Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τελος και απο μενα. Το παιχνιδι βγηκε στο titan μετα απο περιπου 13 ωρες. Γενικα μπορω να πω οτι απολαυσα παρα πολυ την ολη τριλογια και το ταξιδι του ηρωα.

    Σε οτι αφορα το ιδιο το παιχνιδι θα πω και εγω οτι οι πρωτες ωρες ηταν πραγματικα epic απο καθε αποψη, ωστοσο απο ενα σημειο και επειτα θα ελεγα οτι υπηρχε μια σχετικη προσγειωση. Σεναριακα μου αφησε πολλα κενα και θα ηθελα να κανω ενα replay προκειμενου να το δω καλυτερα. Το τελος μου αρεσε πολυ, δεν μιλαω για τα ευρηματα με τα οποια δικαιολογησαν καποια πραγματα αλλα για το πως κατεληξε τελικα η ολη διαδρομη του kratos.

    Περα απο τα καταπληκτικα γραφικα και ηχο, πολυ καλες ηταν και οι προσθηκες που εγιναν στο gameplay. Αυτο που με χαλαγε στα προηγουμενα παιχνιδια ηταν οτι δεν μπορουσες να ακυρωσεις -κατα την εκτελεση τους- τις νεες κινησεις (L1+ whatever) που μαθαινες με αποτελεσμα οι εχθροι να μπορουν να σου σπανε τα combo αν σε χτυπουσαν. Στο 3 μειωσαν την διαρκεια των κινησεων αυτων και τις εκαναν πιο ευχρηστες. Επισης ελυσαν και το προβλημα των αχρηστων οπλων που υπηρχε στο παρελθον απλα δινοντας στον παικτη 3 ιδιου τυπου blades (με διαοφορετικες λειτουργιες, μαγεια κλπ) και ενα ακομα (αρκετα overpowered) που μπορουσες να αλλαξεις γρηγορα με το νεο συστημα αναλογα με την περιπτωση.

    Γενικα πολυ θετικες εντυπωσεις με μονα μειον την σχετικα πτωτικη ροη του τιτλου και ορισμενα κουλα στο σεναριο. Το ολο feeling παντως ηταν πολυ επικο..


    Btw εβγαλα και τα challenges (δεν σας φανηκαν πιο ευκολα απο αυτα των προηγουμενων παιχνιδιων ? Δεν μου πηραν παραπανω απο μισαωρο...) και αναμενεται replay για τα τελευταια trophies αλλα και για να δω καλυτερα καποια σεναριακα κομματια που με μπερδεψαν καπως.

    Edit: ο κορυφαιος πλοιαρχος των προηγουμενων παιχνιδιων εκανε την εμφανιση του μονο μεσω ενος note . Επρεπε να σκασει κανονικα για το τελικο σφαξιμο!!!!!!!

    Comment


    • Edit: ο κορυφαιος πλοιαρχος των προηγουμενων παιχνιδιων εκανε την εμφανιση του μονο μεσω ενος note . Επρεπε να σκασει κανονικα για το τελικο σφαξιμο!!!!!!!



      Hehehe, "DAMN THAT GHOST OF SPARTA!"
      Ground_Zero:

      Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

      Comment


      • Originally posted by hideo View Post
        Aπανταω εδω.Πως δεν εχει aliasing το LBP...εχει και παραεχει.Σε μερικα παιχνιδια το 2xAA ειναι οκ.Στο LBP οχι τοσο.
        Σιγά το aliasing. Ακόμη και αν έχει, έχει όπως όλα τα games, άλλα λίγο και άλλα περισσότερο. Σχεδόν κανένα 1st party ps3 δεν έχει πρόβλημα με aliasing. Σχεδόν όλα έχουν AA και είναι πεντακάθαρα.

        Δεν υπάρχει πρόβλημα με aliasing στο LBP. Η μηχανή γραφικών του παιχνδιού είναι τέτοια που και το 2x ΑΑ δίνει πολύ καλά αποτελέσματα. Για να δεις aliasing πρέπει να είσαι σχεδόν πάνω στην οθόνη. Από την άλλη games σαν τα GTAIV ή Infamous έχουν aliasing ορατό και από το 1,5-2 μέτρα.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Το ξεκίνησ 2η φορά, πάω για τερματισμό στο Titan mode και platinum trophy! Να 'ναι καλά και ο Burai που μου το δάνεισε .

          Comment


          • Originally posted by BigBOSS View Post
            Σιγά το aliasing. Ακόμη και αν έχει, έχει όπως όλα τα games, άλλα λίγο και άλλα περισσότερο. Σχεδόν κανένα 1st party ps3 δεν έχει πρόβλημα με aliasing. Σχεδόν όλα έχουν AA και είναι πεντακάθαρα.

