Announcement

Collapse
No announcement yet.

The King of Fighters XII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Ε, εντάξει ρε παιδιά, τα sprites είναι σχεδιασμένα στο χερί και όχι vector based, λογικό είναι να χάνουν ανάλυση όταν γίνεται scalling. Ας το απέφευγε καλύτερα η SNK.

Συμφωνώ ότι το παιχνίδι είναι μισοτελειωμένο αλλά στο αυτό καθ'αυτό fighting στοιχείο είναι απίστευτο.
    Ίσως και να υπερβάλλω μιας και είμαι ψιλοάσχετος με beat em ups.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Κοίταξε αυτό που περιγράφεις εσύ είναι χειρότερο από αυτο που είδα εγώ. Είναι πανέμορφο, απλά τα sprites δεν έιναι FULL HD και τα περισσότερα χαρακτηριστικά μοιάζουν λιγότερα από το προηγούμενο. Αλλά και το SF IV έχει μια ULTRA ο κάθε χαρακτήρας και δεν νομίζω ότι έπαιξε αρνητικό ρόλο αυτό. Τέσπα μην στηρίζεσαι σε IGN type reviews, ψάξτο αλλιώς. Επίσης το παιχνίδι έκανε update με την μία οπότε μπορεί πολλά που έχουν αναφερθεί να έχουν διορθωθεί. Θα δούμε...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Δυστυχώς και γω 60€ το βρήκα στο mediamarkt πράγμα το οποίο είναι απαράδεκτο. Λίγα modes, αρπαχτή single player εμπειρία και γενικά παρουσίαση που θυμίζει έκδοση beta.
    Επίσης περίμενα τρελή ανάλυση στους χαρακτήρες αλλά δυστυχώς κράτησαν το "pixelated" στυλ τους. Το παιχνίδι δεν το έχω δει ακόμα από κοντά, θα ψάξω τώρα που μου το θύμισες demάκι στο LIVE. Animation ευτυχώς αν και όχι κορυφαίο είναι αρκετά καλό. Όπως και συ φίλε jedah έτσι και εγώ δεν έχω ανακαλύψει φυσικά την "ουσία" του παιχνιδιού, στο εμφανισιακό μέρος πάντως περίμενα πολύ περισσότερα.

Leave a comment:

• Jedah
    started a topic The King of Fighters XII

The King of Fighters XII

Official Website

Επειδή τελικά έπεσε στα χέρια μου το παιχνίδι, είπα να ανοίξω το thread για να γράψω κάποιες εντυπώσεις. Δεν το έχω παίξει ακόμα σχεδόν καθόλου γιατί απαιτεί διάβασμα, αλλά από λίγο που έβαλα το practice μου φαίνεται ένα βήμα πίσω από το XI. Όλα είναι λιγότερα: λογότερες κινήσεις, λιγότεροι χαρακτήρες, λιγότερα επίπεδα. Επίσης στην έκδοση του 360, φαίνεται να κράτησαν την ανάλυση των sprites από την μακρινή κάμερα και απλά σου προσφέρονται κάποια smoothing φίλτρα για να αποφύγεις το πιξέλιασμα.

Σχετικά με αυτά που μετράνε πραγματικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι είμαι μακριά ακόμα, αλλά ο έλεγχος δείχνει στιβαρός όπως πάντα και οι χαρακτήρες αν και τεράστιοι κινούνται με άνεση, ταχύτητα και ΘΕΙΚΟ animation.

Με τον καιρό θα αναφέρω περισσότερα. Επίσης κοστολογείται 60 ευρώ (που είναι πολλά) στην ελληνική αγορά και δεν είναι παντού διαθέσιμο.
Working...
X