Announcement
Collapse
No announcement yet.
The King of Fighters XII
Collapse
X
-
Θα έχουμε εκδοσούλα για κονσόλες; Ψηνόμαι να αγοράσω την pre-alpha version (KOF XII) αλλά μπορώ να περιμένω αν βγει ένα XIII σε κάνα χρόνο!
-
KOF13 in next issue of Arcadia
I will be able to confirm this on Friday or Saturday, but Japanese arcade news site Ariesu always gets their issue before it hits newstands, so you can pretty much take this as fact.
The next issue of Arcadia magazine will have a huge feature on the King of Fighters series, in commemoration of its 20th anniversary. In the magazine they also mention KOF13… but they state that the official preview will be on March 25th, at Belle Salle Hall in Akihabara, starting at 1pm. Entry is free for the event, so if you’re in the area, make sure to check it out!
Kαλα λεγαμε πως δεν ηταν παιχνιδι το XII αλλα μια alpha version (ουτε καν beta ή rc
).
Leave a comment:
-
Αν ήταν έτσι τότε ο Eddie από τα Tekken θα ήταν God Tier...Εδώ βγάζουνε την Mature στο 2002 σε C rank κι εγω που είμαι πρωτάρης στο game κάνω παπάδες με τη γκόμενα. Imbalance είναι όχι C rank.
Leave a comment:
-
Χαχα το ξέρω ότι δεν είναι gay.Originally posted by Ferryman View PostΔεν είναι gay ο benimaru, απλά metrosexual. Στα intro-poses του CVS2 έστελνε φιλιά στις γυναίκες του παιχνιδιού ενώ έδειχνε ενοχλημένος ενάντια στους άντρες
1:13
Επίσης το fighters generation αναφέρει:
"To put it bluntly, Benimaru definitely looks homosexual, but apparently he's quite the "ladies man" in Japan."
και από wikipedia:
"Due to the particular pitch in his voice and appearance, some fans have voiced question to Benimaru's sexual identity to developers, to which they responded that "he is not what you think."
Αυτό δεν τον εμποδίζει βέβαια να φοράει λεοπάρ μπουστάκι και να παίρνει έξαλλες πόζες XD

Αν και πιστεύω ότι τον τσούζει που και που.
Γι'αυτό έχει και τέτοια ευλυγισία στις κλωτσιές. Υπάρχει τρελό άνοιγμα εκεί πίσω.
Πέρα απ'την πλάκα είναι και ΓAΜΩ τους χαρακτήρες.
Leave a comment:
-
Δεν είναι gay ο benimaru, απλά metrosexual. Στα intro-poses του CVS2 έστελνε φιλιά στις γυναίκες του παιχνιδιού ενώ έδειχνε ενοχλημένος ενάντια στους άντρεςOriginally posted by Ormion View PostΚαλά έτσι λένε γιατί μποϋκοτάρουν Benimaru επειδή το πάει το γράμμα το παλικάρι.
1:13
Επίσης το fighters generation αναφέρει:
"To put it bluntly, Benimaru definitely looks homosexual, but apparently he's quite the "ladies man" in Japan."
και από wikipedia:
"Due to the particular pitch in his voice and appearance, some fans have voiced question to Benimaru's sexual identity to developers, to which they responded that "he is not what you think."
Αυτό δεν τον εμποδίζει βέβαια να φοράει λεοπάρ μπουστάκι και να παίρνει έξαλλες πόζες XD

Leave a comment:
-
Καλά έτσι λένε γιατί μποϋκοτάρουν Benimaru επειδή το πάει το γράμμα το παλικάρι.Originally posted by Ramparter View PostΜα αν εισαι Πρωταρης τοτε δεν εχει σημασια ποσο καλα παιζεις με αυτην εσυ. Οι λιστες προκυπτουν απο τους καλους παικτες.
Αμέσως μη δούνε χαρακτήρα να την σηκώνει λίγο την φούστα να τον ρίξουν στο C rank. Ρατσιστές!
edit:άκυρο τα tier lists του 2002 μια χαρά είναι αλλά η Mature πρέπει να πάει πιο ψηλά, πάει και τελείωσε.
Leave a comment:
-
Μα αν εισαι Πρωταρης τοτε δεν εχει σημασια ποσο καλα παιζεις με αυτην εσυ. Οι λιστες προκυπτουν απο τους καλους παικτες.