            Δεν υπάρχει πρόβλημα με aliasing στο LBP. Η μηχανή γραφικών του παιχνδιού είναι τέτοια που και το 2x ΑΑ δίνει πολύ καλά αποτελέσματα. Για να δεις aliasing πρέπει να είσαι σχεδόν πάνω στην οθόνη. Από την άλλη games σαν τα GTAIV ή Infamous έχουν aliasing ορατό και από το 1,5-2 μέτρα.
            Αναλογα το level.Σε καποια ειναι πολυ εντονο το aliazing.Ειδικα οταν η καμερα δειχνει απο μακρια.Θα καταλαβεις την διαφορα οταν ερθει το lbp2,οπου το MLAA θα δινει αποτεσλεσματα τουλαχιστον 4ΧΑΑ.

            Comment


            • Δώστε στρατηγικές για τους satyrs . Τα βρήκα σκούρα λέμε :xp: .

              Comment


              • Πάει ο λαβύρινθος χωρίς να ψοφήσω και μάλιστα στο Titan! Α ρε Evans παιχτούρα!!!

                Άντε, με τον τερματισμό έχω το platinum.

                Θα γράψω εντυπώσεις όταν το τελειώσω, μιλάμε για μεγάλη διαφορά στο titan. Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει το easy.

                ΥΓ: Καλά τελείως noob είμαι, τους σάτυρους τους πέρασα με 4 spartan's army .

                Comment


                • Τώρα που έχω το PSP 3004, Θα ψάξω να βρω και το chains of Olympus και το Ghost of Sparta για να ολοκληρώσω την συλλογή με τον Θεό του Πολέμου !
                  sigpic

                  Comment


                  • Platinum.

                    Λοιπόν, έχω καταλήξει στο τι δε μου άρεσε σε αυτό το παιχνίδι . Για να μην ξεκινήσω όμως με τα αρνητικά, ας πω τι εκτίμησα ιδιαίτερα στο titan mode: πρόκληση. Η διαφορά από το normal είναι τεράστια και κάνει το παιχνίδι πολύ πιο διασκεδαστικό. Δεν αισθάνθηκα ούτε μία στιγμή ότι κάνω βόλτα στο παρκάκι της γειτονιάς, η ζημιά που δεχόσουν ήταν ικανοποιητική και η στρατηγική που έπρεπε να αναπτύξεις ήταν λογική. Ούτε χρειαζόταν να βρεις τα τέλεια combos για flawless μάχες, ούτε και να παίζεις τελείως χύμα, όπως γινόταν στο normal. Σαν επακόλουθο όλων αυτών, οι μάχες κολλούσαν πολύ καλύτερα στο όλο κλίμα του παιχνιδιού και "ένιωθες" τις προκλήσεις που υποτείθεται ότι περνάει ο ίδιος ο ήρωας (ήρωας, λέμε τώρα ).

                    Εν τέλει μου άρεσε η όλη έκβαση του σεναρίου και η "μεταστροφή" του Kratos όταν βρήκε την Pandora και η εμφάνιση κάποιου συναισθήματος. Εκτίμησα περισσότερο τα διάφορα sequences, ενώ παρατήρησα και δύο σημεία που αφήνουν κάποιες υπόνοιες για sequel/ prequel. Η πρώτη είναι εκεί που η Gaia έλεγε ότι ο Δίας έπρεπε να διαλέξει "the other one," ενώ στο τέλος, αφού ο Κράτος έσφαξε τον εαυτό του και έφυγαν τα γράμματα, βλέπεις μία γραμμή αίματος να ξεκινάει από το σημείο που βρισκόταν το πτώμα του (πάνω σε έναν αετό) και να τελειώνει στην άκρη του λόφου και μπροστά να είναι η θάλασσα.

                    Τι δε μου άρεσε τώρα...

                    1) Red orbs, power ups: Οκ είναι γελοίο να κάνεις max όλα τα όπλα και να φτάσεις τη μέγιστη ενέργεια. Και στα δύο μου playthroughs έφτασα max τα πάντα, μου περίσσεψαν 10k red orbs ενώ βρήκα τόσα πολλά σεντούκια με power ups που θα μπορούσα άνετα να είχα αναβαθμίσει και τις τρεις μπάρες τουλάχιστον μία ακόμα φορά. Ειδικά προς το τέλος μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι το παιχνίδι σου δίνει όσα περισσότερα red orbs και power ups μπορεί, ώστε να είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις max τα πάντα. Καλό είναι να υπάρχει και μία "τιμωρία" αν δεν έπαιξες προσεχτικά και δεν έψαχνες τα διάφορα κρυμμένα σημεία στις πίστες.

                    2) Φινάλε: Δε με ενόχλησε το κλείσιμο της ιστορίας, αλλά όλο το τελικό κομμάτι, το οποίο και θεωρώ ιδιαίτερα κουραστικό. Αρχικά έχουμε μία σχετικά αδιάφορη τελική μάχη, μετά έχουμε αυτό το βαρετό κομμάτι περί φόβου και ελπίδας και στο τέλος έχουμε ένα διάλογο Αθηνάς-Κράτους (:xp ο οποίος κάπου με κούρασε (τον βρήκα τελείως κοινότυπο ). Θα μπορούσε να κλείνει πολύ πολύ καλύτερα και να μην υπερβάλει τόσο πολύ (σφάζεις τον Δία καρφώνοντάς τον στην καρδιά της Gaia... ok ). Ας έσφαζες τουλάχιστον τον Δία σε εκείνο το μπαλκόνι όπου ξεκινάει η μάχη, αν μη τι άλλο θα υπήρχε μία επικότητα με όλη αυτή τη Θέα (και ας έπαιζε μόνιμα το "ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ" - τρελή έμπνευση ).

                    3) Έχω την αίσθηση ότι gameplay wise, αν και καλύτερο των άλλων, έχει πολύ λιγότερες προκλήσεις και οι μάχες overall είναι αρκετά πιο εύκολες και λίγες. Δεν ξέρω γιατί την έχω αυτήν την εντύπωση, ίσως και να λέω βλακείες .

                    Τέλος πάντων, να πω ότι τη μάχη με κέρβερο και σατύρους την έβγαλα με την πρώτη, χρησιμοποιούσα μαγεία για να διώξω μακριά τους σατύρους, έδερνα τον κέρβερο, έκοβα κεφάλια και όταν πλέον ήταν ψόφιος έμεινε μόνο ένας σάτυρος ζωντανός, τον οποίο και γείωσα με ένα catch. Για να μην αισθανθούν άσχημα αυτοί που έχασαν πολλές φορές να πω ότι στο ακριβώς προηγούμενο sequence (εκεί που πηδάς από το λαβύρινθο και κατεβαίνεις όλο το chain of balance) έχασα σίγουρα 10 φορές . Α ρε Evans, έπος είσαι.

                    Αυτά, το τέλος τελείωσε, πάμε παρακάτω. 5o platinum .

                    Comment


                    • Τέλος πάντων, να πω ότι τη μάχη με κέρβερο και σατύρους την έβγαλα με την πρώτη, χρησιμοποιούσα μαγεία για να διώξω μακριά τους σατύρους, έδερνα τον κέρβερο, έκοβα κεφάλια και όταν πλέον ήταν ψόφιος έμεινε μόνο ένας σάτυρος ζωντανός, τον οποίο και γείωσα με ένα catch. Για να μην αισθανθούν άσχημα αυτοί που έχασαν πολλές φορές να πω ότι στο ακριβώς προηγούμενο sequence (εκεί που πηδάς από το λαβύρινθο και κατεβαίνεις όλο το chain of balance) έχασα σίγουρα 10 φορές . Α ρε Evans, έπος είσαι.

                      Αυτά, το τέλος τελείωσε, πάμε παρακάτω. 5o platinum .




                      ΕDIT:
                      Ταινία με Μουστάκα έπος λέμε!!!
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                      Comment


                      • Ρε, πέθανα 10 φορές στην αλυσίδα και με λες ψώνιο .

                        BTW ο μαύρος που κάνει τον Κράτος είναι Θεός. Και η κοπέλα που κάνει την Pandora είναι όλα τα λεφτά, τρελές τσιρίδες.

                        Comment


                        • Δεν έχει σημασία. Ψωνίστηκες έστω και λίγο

                          Άντε θα αγοράσεις το God of War 3 και δε θα έχεις λόγο να το ανοίξεις :xp:
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • O Evans einai apodedigmena paiktoura, de xreiazetai na pswnistei.


                            Pisteuw Evans pws an de mas akouges kai to vazes me ti mia sto hard tha sou fainotan kalytero apo thn arxi. An kai me ena deuetro playthrough ennoeitai pws katalavaineis kai ektimas kalytera kapoia pragmata.


                            Burai den exeis simasia tha parei to trilogy, de mporei na kanei alliws, prepei oi pwliseis na pane +1 alliws tha ton kinigisw


                            Btw den eisai noob, kai gw exasa sto chain polles fores. Xtypas se ena kai meta se alla 3 synexomena kathws de vlepeis lol.



                            edit-Kala o Moustakas epiko epos.
                            Ground_Zero:

                            Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                            Comment


                            • Btw den eisai noob, kai gw exasa sto chain polles fores. Xtypas se ena kai meta se alla 3 synexomena kathws de vlepeis lol.
                              Αυτό ακριβώς, άπειρα νεύρα μιλάμε .

                              Comment


                              • Αν και αργησα, το τελειωσα και εγω τον περασμενο μηνα

                                Εκανα 2 playthroughs σε titan (αρκετα ευκολο για Hard) και Chaos, πηρα το platinum χωρις να το καταλαβω (πρεπει να ειναι απο τα πιο ευκολα platinum ) και εχω να πω οτι ηταν ιδανικο το τελος της σειρας/τριλογιας.
                                Gameplaywise ειναι το καλυτερο της σειρας, τα οπλα ειναι επιτελους χρησιμα αν και ολα στην λογικη των chainblades, τα γραφικα σεναριακα αν και δεν ξεπερνα το πρωτο αλλα μου αρεσε ο τροπος που εκλεισε την ιστορια. Γενικα ολα μου αρεσαν και το μονο παραπονο ειναι η τελικη μαχη με τον Δια που ολο το game με εκανε να περιμενω να δω κατι το επικο και τιτανοτεραστιο (οπως λεει και ο Αλεφαντος ) και τελικα αυτο που ειδα καταντησε να ειναι anticlimatic.

                                Comment

                                Working...
                                X