Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ναι ρε Azrael,αυτό κάνω.Shoot em up το έχω καταντήσει το παιχνίδι με τόσες ανταλαλγές κεραυνών,ότι ρίχνει το στέλνω πίσω.Την καρδιά την χτυπάω συνέχεια και γεμίζω ζωή,απλά όταν βγαίνουν οι κλώνοι όλοι μαζί δεν προλαβαίνω να αντιδράσω και με σκίζουν.Κατά τ'άλλα ο Δίας είναι παιχνιδάκι.Άντε πάω να ξαναδοκιμάσω.Thanks.
BTW EPIC GAME IS EPIC!!!
Ο Δίας εύκολος είναι αλλά αυτοί οι κλώνοι του μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Κανένας τρόπος για να τους ξεπαστρεύω εύκολα;Αναφέρομαι κυρίως στο σημείο που ίπταται ο Δίας και δημιουργεί 2-3 ταυτόχρονα.Έχω παρατηρήσει πάντως πως όταν δημιουργεί μόνο έναν κλώνο,άμα του κάνεις parry ψοφάει με τη μία.Πάω για ύπνο και όταν ξυπνήσω που θα έχω καθαρό μυαλό θα τον ξαναβάλω.
Πίστεψε με, από το normal δε σου μένει τίποτα, παίζεις κυριολεκτικά με κλειστά τα μάτια, σου λέω δεν έχασα ούτε μία φορά σε όλο το παιχνίδι πέραν από τον τελικό, όταν έπαιζα μετά στο titan πρόσεχα την κάθε μάχη. Και στο συγκεκριμένο σημείο έπαιξα άπειρα χύμα . Καλά προφανώς και είναι πώς θα σου κάτσει, εγώ σε ένα άλλο σημείο με δύο σατύρους έχασα 1500 φορές.
Υπάρχει μια διαφορά όμως.Εγώ δεν ήξερα τι να περιμένω.Εσύ ήξερες.Αλλιώς σιγά μην έχανα.Άλλωστε ανάλογα του τι με περιμένει αλλάζω και όλο μου το στυλ παιξίματος.Άμα είναι εύκολο,παίζω χύμα,αν όχι,παίζω πιο προσεκτικά.Εσύ τα ήξερες από το Normal άρα μπορώ να σε δεχτώ το πολύ ως ισάξιο,αν όχι κατώτερο.
Παιδιά ποιο ήταν το δύσκολο σημείο που φοβόσασταν;Αν λέτε για το σημείο με τους 2 Σάτυρους,τον Κέρβερο και τα εκρηκτικά κοπρόσκυλα,τότε πρέπει να σας πω ότι το πέρασα με την δεύτερη.Είμαι στον Δία και τα έχω βρει λίγο σκούρα,αλλά οκ,θα τον βγάλω κι αυτόν.
Leave a comment: