείς πάντως άμα θες να χρησιμοποιήσεις τον "χάρτη" από κάτω για το 5-2:

Εμένα πάντως με βοήθησε

Comment

• Lol κάπου με μπέρδεψε ο χάρτης σου,αλλά οκ απ'όσο κατάλαβα αποφεύγω τους 4 Giant Depraved Ones οπότε μάλλον καλό είναι αυτό,αν σκεφτώ ότι ο ένας μόνος του παραείναι απειλητικός.Θα φανεί χρήσιμος.
                            Ο Old Monk παιχνιδάκι.Ούτε heal χρειάστηκα ούτε τίποτα.Πάω για 5.2.
                            Carpe diem

Comment

• Τους θυμάμαι αυτούς. Είναι καραεύκολοι. Απλά κάνε strafe με lock on και χτύπα τους την στιγμή που θα βαράνε κάθετα. Καλή τύχη.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Tanno View Post
                                Τους θυμάμαι αυτούς. Είναι καραεύκολοι. Απλά κάνε strafe με lock on και χτύπα τους την στιγμή που θα βαράνε κάθετα. Καλή τύχη.
                                Και προσοχή μην σε πιάσει μέσα στο βάλτο γιατί τότε θα γίνεις μακαρίτης.

Comment

Working...
                                X