Leave a comment:
-
Δεν ξέρω για το CVS αλλά στα 97, 98 και 2002 είναι ownage.Originally posted by Xeno View PostS Rank: Kyo, Iori
A Rank: Terry, Andy, Joe, Shen Woo, Kensui, Ralf, Kim, Ryo
B Rank: Robert, Ash, Chin, Raiden, Daimon
C Rank: Benimaru, Duo-lon, Leona, Athena
D Rank: Clark
Άσε τις tier lists να λένε ότι θέλουν.
Εδώ βγάζουνε την Mature στο 2002 σε C rank κι εγω που είμαι πρωτάρης στο game κάνω παπάδες με τη γκόμενα. Imbalance είναι όχι C rank.
Leave a comment:
-
Kala eksalou to CvS2 htan poulimeno, oi xarakthres ths Capcom kanan parelash sta ptomata ths SNK.
Leave a comment:
-
S Rank: Kyo, IoriOriginally posted by Ferryman View PostΕίναι καλός ο Benimaru στο KOFXII? Γιατί στο CVS2 ήταν fail
A Rank: Terry, Andy, Joe, Shen Woo, Kensui, Ralf, Kim, Ryo
B Rank: Robert, Ash, Chin, Raiden, Daimon
C Rank: Benimaru, Duo-lon, Leona, Athena
D Rank: Clark
Leave a comment:
-
Ακριβώς! Το καθένα υπερισχύει σε διαφορετικό τομέα (όσον αφορά το παρουσιαστικό). Το KOF XII έχει σαφώς καλύτερο animation, ενώ το BlazBlue έχει σαφώς καλύτερη ανάλυση στους χαρακτήρες. Από κει και πέρα διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ σε αντίθεση με Xeno, παίρνω KOF XII!Originally posted by Xeno View PostΠοτε δε μιλαω για τεχνικα θεματα και ουτε παλι θα πω κατι σχετικο.
Ανεξαρτητως τεχνοτροπιας κτλ απλα να πω πως αυτο που βλεπω στα παιχνιδια της ArcSys το θεωρω ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ απο ο,τι βλεπω απο την καθε προσπαθεια της SNK.
Μπορει στο KoF12 να εχουν ιδρωσει περισσοτερο και να εχουν κανει καλυτερο animation και αλλα πολλα, αλλα απο αυτο που βλεπω και μονο το KoF12 δε με ελκει καν, σε αντιθεση με το BlazBlue στο οποιο σιγουρα θα εδινα μια ευκαιρια αν ειχα να επιλεξω μεταξυ των 2.
Leave a comment:
-
Ποτε δε μιλαω για τεχνικα θεματα και ουτε παλι θα πω κατι σχετικο.
Ανεξαρτητως τεχνοτροπιας κτλ απλα να πω πως αυτο που βλεπω στα παιχνιδια της ArcSys το θεωρω ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ απο ο,τι βλεπω απο την καθε προσπαθεια της SNK.
Μπορει στο KoF12 να εχουν ιδρωσει περισσοτερο και να εχουν κανει καλυτερο animation και αλλα πολλα, αλλα απο αυτο που βλεπω και μονο το KoF12 δε με ελκει καν, σε αντιθεση με το BlazBlue στο οποιο σιγουρα θα εδινα μια ευκαιρια αν ειχα να επιλεξω μεταξυ των 2.
Leave a comment:
-
Μα Benimaru είναι teh ownage!!!Originally posted by Jedah View PostΔεν έχω κατασταλλάξει ακόμα, πώς σου ήρθε ο Benimaru, ποτέ δεν τον διαλέγω. Πειραματίζομαι ακόμα, με Kyo, Ralf, Robert Garcia και Kim.
@ruy_gr
Όλες οι αναφορές περί BB και vectors κάτι τέτοιο εννοούν. Ότι δλδ. η μεγένθυση δεν γίνεται με το κλασικό τρόπο αλλά μέσω κάποιας vectoring διαδικασίας.
Τεσπά μέχρι να μας απαντήσει η ίδια η Arc Systems (ποτέ δλδ.) τότε μόνο εικασίες θα γίνονται.
Leave a comment:
Leave a comment: