Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Με ένα τρίωρο δεν λιώνεις kh.Θες κανά 5ωρο για να πεις ότι κάτι έκανες.
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Χέσε μας ρε παίχτη,έχουμε και δουλειές.

Σήμερα,έπαιξα κάνα δίωρο,τελείωσα με Deep Space,Olympus Colliseum,έβγαλα τον Iron Imprisoner στην Mirage Arena και ξεκίνησα Neverland.Έφτιαξα Curaga,αλλά κατά τ'άλλα δεν έχω φτιάξει τίποτα σπουδαίο.Το Ignite με έχει σώσει πάντως.
      Carpe diem

Comment

• Αν με ενα 5ωρο "κατι εκανες", τοτε με 2 5ωρα εβγαλες ενα σεναριο παντως.

Comment

• Καλά την πρώτη φορά δεν παίζει...

Comment

• Είμαι στην Neverland και μου έχει πάρει 7 ώρες.Με ένα τριωράκι ακόμα,δεν τελειώνω Terra;
            Carpe diem

Comment

• Πολύ γρήγορα το πήγες...Τελειώνεις λογικά ναι...

Comment

• 9μιση ώρες και είμαι στην τελική μάχη.Αλλά είμαι μόνο 29 λέβελ και φοβάμαι ότι θα με τσακίσει.Δεν έχω φτιάξει και τίποτα ιδιαίτερο.Dark Firaga,Curaga, ε αυτά από τούμπανες ικανότητες.Να φτιάξω τίποτ'άλλο ή να πάω έτσι και ας φάω το κεφάλι μου;Από αντικείμενα τι προτείνετε να έχω εύκαιρα;Ρωτάω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα ως τώρα,δε μου χρειάστηκε. Επίσης,αν τα κρατήσω,θα εμταφερθούν στον επόμενο χαρακτήρα ή να τα ξοδέψω αβέρτα;
                Carpe diem

Comment

• Καλά έτσι όπως είσαι σίγουρα θα φας το κεφάλι σου.Μιλάμε για ένα από τα πιο δύσκολα boss ever.Πάρε και ενέργειες μαζί σου και ότι άλλο νομίζεις πως θα σου χρειαστεί.Και μάθε να κάνεις dodge και αντεπίθεση και εξόπλισε τα ανάλογα abilities.Δώσε και shotlocks όποτε έχεις ευκαιρία.Αν και θέλει σίγουρα leveling από proud και πάνω.

Comment

• 29 λέβελ και τον έβγαλα για πλάκα.Τολάχιστον,μέχρι την τρίτη φάση που καταλαμβάνει το σώμα μου.Εκεί έφαγα πολύ ξύλο.Με το που τον φτάσω στα μισά αρχίζει τους μετεωρίτες κι εκεί ξεφεύγει το πράγμα.Ώρα για melding,leveling και πλέον που ξέρω τι spells είναι χρήσιμα και τι όχι,θα αφαιρέσω ότι δε χρειάζεται να βάλω αντικείμενα.
                    Carpe diem

Comment

• Μας το παίζεις και hardcore!!Πάρε πόνο! :-P
                      Πάνε 35 lvl και μετά πάνε.Με abilities και skills και όλα.Αλήθεια proud ή normal?

Comment

• Proud ρε συ,αυτό έλειπε.Άμα ήταν normal θα τον είχα βγάλει με τη μία πιστεύω.
                        Carpe diem

Comment

• Βασικά δεν είναι ανάγκη να κάνεις πολύ leveling,αρκεί το να φτιάξεις καλύτερα commands. Επίσης αν μάθεις να αποφεύγεις,να χρησιμοποιείς dodge και counter τότε θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.Τa dodge και counter είναι πολύ αποτελεσματικά σε αυτό το παιχνίδι.

Πάντως κρίμα θα ήταν αν αγνοούσες την αρένα,έχει πολύ ενδιαφέρουσες και προκλητικές μάχες εκεί και γενικά αν παίξεις rush αυτό το παιχνίδι χωρίς να το ψάξεις λίγο με τα commands θα χάσεις μέρος από την μαγεία του.Έχει δεκάδες commands και αν βρεθείς να παίζεις μόνο με λίγα θα χάσεις πολύ και από abilities αλλά και από την μάχη η οποία δεν θα ανοίξει.

Το σενάριο των βεν και ακουα πάντως είναι πιο δύσκολα από το τερα,ο τερα θεωρείται το easy mode του παιχνιδιού.Της aqua πάντως είναι αρκετά πιο δύσκολο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Damage Syphon+Second Chance+Once More+Leaf Bracer+μερικά Curaga+Shotlocks=win.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μετά από 12μιση ώρες και αφού έφτιαξα τις ικανότητες που πρότεινε ο Straier και παίρνοντας 10 levels ακόμα στην πορεία,τέλος ο Terra στο Proud.
                              Carpe diem

Comment

• Grats!
                                Den eixe gamato telos afto to story?
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X