Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Έγινε ένα μικρό move μόλις 21 posts σχετικών με το Mass Effect 1 σε αυτό το θέμα



    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

    Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

    Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

    Comment


    • Έβαλα απο περιέργεια να δω το bionic commando για ps3 το νέο game δλδ του 2009... Omg το έφτασα 65% στο hard κ το παράτησα αηδιασμενος. Χάλια σύστημα checkpoints, ελεεινο shooting, δεν υπάρχει ίχνος κατεύθυνσης με αποτέλεσμα όταν προσγειωνεσαι σε μια οροφή να σκοτώνεσαι γιατί και καλα είναι ραδιενεργή.( επανάσταση στα αόρατα barriers με death penalty) Το game το παράτησα σε ένα δωμάτιο με 6-7 snipers που σε ακολουθούν κλασικά παντού κ σε έχουν δυο τρία hits. ΔΕΝ έχεις sniper rifle με αποτέλεσμα με πολλή υπομονή κ επιμονή να καθαρίσεις το δωμάτιο. Μετα απο μια συνομιλία στο codec σκάει το mini boss και χανω. Load και ω του θαύματος είμαι πριν τους snipers!! Όλο το game τις 8ωρες π αφιέρωσα έχει αυτο το σύστημα checkpoint. Μπορώ να γράψω ένα κατεβατο με τα αρνητικά( generic shooting, lock on ούτε για δείγμα ενώ ο στόχος είναι τεράστιος κ η ακρβεια παει περίπατο, το grapple mechanic κ τα άλματα είναι απίστευτα εκνευριστικα μαζί με την free camera etc etc) αλλα δε θα το κάνω απλά δείτε τα videos στο YouTube. Στο λάκκο λέμε 4/10 για την καλή μουσική και γιατί αν έχεις το rearmed παίζεις με τον κλασικό Spencer και όχι τον μπομπ μαρλει ματσο τύπο. Μ Α Κ Ρ Ι Α
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

      Comment


      • Όχι οτι θα ασχοληθεί κανείς- παίζω τα μέτρια games για να μην το κάνετε εσείς ένα πράγμα - αλλά το πέρασα εκείνο το σημείο με υπομονή και ολίγην από τύχη. Ντάξει το παιχνίδι ανέβηκε +1 στην εκτίμησή μου αλλά παραμένει μια χρυσή μετριότητα. Όταν το τελειώσω θα γράψω εντυπώσεις- αν ζει το δισκάκι του game δλδ μέχρι τοτε ή το PS3 pad.
        Η μουσική είναι υπέροχη πάντως
         


        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

        Comment


        • γιατι παρεκλινεις απο τον στοχο σου? τι ειπαμε οτι θα πιασεις?

          Comment


          • Divinity 2 - The Dragon Knight Saga

            Μπορεί να μην έχει την τέλεια παραγωγή αλλά είναι καλό game

            Comment


            • Originally posted by Vaynard View Post
              γιατι παρεκλινεις απο τον στοχο σου? τι ειπαμε οτι θα πιασεις?
              Χα, χα δεν παρεκκλίνω απλά το έβαλα σε φάση βαρεμάρας παράλληλα με το 13 και πληγώθηκε ο εγωϊσμός μου. Τελευταία area είμαι οπότε με υπομονή θα το τελειώσω. Απλά να πω, πως μετά το δευτερο boss fight που έπαιξα και κάποιες τακτικές που εφάρμοσα μετά απο δυο vids που είδα, ομολογώ πως πιο πάνω, το αδίκησα το παιχνίδι. Απλά δε σου δίνει πολλά πράγματα στο πιάτο, ενώ επιμένω πως κάποιες σχεδιαστικές επιλογές δεν ήταν καθόλου σωστές και φωνάζουν πως ήταν αποτέλεσμα βιασύνης ή πιέσεων από την Capcom προς τη Grin- κάτι άφησε να εννοηθεί και ένας concept artist της δεύτερης στο neogaf. Πάντως 1η Φλεβάρη βγαίνει το rearmed 2 από την νέα ομάδα που έκαναν μέλη της Grin!
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

              Comment


              • Dead Space 2. Το πρώτο λίγο στην αρχή το ειχα παίξει, δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Έχει ένα "previously on Dead Space" που λέει ότι βρήκαν ένα Red Marker και "MAKE US WHOLE" arrrrgggkkk!!!! Εδώ με το που ξεκίνησα ψόφησα αμέσως! Ωραία αρχίσαμε

                Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακόμα τίποτα, μηχανικά παίζω αν και είναι λες και βρίσκομαι στον pick-a-space-station όπου οι κουρλοί του Arkham Asylum επιδώθηκαν σε αχαλήνωτο σεξ με τα τέρατα του Doom και βγηκαν τα Nekromorphs. Το πρώτο όπλο που παίρνεις είναι gravity beam, αν έχεις το θεό σου, εδώ μόνο στους δρόμους δεν βγήκαμε να διαδηλώσουμε όταν το είχαμε πάρει στο Half Life 2 και εδώ στο δίνει ως ΠΡΩΤΟ όπλο! Arrrggkkk!!! Έχω και ένα Plasma που για κάποιο λόγο αλλάζω σκόπευτρο, ακόμα δεν έχω δει διαφορά στο τρόπο "διαμελισμού" των κουρλών απλά βαράω στο ψαχνό. Ήχος χεσμεντέν. Ειδικά κάτι απότομα που κάνει σου κόβεται η χολή. Πάμε γερά ρε Ισαάκ!
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by Zakatos View Post
                  Divinity 2 - The Dragon Knight Saga

                  Μπορεί να μην έχει την τέλεια παραγωγή αλλά είναι καλό game
                  Ω ναι. Θέλει μόνο προσοχή όταν θα βγεις στα Orobas Fjords αρκετά μετά, επειδή έχει μεγάλα προεραιτικά (αδόκιμος όρος σε RPG αλλά τέλος πάντων) τμήματα που είναι ουσιαστικά μεγάλες εκτάσεις με πολλούς κακούληδες για σφάξιμο και καθόλου εξέλιξη και quests. Αν τα κάνεις όλα μαζεμένα ενδέχεται να βελάξεις, γιατί μοιάζουν μεταξύ τους.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment


                  • Metal Gear Peace Walker και ακούω άλλο ένα debriefing απο την EVA,και συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι επιβιώνει απ'ότι ξύγκι έμεινε απο τις σάρκες του Snake Eater.

                    Comment


                    • παίζω το crysis warhead και το x-men wolverings origins

                      Comment


                      • Aσχολήθηκα κάνα δίωρο με τα Last Story και Xenoblade αντίστοιχα στο Dolphin, τόσο πρόλαβα αφού έπρεπε να πακετάρω το PC για την μετακόμιση. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι αφενός δεν συμμερίζομαι το hype που ακολουθεί το Last Story έναντι του Xenoblade και αφετέρου ΤΙ ΣΚΑΤΑ κάνουν εκεί στην ανατολή και δεν έχουν φέρει ΑΚΟΜΑ το Xenoblade στη δύση!

                        Σε οπτικοακουστικό θέμα, το Xenoblade είναι "enter επιθετικό προσδιορισμό" περισσότερο ελκυστικό σε μάτι και αυτί από το Last Story. Σε art direction θες, τεχνικά θες, σε συνδυασμό χρωμάτων θες, σε γεωγραφία θες, ο κόσμος του Xenoblade είναι φανταστικός. Χωρίς καμία δόση υπερβολής και συμμερίζοντας την φράση που λέει "η πρώτη εντύπωση μετράει", είναι ένας από τους ομορφότερους κόσμους που έχω αντικρύσει σε jrpg.

                        Σε gameplay φιλοσοφία και τα δύο έχουν ένα έντονο grinding στοιχείο με το Last Story να υπερέχει αισθητά εδώ. Η διαφορά τους είναι στο σύστημα μάχης όπου εδώ και τα δύο ακολουθούν σύγχρονες φόρμουλες. Το Xenoblade θυμίζει ένα πιο solid Final Fantasy XII ενώ το Last Story παίρνει αρκετές πιο "action" ιδέες όπως την ελεύθερη στόχευση με το crossbow μέσω crosshair, καταστρέψιμα περιβάλλοντα και πολύ κάλυψη αλα Gears of War. Kαι τα δύο πάντως είναι γρήγορα, άμεσα, εντυπωσιακά σε σημεία και απαιτούν τακτική.

                        Σχεδιαστικά μιλάμε για δύο εντελώς αντίθετες φιλοσοφίες, με το Xenoblade να προσφέρει έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο που ενθαρρύνει με χίλια την εξερεύνηση εν αντιθέσι με το Last Story που είναι περισσότερο dungeon crawler.

                        Σε θέμα ιστορίας no comment φυσικό επόμενο να μην καταλάβαινα το Χριστό μου. Το Χenoblade έχει περισσότερη παραμετροποίηση στα options του, ενώ το σύστημα μάχης μαθαίνεται πιο εύκολα στο Last Story αφού κάνει χρήση εκτεταμένων tutorials. Στο Xenoblade δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με μερικά skills και κάποιες combo κινήσεις ενώ δεν ασχολήθηκα καν με πολλές παράπλευρες ασχολίες, μόνο μάχες, εξερεύνηση και cut-scenes.

                        Στο διαταύτα, ελπίζω να ξεστραβωθούν εκεί στην Nintendo και να σταματήσει αυτό το έγκλημα κατα της ανθρωπότητας
                        sigpic

                        Comment


                        • Ωραίο ποστ φίλε deus dope.

                          Για το xenoblade έχω διαβάσει και εγώ τα καλύτερα,ορισμένοι μιλάνε για το καλύτερο ίσως jrpg των τελευταίων ετών.Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως το σύστημα μάχης έχει πολύ βάθος,ο κόσμος όπως έγραψες και εσύ είναι τεράστιος και κατάμεστος από πράγματα για να κάνεις και το σενάριο πολύ καλό χωρίς όμως να ξεφεύγει στον βαθμό των xenogears/xenosaga.

                          Αναρωτιέμαι γιατί στο καλό η νιντυ αγόρασε την monolith...Για να φτιάξουν ενα rpg και να μην το βγάλουν στην δύση;Αυτή η εταιρεία πόσο λάθος το κάνει ρε γαμώτο...

                          Για το last story δεν καίγομαι τόσο να πω την αλήθεια.Από αυτά που διάβασα έχουμε να κάνουμε με έναν αρκετά καλό τίτλο με σχετικά πρωτότυπο σύστημα μάχης αλλά(κλασσικά για τα τελευταία παιχνίδια του sakaguchi)αδιάφορο σενάριο.


                          Tidy!

                          Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

                          Comment


                          • Θα βγουνε και τα 2 πιστευω, μη σκατε. Το μονο λαθος που κανουν ειναι το τρελο delay (για το Xeno εστω, γιατι οκ το Last Story μολις βγηκε Ιαπωνια), κατα τ' αλλα πιστευω πως εστω και καθυστερημενα θα μας θυμηθουν κι εμας, αλλωστε καπως πρεπει να σωσουν την παρτιδα για το Wii που φετος δεν υπαρχει και τιποτα στον οριζοντα.
                            Ας βγει το 3DS να ξεμπερδευουμε με αυτη την ιστορια και μετα ισως να θυμηθουν πως εχουν και αλλη μια κονσολα στην αγορα, για να δουμε κι εμεις επιτελους τι εφτιαξε πια ο Takahashi.

                            Comment


                            • τα εχω κατεβασει και εγω αλλα δεν τα εχω δει ακομα, παντως με λιγο ψαξιμο βρισκεις τα παντα απο μεταφρασεις, ειδικα στο last story υπαρχει ηδη wikia βεβαια αυτο προυποθετει ορεξη και υπομονη απο αυτον που θα ασχοληθει το εχουνε καταφερει αρκετοι παντως απο οτι διαβαζω, ισως μπω στο πειρασμο να επιχειρισω να τα παιξω το εχω ξανακανει αλλωστε

                              το xenoblade ειναι σχεδον δεδομενο οτι κααααααποια στιγμη θα ερθει για το last story τα πραγματα ειναι δυσκολα για την ωρα

                              αν εχει γινει καποιο λαθος στην ολη υποθεση ειναι οτι δεν βγηκανε στις HD κονσολες, αλλα emulation ftw

                              Comment


                              • Γιατι τετοια απαισιοδοξια για το Last Story; Προσωπικα μου φαινεται αδιανοητο να μη βγει εκτος Ιαπωνιας ενα jRPG που εχει απο πισω του καποια απο τα πλεον δυνατα ονοματα της βιομηχανιας.

                                Comment

                                Working...
                                X