Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ahhah και να σκεφτεις oτι δεν τα προσπαθησα και πολυ ηρθανε μονα τους αρκετα ευχαριστα τα δυο τελευταια,
    the quick (me) and everyone else....(ουστ ψωνιο ντοματες αυγα και τα σχετικα)

Comment

• Originally posted by Evans View Post
      Μόνο όταν δούμε το ανάλογο trophy θα σε πιστέψουμε .
      Άπιστε Θωμά.

Originally posted by Azrael View Post
      Αμα επιασε το νοημα και δεν παιζει το παιχνιδι σαν ενα DMC και βαζει αμυνα-counter attacks τοτε δεν εχει λογο να μη το εκανε

Παρακατω προς το τελος βασικα αστα να πανε ειναι αλλα θα σε πω εγω κολπα
      Άμα δυσκολευτώ θα γράψω εδώ,να μου δώσεις καμιά λύση.
      Carpe diem

Comment

• εχασες μονο μια φορα στον ηρακλη? master (η πολυ τυχερος)

αναγνωρισες ποιος κανει το VA του ετσι?

Comment

• VA;Δηλαδή;
          Με δουλεύεις;Πανεύκολος ο Ηρακλής,από μλκια έχασα.
          Carpe diem

Comment

• VA=Voice Acting.

Comment

• Το μυαλό μου πήγε σε κάτι σχετικό με voice overs αλλά το acting δεν μου πέρασε σαν σκέψη.Vaynard όχι.Ποιος;Ο Kevin Sorbo;
              Carpe diem

Comment

• oh yes!!
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Παιδιά ποιο ήταν το δύσκολο σημείο που φοβόσασταν;Αν λέτε για το σημείο με τους 2 Σάτυρους,τον Κέρβερο και τα εκρηκτικά κοπρόσκυλα,τότε πρέπει να σας πω ότι το πέρασα με την δεύτερη.Είμαι στον Δία και τα έχω βρει λίγο σκούρα,αλλά οκ,θα τον βγάλω κι αυτόν.
                  Carpe diem

Comment

• Εγώ με την πρώτη και στο normal και στο titan, you are still a n00b .

Comment

• Υπάρχει μια διαφορά όμως.Εγώ δεν ήξερα τι να περιμένω.Εσύ ήξερες.Αλλιώς σιγά μην έχανα.Άλλωστε ανάλογα του τι με περιμένει αλλάζω και όλο μου το στυλ παιξίματος.Άμα είναι εύκολο,παίζω χύμα,αν όχι,παίζω πιο προσεκτικά.Εσύ τα ήξερες από το Normal άρα μπορώ να σε δεχτώ το πολύ ως ισάξιο,αν όχι κατώτερο.
                      Carpe diem

Comment

• Πίστεψε με, από το normal δε σου μένει τίποτα, παίζεις κυριολεκτικά με κλειστά τα μάτια, σου λέω δεν έχασα ούτε μία φορά σε όλο το παιχνίδι πέραν από τον τελικό, όταν έπαιζα μετά στο titan πρόσεχα την κάθε μάχη. Και στο συγκεκριμένο σημείο έπαιξα άπειρα χύμα . Καλά προφανώς και είναι πώς θα σου κάτσει, εγώ σε ένα άλλο σημείο με δύο σατύρους έχασα 1500 φορές.

Comment

• και εγω στο titan μια φορα εχασα και τρεις φορες στο very hard στο σημειο που λετε

οταν μιλησα για αυτο το σημειο μετεφερα τις αποψεις των υπολοιπων

Comment

• Emena sto normal prwti fora mou allakse ta prekia. exasa 1.000.000 fores. sto hard exasa 5-6. sto very hard me thn trith

koita gia ton Dia Altair.

Cestus, Trigwno (krata to patimeno) ston aera o mousias mazi me sena kai apo kei pata kyklo gia air grab.

kane synexeia auto.

de ton xalaei katholou
                            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Ο Δίας εύκολος είναι αλλά αυτοί οι κλώνοι του μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Κανένας τρόπος για να τους ξεπαστρεύω εύκολα;Αναφέρομαι κυρίως στο σημείο που ίπταται ο Δίας και δημιουργεί 2-3 ταυτόχρονα.Έχω παρατηρήσει πάντως πως όταν δημιουργεί μόνο έναν κλώνο,άμα του κάνεις parry ψοφάει με τη μία.Πάω για ύπνο και όταν ξυπνήσω που θα έχω καθαρό μυαλό θα τον ξαναβάλω.
                              Carpe diem

Comment

• Nemesis whip kai otan kanei klwnous vara me mageia.

tha tous varaei reuma olous kai mpaf kataei

mia magkia einai na meneis makria apo ton Dia kai na kaneis block kai counter tis astrapes pou sou rixnei.

otan h kardia ths Gaia anavosvinei vara th na klisei kai na mi gemisei energeia o mousias.
                                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Working...
                                X