Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για αγορές μέσω Internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vaynard αυτό που λες ισχύει για τις χρεωστικές (debit) κάρτες. Οι προπληρωμένες (prepaid) είναι μόνο ένα κομμάτι πλαστικό χωρίς να είναι συνδεδεμένες με κάποιο λογαριασμό όψεως.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

ναι my bad, αυτο που ειπες, παντως στο amazon πρεπει καποια στιγμη να βαλουνε και επιλογη για paypal

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
        ναι my bad, αυτο που ειπες, παντως στο amazon πρεπει καποια στιγμη να βαλουνε και επιλογη για paypal
        +1...

Και να σταματήσουν με τους περιορισμούς.
        sigpic

Comment

Χίλια ευχαριστώ παιδια γιατί ήξερα πολύ λίγα πράγματα για το όλο θέμα.Μερικές ερωτήσεις ακόμα,ισχύει ότι στο play έχει όριο της 30 λίρες για πράγματα που έρχονται Ελλάδα;Επίσης μέσω ταχυδρομείου έρχονται τα πράγματα απο το εξωτερίκο;Αυτά που λέγατε για τους πωλητές ισχύει μόνο για το Amazon,Το play και to Zavvi έχουν μόνο δικά τους πράγματα;
          But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

Το play.com δεν έχει όριο τις 30 λίρες στα videogames.Δεν ξέρω που το έχει αυτό το όριο αλλά έχω αγοράσει αρκετές φορές παιχνίδια άνω των 30 λιρών και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Τα πράγματα έρχονται μέσω ταχυδρομείου σχεδόν από όλα τα sites.Στο amazon μπορείς να επιλέξεις να σου έρθει και με courier αλλά με extra χρέωση(αν και μερικές φορές το στέλνει το ίδιο με courier χωρίς επιπλέον χρέωση).Τα ταχυδρομεία σχεδόν πάντα είναι πλήρως αξιόπιστα.Εγώ κάνω αγορές πάνω από 3 χρόνια μέσω internet και ποτέ δεν μου έχει χαθεί τίποτα.Συνήθως δεν αφήνουν το δέμα στο γραμματοκιβώτιό σου όταν δεν χωράει και σου αφήνουν μία ειδοποίηση να πας να το πάρεις εσύ από εκείνους,αλλά αυτό εξαρτάται από το εκάστοτε ταχυδρομείο από όσο ξέρω.Το μόνο κακό με τα ταχυδρομεία είναι ότι θα σου καθυστερήσουν λίγο το δέμα,τουλάχιστον σε εμένα ο ταχυδρόμος περνάει 2 φορές την εβδομάδα μόνο.

Στην περίπτωση που χαθεί κάτι ή σου έρθει χτυπημένο κτλ όλα αυτά τα μεγάλα καταστήματα είτε σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω είτε στο αντικαθιστούν.Δεν πρόκειτε να πάνε να σου παίξουν μπινιά με τίποτα.Ξέρουν ότι ένας ευχαριστημένος πελάτης θα ξοδέψει πολλά παραπάνω από τα 20-30 ευρώ που ίσως χάσουν αυτά από την αντικατάσταση.

Πωλητές κατεξοχήν έχει ΜΟΝΟ το ebay.Πωλητές υπάρχουν και στο Amazon όμως και στο Play.Όταν κάτι πουλιέται στο amazon από πωλητή θα σου λέει το site sold by τάδε.Και στο play από όσο θυμάμαι είναι κάτι παρόμοιο.

Ας αναφέρω λίγο και κάποια sites και τα μεταφορικά τους:

Amazon.co.uk:Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25 λιρών.Εξαρτάται το αντικείμενο για αγορές κάτω των 25 λιρών

Zavvi,TheHut(ίδια καταστήματα): 1,21 ευρώ ανά αντικείμενο

Play.com: Δωρεάν αλλά υπάρχει καπέλωμα στην μετατροπή από λίρες σε ευρώ

Game.co.uk: 2,95 λίρες ανά παραγγελία

Blahdvd: 1,15 ευρώ

Αυτά γνωρίζω εγώ από προσωπική χρήση για Ευρωπή

Αυτό το site θα σε βοηθήσει να συγκρίνεις τις τιμές σε όλα τα μαγαζία.Απλά κάνεις search το παιχνίδι που θέλεις

Καλό θα ήταν επίσης να πατούσες πριν την αγορά σου στο google vouchers for τάδε μαγαζί. Υπάρχουν κάποιοι κωδικοί σε κάποιες περιόδους που μπορείς να γλιτώσεις λεφτά.

Comment

Να ρωτήσω κάτι άλλο τους πωλητές μπορώ να τους εμπιστέυομαι πχ στο Amazon η Play;Και ευχαριστώ για την κατατόπηση

Comment

Σωστος ο Laharl, πολλα lv up στο bargain hunting.

Comment

Μια διόρθωση στο κατά τ'άλλα άψογο ποστ του Laharl.To zavvi έχει χρέωση 1.21 ανά παραγγελία πλέον.
                  Carpe diem

Comment

Να ρωτήσω πάω να κάνω acount στο play και οταν πάω να βάλω address μου λέει(The address can only contain letters, numbers and punctuation.) και(The address must contain at least two lines.)τι πρέπει να κάνω;

Comment

Που κολλας; Βαλε οδο και αριθμο στη πανω γραμμη και περιοχη στη κατω.
                      πχ
                      Μπαργκεινχαντερ 13
                      Ανω Πορωμενοι, Αθηνα
                      Do a barrel roll!

Comment

Ελληνικούς χαρακτήρες ή λατινικούς;

Comment

Λατινικούς βρε.
                          Carpe diem

Comment

Μην με βρίσετε στο name που είναι ακριβώς από πάνω ενοεί π.χ πειραιάς ; η το όνομα μου;

Comment

ΛΟΛ
                              Τεσπα λογω πρωτης φορας το χεις παρει με φοβο, κι εγω ετσι ημουν.
                              Παρε ενα παραδειγμα:

name: Giorgos Giorgou
                              address: Papandreou 27
                              Halandri
                              Athens
                              postcode: 15232
                              country: Greece
                              telephone: +30210212121
                              date of birth: 11/11/11
                              Do a barrel roll!

Comment

Thanks φίλε

Comment

Working...
                                X