Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Big boss μου κάνει εντύπωση το ότι έβγαλες ninja gaiden sto hard και κολλάς στο god of war το οποίο είναι πολύ ευκολότερο.Νο offence εννοείται.

Απλά δεν έχεις μπει στο νόημα του παιχνιδιού.Σε αυτό έχει μεγάλη σημασία το να ελέγχεις το πλήθος ενώ στο ninja gaiden πολεμάς πολύ λιγότερους εχθρούς.

Όταν λες άτεχνο τι εννοείς;Ότι δεν είναι τεχνικό;Ίσως,αλλά αυτό δεν το κάνει άσχημο παιχνίδι,απλά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για κάποιον που δεν θέλει κάτι τόσο αποιτητικό όσο το ninja gaiden και το devil may cry.

Προσωπικά το ninja gaiden καταντά αφάνταστα κουραστικό από ένα σημείο και μετά.Πολλές φορές σου έρχονται χτυπήματα από το πουθενά και εσύ κάθεσαι να απορείς τι έκανες λάθος.Στο 2 η κατάσταση ξεφεύγει εντελώς...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
      Προσωπικά το ninja gaiden καταντά αφάνταστα κουραστικό από ένα σημείο και μετά.
      Δεν θα το έλεγα απλώς απευθύνεται σε λίγους, σε πραγματικούς "νιντζα' χωρίς πλάκα... Για το NGII συμφωνώ πως είναι μέτριο.

Δε συγκρινονται γιατι ειναι αλλο ειδος. Δεν ειναι hack n slash καθαρα τα gow...
      Σοβαρά, ο Pilgrim μου έλεγε στο chat πως το GOW είναι hack n slash, ενώ τα NG και DMC ας πουμε δεν είναι αλλά είναι action!! Για μένα φυσικά και τα τρία είναι hack n slash, απλώς το πρώτο δυτικής σχολής (tank χαρακτήρες με λίγη τεχνική και δίχως κομψότητα και χάρη στις κινήσεις τους) ενώ τα δύο τελευταία είναι ιαπωνικής σχολής (λεπτεπίλεπτοι ήρωες, με ιδιαίτερη τεχνική και χάρη στις κινήσεις τους, που είναι ΠΟΛΛΕΣ).
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Σοβαρά, ο Pilgrim μου έλεγε στο chat πως το GOW είναι hack n slash, ενώ τα NG και DMC ας πουμε δεν είναι αλλά είναι action!!
        E πες οτι στο πε ο Pilgrim
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Πάντως ΒΒ βλέπω πως στο psn profile σου λες "GOW III FTW !!"
          Αναρωτιέμαι με το FTW , τι θες να πεις ; f**k the world ? , For the Wc ?

Comment

• Είναι το WTF αναγραμματισμένο.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Is Heavenly Sword Better Than God Of War III?

Λολ με τι ερωτήματα ασχολούνται μερικοί!
              This may strike you as a stupid question. ‘Obviously it’s not better! How could it possibly be better?’ And I would agree with you, except it’s a question that refuses to leave my mind and I’m forced to confront the possibility.
              περισσότερα εδώ

God of War III Sales Pass 1.000.000 Units Worldwide

http://n4g.com/ps3/News-497126.aspx

Comment

• Ακόμα και το Dante's Inferno είναι καλύτερο από το Heavenly Sword.Αν και εντελώς διαφορετικοί τίτλοι,μιας και το Heavenly Sword όσο το έχω δει δεν έχει γρίφους και είναι απλό σφαξίδι.
                Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                  Ακόμα και το Dante's Inferno είναι καλύτερο από το Heavenly Sword.Αν και εντελώς διαφορετικοί τίτλοι,μιας και το Heavenly Sword όσο το έχω δει δεν έχει γρίφους και είναι απλό σφαξίδι.
                  Το έχω το παιχνίδι. Θα ασχοληθώ λίγο μαζί του και θα σας πω λεπτομερώς. Κάποιοι έλεγαν ότι είναι σαν το Dynasty Warriors.
                  sigpic

Comment

• Καλουτσικο ειναι το Ηeavenly sword,αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο.

Comment

• Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.Λέει να το παίξεις μόνο αν δεν έχεις να παίξεις τίποτα άλλο.Αλλά όταν μπορείς να βρεις σε καλή τιμή devil may cry,ninja gaiden και god of war το heavenly sword απλά είναι περιττό.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

• To ΗS το χαρακτήρισα πατσαβούρα, γιατί περίμενα να είναι κάτι αξιόλογο και είδα το αντίθετο παιζοντάς το. Τόσο πολύ δεν μου άρεσε που το παράτησα στη μέση. Τι να πρωτοπώ από το άθλιο framerate έως το απαράδεκτο σύστημα μάχης;

Να ρωτήσω τώρα κάτι για GOWIII, το Helios head όποτε θέλουμε το χρησιμοποιούμε ή σε συγκεκριμένα σημεία;; Γιατί είμαι σε μια σκοτεινή περιοχή και δεν βλέπω τίποτα. Πατάω L2 και μόνο το τόξο βγαίνει.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
                          Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.Λέει να το παίξεις μόνο αν δεν έχεις να παίξεις τίποτα άλλο.Αλλά όταν μπορείς να βρεις σε καλή τιμή devil may cry,ninja gaiden και god of war το heavenly sword απλά είναι περιττό.
                          Καλα εννοειται οτι αυτα τα παιχνιδια ειναι ανωτερα απο το HS.

Comment

• re bigboss eleos diavase auta pou sou grafei molis pareis ena neo antikimeno... des kai to inventory....

L2 kai trigwno to kefali.

to ksekinisa hard epos kamia sxesi me to normal.sto leviathan k posidona eftysa aima.
                            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Azrael έχει τη διεύθυνση μου, μετά το epic finale στο titan στέλνεις, κερνάω πιτόγυρο.-

Comment

• Azrael έχει τη διεύθυνση μου

giati milas san alvanos
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X